söt tjej..

Jag satt nyss och bläddrade igenom vissa av mina album från Kreta och fastnade för denna bild som jag nu bjuder på. Min & Hannas sista kväll i Platanias och vi var redigt dyngraka. Jag har ett svagt minne av att Hanna hittade mig på Kostas moped i detta ögonblick då fotot togs, jag har förmodligen tvingat honom att köra mig den korta sträckan från Eclipse till Mylos Club...
Om jag ska vara ärlig saknar jag Kreta så fruktansvärt mycket ibland!
 

hihihiiiii humor

 
hahaha bara för att det här är så jäääävla kul

tackar & bockar.

åhoj då tackar man för detta julbord och för att jag fick känna mig lite snyggare än vanligt på jobbet.... utrustad till max med röda nya tröjor och tomteluva.. vi hade till och med hyrt in en tomte som satt i entren och såg mysig ut, solbränd & fin.
Måste säga att vi hade förjävla mycket gäster idag (det är inte dåligt, det råkade bara bli en himla negativ ton) men jag, Elin & Andreas levererade hela dagen såklart. Det vet man ju.
 
Har nog faktiskt inget mer vettigt att skriva, hela dagen har bara varit fett bra, fett jävla bra utan att överdriva. Som vanligt, om jag ska vara ärlig har jag faktiskt nästan alltid sjukt roliga dagar, inte för att låta klyschig men det blir ju faktiskt vad man gör det till.
Jag, som tydligen är en mycket lustig person, finner det mesta väldigt roligt.
 

lussseeee lelleeeee!!!??

okej, har bara två saker att nämna denna gråa måndag.
 
1. Detta är riktat till de stackare som försökt nå mig på min mobiltelefon under de senaste dagarna och undrat varför i helvete jag inte svarat. Jag garanterar er att jag inte avsiktligt struntat i er, självklart skulle jag ha svarat på era fina små meddelanden om mobilen inte legat hemma urladdad och ruttnat under helgen.
Säger det igen, lättaste sättet att få kontakt med mig nuförtiden är genom fb-mejl då jag snott pappas iphone.. den är fräshare att glida runt med än min lillebrors avdankade sönderslagna kina-mobil...hehe
 
2. Ägnade minst 1 timmes övertid åt julpyntning idag på jobbet..... därför FÖRVÄNTAR jag mig att se folk på vårt helt fabulösa julbord i morgon (endast 90 spänn, hallå det är ganska värt, ellerhur??)
Garanterar er även ett glatt humör då min chef tänker klä ut oss till små tomtenissar............kul, jag kommer säkert trivas som fisken i vattnet när jag traskar runt med en tomteluva. IRONI.
 
puss

tors, fre, lör .

okej, äntligen orkar jag sätta mig framför bloggjäveln för att slänga ner några rader om min helt sagolikt fantastiska helg.
För enkelhetens skull (läs: min lathet) så radar jag upp dag för dag.
Alltså börjar jag med torsdagen, torsdagen utan dess like.
Åkte från jobb till Stockholm. Mot Solna, Friends Arena och Swedish House Mafia. Alltså.. hur förklarar man en sådan upplevelse, det är så svårt att jag fan inte ens försöker.
När John Martin klivit upp på scenen och avslutat hela konserten värkte både ben och hals men vad fan, jag fortsatte kvällen på egen hand (utan Sandra, Emmisss och Justina)Sture companiet med David, Muff, Anette, Olivia, Linnea, Ida och Josefine. Erkänner att jag verkligen har underskattat Stockholms uteliv då tydligen halva kändiseliten hänger där.
Som det kädiskåte lille flickebarn jag är dog jag kändisdöden när Eric Saade, Danny, Molly Sandén, Cimon och Rodney hängde vid barerna.
Kvällen avrundades efter lite pizza i Muffens lägenhet där jag (efter att ha dygnat, like a boss) somnade snabbt och gott.
 
Fredag då.. Spatserade runt på Stockholms gator tillsammans med Muff, Linnea samt resten av Sveriges befolkning. Tackade gudarna för att vi lyckades hitta platser inne på Waynes för en härlig frukost/lunch innan det var dags för mig att springa till tåget för att åka tillbaka till u-town...
Kvällen fixade Sandra då hon blivit ett år äldre dagen innan.
Det bjöds på middag, efterrätt, vin och snacks med många pratglada härliga pinglor. Runt midnatt skjussade Emmis hem mig och när jag vaknade upp dagen efter hade jag fortfarande matkoma!!!
 
Okej, nu närmar det sig slutet stackars små läsare. Lördag, slappar dagen som jag endast tillbringade på gränby och i soffan. Bokade även min flygbiljett till Phuket ;) ingen återvändo ni alltså hihhhhhiiiiiiii. Jag känner mig faktiskt som världens lyckligaste lilla tjej!
Kvällen blev bättre då Carro och Lou kom och hämtade upp mig, utrustade med pizza, läsk och masssooor med godis (jävlar vad jag syndat i helgen ;) ).
 
