nyby ibk

min dag började segt, mamma väckte mig halv 8 i morse eftersom jag somnat med kläder och smink, va så himla trött igår, så jag tvätta bort de och sov nån timme till.
gick sedan en lång och härlig promenix och sen knallade jag över till karin :) galet mysigt, käkade lite fruktsallad, drack te och snackade om allt möjligt!

sen gick jag och mötte simon, och va med han i typ 2 timmar :) sen skjussade pappa in min till gamlishallen. Där skulle ja ha första träningen med Nyby - u .
åkte hem en snabbis och kom tillbaka till a-lags träningen, lite jobbigt men kul :) . hade med mig övergångsblanketten så snart är jag en lagmedlem i Nyby IBK :D

nu ska jag duscha och sen kanske åka till simon , pussinuss


hejdå tiunda, inget mera vi <3

indian vs. älva

ja, vilken kväll det vart... kanske mycket väl den värsta i hela mitt och annas liv ? kan ta allt från the beginning ...

kvällens början var mysig ju, gjorde iordning mig hemma hos Lina och blev faktiskt väldigt bra som älva om jag får säga det själv. till och med håret va nice, som annars brukar leva sitt eget liv.
men sen skulle lina träna så då tänkte jag att ja skulle gå tillbussen samtidigt för anna va väl  klar?
haha nej de va hon inte för hennes bussar och tåg hade krånglat från gävle och grejjer, så jag satt i ett trapphus i en timme och lyckades då välta ut nästan allt mitt nagellim på mina händer så dom va fastlimmade och gick inte att få loss.
den knipan gick dock att lösa. men under tiden i min vrede haha hade hela min outfit tagit stryk och jag kände mig som en trashad hora.

aja på bussen kom vi iaf, åkte typ en timme och försökte få lite beskrivningar på hur vi skulle göra av en mycket full amanda ;) haha.
Hamnade på enköpings station och väntade där i en evighet på en annan äckelbuss, väl på den visade sig att det inte gick att trycka på stoppknappen och blablabla, vi åkte iaf ännu en timme i en buss som egentligen hade tagit en kvart..

men fram kom vi och de va fett stort och mycket folk, lite folk man kännde och sånnt, nice.
men när jag och anna skulle hem visade det sig att bussarna in till enköping centrum hade slutat gått vid tio, så jag och anna gick där i nätstrumbyxor och klänning genom skog i en timme, det va dessutom -2 grader! :o

när vi kom in till "civilisationen" igen och äntligen hittat till stationen kände vi lättnad, eftersom vi trodde att det skulle gå nattbussar, MEN ICKE kom det några jävla äckelbussar, fastän det stog det, både i tidtabellen och på en digital skylt. inte va det bättre av att vi typ va dom ända människorna ute. i 3 jävla timmar stod vi och väntade på massa bussar som aldrig kom, och de blev så illa att jag och anna glömde hur värme kändes.

till sist insåg vi att vi skulle bli fast i enköping eftersom morgonbussarna skulle börja halv fem.. som sagt va det ju minusgrader! så vi såg ingen annan utväg än att ring och väcka min pappa, underbar som han är hoppade han genast i bilen för aatt hämta oss. Ytterligare en timme stod vi och dog och hatade allt, framförallt enköping, jävla håla.

kom hem halv fem FYFAN! skojja inte om att jag kmr bli sjuk !

taggad till 1000

yes, kom just från lina, vi har haft de asmysigt med popcorn och grejjer :)
på vägen hem hookade jag upp med simon och han köpte massa godis och följde med mig hem en stund innan hans filmkurs skulle börja.
nu sitter ja här och väntar på att marika ska bli klar så jag kan testa hennes klänning, har äntligen bestämt mig för att vara älva ikväll haha ^^
sen ska ja tillbaka till lina och kika film innan jag och anna sticker.

jag är så TAGGAD TAGGAD TAGGAD, ohyess i am. enköping nästa!

ps. I love you baby

en riktig datanörd

shit ja, idag har jag kännt mig som en riktig datanörd. har suttit här hela dan, förrutom när jag va ute och sprang, duschade och städade rummet.
annars har jag bara suttit här,. juste skrev om mitt CV också.

men snart ska jag bege mig till lina, ska sova hos henne, najs bajs :) <3
men innan dess ska jag ta mig ett glas o'boy och grubbla vidare på min maskerad dräkt tills i morrn.


peace out.