De som känner mig bättre har fått höra vilda historier om vad som egentligen hände i helgen, bla hur jag tog mig in på Companiet. Men det är tyvärr inget att skriva för små okända ögon.

hehehe

 

SHM !!

Händelserik dag på jobbet då jag råkade spruta ner hela mig själv med öl..
Incidenten inträffade då jag försökte byta öltunna, själv. Måste erkänna att jag inte alls bra på detta, givetvis satte jag av misstag tryckgrejen snett  så det blev en riktigt härlig explosition av öl i restaurangen, och över mig själv. Fantastisk tur att Anna alltid är tillgänglig för att hjälpa stackare i nöd (läs: mig).
 
Annars då?
Längtar ihjäl mig till SHM som går av stapeln i morgon!! Har tjatat en del om det på jobbet hehe och blev både förvirrad, chockerad och aningen irriterad då personer inte alls visste vilka Swedish House Mafia är, (Andreas & Niklas).
Alltså VA?
Hur kan man INTE känna till dom? Omöjligt!!! Mycket mycket konstigt.
 
aja, läge för skönhetssömnen!!! gnight peeps.
So sad these are breaking up!
 

Onsdag (redan!!)

körde världens jobbigaste Intensivpass igår.... med fokus på ben!!!! Det känner jag idag kan ja lova.
Både jag och Carro va helt förstörda efter passet, dödande.
Helst skulle jag nog vilja stanna hemma från jobbet idag.. DÅ är det illa hehe ;)

Måndagsbarn

gaah. Serverade oxfilé black and white idag på jobbet!! Helt okej måndags lunch. Tråkigt för stackars Mikael som missade vår goda mat idag. Lite fel dag att svika Heat på för att luncha på en annan restaurang!! (Hoppas du läser det här haha)
 
För övrigt har det varit en sjukt bra måndag!! 
Tyker faktiskt om måndagar väldigt mycket, det är då jag är som mest utvilad och peppad på att jobba och träna liksom :) körde för övrigt ett PM pass nu på kvällskvisten med Ingrid H. Första gången för mig. Jag ÄLSKAR hennes pass, minns när jag va liten & gick på gymnastik då jag alltid följde med mamma på Ingrids Intensiv pass i Ekeby!! jag va starkare då än nu... god job moe..

godmorgon :)

helgen::::::: lite Pia-häng, lite Tobias-häng, lite birger och en söndag som jag spenderade hela dagen i soff-läge. Fantastiskt!

yes.

efter jobbet igår knallade jag iväg mot Citygross för att hälsa på världens snyggaste pinglor ;) Satt & fikade tills Lou slutade jobba och sedan fick vi skjuss in mot stan. 
Drog ett sjukt jobbigt träningspass, åt oxfilé med familjen och sedan blev det myskväll hemma hos pis :) 
jorå en fredag precis vad jag behövde, förrutom att jag har sjuklig träningsvärk i (haha eller säger man i?) rumpan idag...
 
lite oklara planer för kvällen men hoppas på en roadtrip till Linköping!!!!!!!

fear is a liar.

                               
 
 

Onsdag 14/11

fick mitt första bakslag idag, haha säkert för att jag var så positiv igår ;)
jag har varit helt slut hela dagen, verkligen så trött att man inte ens orkar tänka, man går typ omkring som ett kollie, ett kollie som dessutom har för mycket träningsvärk i armar & bröst.
 
Tror ni inte att jag efter jobbet ändå tvingar mig själv till friskis med mamma? Jodå. Bättra på träningsvärken och tröttheten ba. Där drabbades jag av hjärtklappning som heter duga. Överansträngning antar jag (läs:hoppas).
När vi kom hem masserade mamma mig i typ en halvtimme och det är sjukt hur bra jag mår nu :) blev förvånad över hur duktig hon va!
Så nu ska jag snart lägga mig, tänkte bara berätta lite om gårdagen först!
 
Jag och Carro ändrade filmvalet från Skyfall till "En oväntad Vänskap". HELT SJUKT hur bra den filmen var. Så himla fin, lite sorglig och rolig som fan. Vi skrattade så att tårarna nästan sprutade.
Roligast var ändå när snubben bakom oss i biosalongen skrattade så att han satte i halsen HAHA, DÅ DOG JAG. Shit, då var det inte långt ifrån ett typiskt skrattanfall när ingenting kan få en att sluta skratta.
hahahahhaha

Zlatan såklart

men draaa mig baklänges, vilken jävla kille. snygg som fan också. helt klart värt ett gult kort för att tröjan åkte av. muuuuuummmmsssssss!!!!!!!!

Caroline!

en tisdag i sitt esse. känner att mina dagar bara blir bättre och bättre, för det mesta går jag bara omkring och  skrattar, vilket ju är sjukt kul haha.
& efter jobbet mötte jag upp Emil på gymmet, vi körde ett jäkligt hårt bröst/triceps pass. Varvat med lite humor haha.
Trots att jag fortfarande är ganska stark har jag tappat så jävla mycket muskler.
Men de ska byggas upp igen :) MOTIVATION!!!
 
NU: James Bond med Carro , boom.

shiiiiiiiitttttttt

har börjat kolla vaccinationer, har hittat iaf minst 6 tjejer som vill bo med mig, vi letar hus (pool ska tydligen ingå haha), har börjat läsa andra studenters bloggar som redan är där nere, PARADISET!! (dock mycket plugg), har sökt ett till jobb idag, kollat på flygbiljetter och ska få jobba som bartender på ett till event om 2 veckor.
 
aaa fyfan nu börjar förberedelserna känner jag SHIT
galet

Papiiiiii

världens finaste pappa. behöver inte ens skriva ner hur mycket jag älskar dig.
grattis på farsdag :)

mina största drömmar.

Canyonlands National Park
Moab horseback riding trips
När jag kommer hem från Thailand vill jag/ SKA JAG åka till Texas och hitta jobb på en Ranch Resort.
Min största dröm är att själv starta en egen Resort. Massor med hästar. Ordna olika läger. Arbeta med service och med många olika människor. Arrangera event, fester osv. Woow...
 
Jag har valt en perfekt skola med en touch av detta. Kommer läsa både Event, Hotell och Turism i Thailand .
om man vill klarar man allt, och det är fan aldrig försent.

lillördag :)

Emma styrde IKEA mys efter jobbet idag! Hanna behöve inhandla en hel del till nya huset så vi spenderade 2,5 h åt shopping där inne. Eller vi tog iofs en bra fika också, för att ladda upp innan liksom haha!
 
annars då? sjukt jävla trött, det har varit en intensiv dag! Solen har tittat fram och bjudit på världens vackraste väder! Så himla härligt att gå till jobbet med solen i ögonen, ibland älskar jag Sverige :)

kärlek.

Numera mina!! Kärlek!!
 
btw, jag körde första Intensivpasset på Friskis med Anna-Lena idag sedan i maj. Fyfan vad jag är bra ;) förjävla roligt! Bättre än att springa i höstmörkret,, Snart jävlar kommer alla se hur mycket jag kämpar, jag svär.

Måndag :)

Efter en morgonprommis, en dag på jobbet, matlagning hos Louise samt en kvällsprommis med Emil är jag sjukt nöjd med denna dag. Levererade som vanligt haha så nu har jag faktiskt redan bäddat ner mig i sängen.
Planen är typ att kolla klart filmen jag försökte se igår när jag råkade somna. Misstänker att jag kommer somna innan slutet ikväll också.. hehe
 
Förut hade sjuka problem med sömnen. Verkligen hemska. Jag kunde inte somna, drömde äckliga drömmar och vaknade jättetidigt. Snittade väl en 4 timmars sömn per natt under 1 år... helt sjukt. Men då mådde jag inte så bra heller.
Haha alltså lär jag må mer än bra nu då jag utan problem sover som ett barn 8 timmar per natt ;) Oftast varken mer eller mindre.


!!!!!

Tumblr_md0o6hwjkj1r0lmr8o1_500_large

freaking weekend

Lite utav helgen i bilder :) Världsklass då bästa Hanna kom till Uppsala. Såklart lyckades jag spåra ur en aning och sabbade alla planer hahahahhaah... japp. Annars då.. jag har ätit 3 rätters, annan god mat, druckit champagne, för mycket shots, haft animerat film-maraton med mig själv (Kejsarens nya stil, Monsters inc, Treasure planet, Antz, Milo mot Mars, The Incredables och Brave). Idag har jag även tränat också ;)

:)

Tumblr_mboktqnaya1rf393ho1_500_large
Tumblr_mctn4rhbzm1rfrkg3o1_400_large
 

KÖR BA

Sjukt mycket folk på jobbet idag! Riktigt kul när så många är nöjda! Mer gäster blir det garanterat i morgon då vi bland annat har hamburger buffé och pestopanerad hokifilé på menyn.
mums!
btw hade jag sjukt rätt om mina spagetti armar idag haha, de gör såå ont, bättre blir det nog inte i morgon heller eftersom jag och Emil gymmade idag efter jobbet. Visserligen rumpa / ben, men det är väl ännu "bättre" liksom, då kan jag troligtvis varken gå eller lyfta saker i morgon ;)
hahahahaha rape

RSS 2.0