 

mm

Att tro är ansträngande - att tvivla kommer nästan av sig självt.


stora släkten

yesss, vaknade hemma hos simon :) <3
åt upp de sista godiset från igår, chillade lite, käkade korv med bröd haha. sen kastade hela familjen aldén plus mig in i bilen på väg till stockholm där en fet släktträff skulle äga rum, eftersom lilla kusinen moa (tufft namn, tuff tjej) fyllde år.

så gaaaalet god mat det bjöds på alltså, snacka om att man höll på att spy typ för att man åt så mycket, sen pricken över i:et va efterrätt. jösses haha.
som vanligt va man ju kortast bland alla och de fick man ju inte höra lite heller , Claes skämt -"
Jasså så henne hittade du på jullans innebandy eller?"
hahaha.
kom tillbaka till simon typ vid 21.00, då fixade marianne toast åt oss och vi kikade svensson svensson med allihopa.
både jag och simon va sjukt trötta så vi somnade tidigt typ.

aaaasmysig lördag iaf :)

Fredag = event och LOOOOV

sååå jag har väntat på denna fredag.
första lektionen va historia men den missade jag nästan helt eftersom jag va tvungen att vänta hemma tills min läkare kunde ringa, fick tid klockan ett, så jag skulle missa samhällslektionen också ;) mucho nice!

hade iaf styrketräning på idrotten, och så klart kollade jag ju på eventet när självaste Clara skulle sjunga, med hennes bror :D FYFAN vad bra dom va!
gjorde ett tappert försök att filma det hela, men eftersom min mobil håller på att inprincip falla ihop och allt är knas blev ljudet terrible.. aja shit kvinnan kan verkligen sjunga , hennes bror med :o !

efter de va de VIP på fyrishov som gällde, Sallén - Södertälje. fick gratis taco buffé som va gudomlig ;) haha.
kollade inte på matchen, utan bara stack dit och åt med anna, marcur, pierre, madde, michelle, jessica, ida och frida ^^
jag stack till min simon istället för vi firar 5 MÅNADER :D älskar dig!
ja hade köpt godis och vi åt tårta och grejjer, kollade på robert gustafsson med marianne och håkan, fett mysigt!

OCH NU ÄR DET LOOOOOOOOOOOOOOOV !

   

 

radio , again

världens underbaraste simon sov hos mig igår haha.
han skulle på filmgrejj i morse så vi åkte iväg i morse tsm. Idag har jag ju bara haft radio än så länge , har sänt också haha fett kul och jessica va helt nojjig, tyvärr får ni inte se den sändningen , men förra veckans som va mycket nice, och då sände vi dessutom inför hela uppsala!
ska bara hem och redigera den lite, sen får jag lägga ut den :) 

snart ska vi ha projekt grejj med 3:orna ... fyfan. sen ska jag träna med nyby :) nice.

peace.



ohyess

nice nice dag idag, haha.
hade en lektion, och då blev vi klara med filmen YESS haha inte så jättebra kanske men de blev äckel kvalitee när man la ut den på youtube :( haha roligast på slutet ju HAHA (eller som anna sa; kanske så vi tycker eftersom det är då VI är med) hih! 
citat från anna;
nu mina kära vänner är den äntligen här, kvaliten är kass eftersom att vi lära ladda upp den med sämre kvalite på youtube annars hade det tagit år och dar att lägga in den. Men ni får ha överseende för det. Den är töntigare och fulare än vad High School Musical filmerna är. Den är inte helt perfekt men OJ så rolig! :D 

har iaf varit på maxi med min fari och lillebror, så nu håller vi på att laga tacos, eller vi väntar på att köttfärssåsen ska bli klar , mmm :D

sen kmr älskling till mig och ska sova här, som i förrgår <3

juste idag fick vår klass VIP biljetter på en basketmatch på fyrishov på fredag, och de va gratis buffe haha lätt att jag och anna ska gå :D kanske jessica och michelle också , längtar! sen firar ju jag och simon 5 månader på fredag också
PUSS

 

GUC musical baby ;)

nice

haha försov mig, så missade hela matten , dvs hela genomgången inför provet i morrn :( sen skjussade pappa in mig till mediekommunikationen.

mycket nice skoldag, förrutom att vi som vanligt slutar så himla sent.
på rasten joinade jag och anna pierre, marcus och anni på pingis haha.

efter skolan drog jag hem och pluggade lite matte och åt. sen ringde bästa vän och jag cyklade hem till henne i salabacke. där fanns natha och patric :) mys.

nu ska jag fortsätta med matten, om nu segisen själv (anna) skickar sina anteckningar ngn gång iår så ;)

önska mig lycka till i morrn :(




puss

en fet puss på simon för att han är underbar.

sov ju hemma hos honom som sagt, viktor och filip va där ett tag :) haha så somnade typ vid halv 6 , nått sånnt.
och idag har vi tagit det lugnt och haft det asmysigt!
bara degat hela dan, kollat på filmer från när han va liten (och oj vad han va söt <3) , och kikat på svensson svensson med tända ljus och grejjer.
simon och håkan har dessutom fixat nästan klart i hans rum nu :) asfint.

nej nu ska jag städa mitt rum eftersom min kära lillebror har haft filmkväll med sina kompisar inne på mitt rum medans jag varit borta. allt är heelt kaos kan jag ju säga ..


lärdaglördaglördag

oooohjaa här finns de mycket att berätta , haha ingen kommer orka läsa de här men min lördag va ENORMT lyckad!

dagen började med att jag gav mig ut och sprang en runda, duschade och sen mötte Lina vid hemköp för att köpa mat till vår middag vi skulle ha på kvällen.
det blev wook med nudlar, tikka masaala (eller va de nu heter) och kyckling, dunder! till efterrätt skulle vi baka kladdkaka.

när vi gått hem till lina började vi göra oss i ordning och vanessa kom då också och joinade oss :)
haha lina skötte maten (tur) eftersom hon förbjudit mig att hjälpa till (kan ej laga mat), så jag fick göra kladdkaka, för de kan ju inte gå fel (jodå).
tror ni inte moa läste fel på receptet , jo! Först och främst såg jag fel på tsk och msk, så jag hade inprincip ingen kakao i kladdkakan, sen sa jag åt vanessa att ha i sockret men lyckades glömma det så jag hade också socker i, kan ju säga att det blev en mycket speciell kaka. haha.

På middagen var Samuel, jag , lina , vanessa, anna och totte bjudna. sen vid 8-9 kom det miljoner folk, fett kul och lyckat!
många människor som jag inte träffat på så himla länge och helt nya, underbara personer.
hann också träffa simon älskling för jag skulle få låna mariannes busskort eftersom jag skulle åka till simon sen på natten.

shit, länge sen de va såhär kul, de ända som hände va att linas mobil blev stulen, cpn som kommer och tar andras grejjer!

sen vid halv tre åkte jag hem till simon, som hade varit mycket saknad!

    

mer bilder kmr kanske sen!

äntligen fredag!

nu är det helg helg helg, skönt skönt skönt.
imorse försov jag mig en halvtimme, eller egentligen inte men orkade inte cykla iväg så tidigt. Så jag va med på en halvtimme på historian i morse, sen fick jag och anna sluta eftersom vi skulle till fyrishov och ha livräddning. Obligatoriskt, och oj hjälp vad jag och anna har haft ångest för detta i 2 veckor nu.
men actually va det himlans kul :D förrutom att jag inte lyckades livrädda anna och att jag själv höll på att drunkna när jag skulle rädda den där jävla dockan som vägde 10830184301 kilo.

oturligt nog hade jag inte ätit varken lunch eller frukost och när vi kom tillbaka till skolan så hade matsalen stängt.. så anna och jag kilar till mc donalds där hon käkade, jag hade inga pengar, men träffade sebbe och struntade i skolan och chillade med han en stund istället :)

längtar tills imorrn <3



trött och utsliten

yes det stämmer,
sände ju radio och grejjer, slutade halv fem som vanligt. men det gjorde inget för jag och annabanana har vänt upp och ner på hela skolan som vanligt, haha mest anna såklart som har varit helt hyper, kvinnan måste ju gå på ngt ;) haha
efter skolan cyklade jag hem till Lina och vi planerade lite inför på lördag <3
ese kom också och chillade haha.

sen begav jag mig hemmåt och käkade lite, sen cyklade jag ner till gamlishallen för att träna med nyby :) sköna flickor de där.

saknar min simon ;( <3
"Si un beso fuera un copo de nieve , te daría una tormenta de nieve"

98.9

WOHO, idag folket ska jag sända i radio över Uppsala , frekvensen 98.9, så halv ett kan ni ju slå på radion där hemma ;)
mycket nice.

kolla in den här snubben, sjukt cool ju haha , han gör både tjej och kill röst HAHA!
<3



hjärta dig

igår blev en så bra kväll de kan bli. kollade på bio med simon ju, vi såg rallybrudar, ganska bra faktiskt.
sen åkte vi hem till honom och beställde pizza ^^ så himla mys.
DESSUTOM vaknade jag av att jag fick frukost på sängen i morse. du är så bäst.
simon hade varit och jobbat från 8 till 12, och när han kom hem värmde han pizzan som jag inte orkat igår (så vi delade på en halv pizza) och han hade värmt massa mackor med smält ost och grejjer, <3
stannade hemma från skolan, jag och simon har haft de mysigt istället :)
sen kom viktor och hälsade på!

när jag åkte in till stan igen passade jag på att ta en fika med Lina och Vanessa, grymt nice!

så värd dag idag, ciaoo!


bioo

shit vad jag har hatat mycket idag.
måste nog vara min otursdag eller ngt, och jag har tappat mitt örhääänge som jag tyckte så mkt om :(

gick bara på  svenskan idag, duktig jag är .. not.
fast nu ska jag faktiskt ge mig ut och springa och sen fixa mig för sen ska jag och simon ut och äta och gå på bio!

ajöss

blää

blää på skola .
jag och anna har båda varit på fett dåligt humör, fast tillsammans haha. skolan va en pina, trodde ja skulle döö , mina fötter va helt bortdomnade av mina klackskor, och hade migrän .. typ . stannade endast kvar pga historian som vi skulle ha provgrejj på, så slutade halv fem.
då fick anna skjussa mig till gränby centrum på sin gröna cykel , vi mötte vanessa också :) trevligt.

på gränby gled vi omkring och annabanana köpter sig en sjal, mucho fin!
skulle egentligen gått på bio med simon idag, men han fick veta i morse att han måste jobba <3
så vi skulle typ ta de i morrn istället och äta nånstanns tyckte ja han sa :)

juste ! BJÖRN VA SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BRA , haha asså roligare person får man ju leta efter! så himla värt va de !




så sjukt skön låt <3

björn time !

sov hos simon från igår till idag, mycket mys och snart ska jag och anna till musikenshus och kolla på självaste Björn Gustavsson, the one liksom!
shit vad nice det kmr bli !

efter det ska jag ta bussen hem till min älskade simon igen , kanske kan köpa lite godis till oss också, så vi kan bli feta.

MoAhaha!

Mys, på en torsdag

haha efter skolan hämtade pappa mig och jag åkte nästan direkt till gamlis hallen för att träna med nyby :) de va väldigt kul måste ja säga, ska dit nästa torsdag igen ^^

efter det guys åkte jag till min duuuude anna, jag bjöd henne på pizza och kebabrulle som vi delade på :D mm fett gott du!
fast illa mådde vi.

mys!



sända i radiooo !

hahaha guess what ;) 

om 25 minuter, alltså halv 11 ska jag sända i radio huh!
fett nice ska de bliii, vi ska snacka om mode. 
felix är producent, jessica gäst, pernilla har gjort jingel, louise ska läsa upp nyheter och jag är reporter ;)
hih, ska sända varje torsdag i 4 veckor nu, fast då byter vi uppgifter. ni kan faktiskt lyssna på oss på frekvensen 98.9.
rooligt!

Igår va jag med marika och tim, mycket nice ! saknat er <3

tjingeling

naggen

min dag började bäst!
sov ju hemma hos simon, alltid så mysigt att vakna upp och ha han där bredvid sig :)
han skulle också in till stan , samtidigt som jag skulle till skolan. (hade sovmorgon till ett!)
så när jag skulle sminka och fixa mig gick han till konsum och köpte läsk och baguetter åt oss som vi åt på bussen, haha de va faktiskt väldigt mysigt !

sen i skolan slutade vi halv tre och vi blev klara med filmen, yesss !

justje, tänkte lägga ut lite bilder från när jag och simon va i norrland, som han hittade för några dagar sen!

pöss









tiiisdag

jadu , mycket hinner man med på en tisdag måste jag säga.
skola som vanligt, och började filma lite på vår film idag ;) jag är då kamera man (kvinna),
skillat värre.

efter det åkte jag och anna och hälsade på våra kära vänner vanessa och samuel :) de va nice, lite läskigt bara haha !
sen kilade jag och anna vidare till gränby centrum och jag köpte nagel lim (haha) och en kofta som är asmysig !
hade träning från 20.00 till 21.30 och vi hade minicup !
haha fyfan va roligt de va , och jag och tova ägde ju upp alla och vann grundspelet ;) höhö

de va matcher med 3 x 2 minuter och 2 pers. i varje lag mycket skojjsigt och inte lite trött mann blev alltså!

hann va hemma i en halvtimme typ och sen hade jag 10 minuter på mig till bussen som ja skulle ta till simon, jag dog. men hann iaf!


haha och nu har jag äntligen fattat hur man lägger upp filmer på youtube, så här kommer min favorit när pierre och simon snortar sudd.

äntligen!

ih kan berätta om igårkväll!
marika mådde mycket bättre så vi bestämde oss för att uppleva lite gamla minnen igen, som förut.
jag hade nämnligen egen häst för länge sen.
så vi åkte ut till stallet , där jag inte varit på ett halvår! och fyfaaaan va nice de va, galet roligt och mysigt!

haha och de hade kommit en liten shetlandsponny till stallet som hette Morris haha love it' !
fett sööööt!

tog lite pics som ni kan joina att se om ni tycker de e kul ;) zebulon, morris , marika o fritte






mmmmm

skolan är iallafall avklarad och har nästan inget att plugga .. förrutom ett helt häfte som vi har prov på imorrn och som jag inte ens öppnat. fun for me.

kanske ska va lite med bästisen snart men hon mådde dåligt men hoppas hoppas hon orkar va lite med mig har saknat henne as mkt!

kan berätta lite om min helg också eftersom jag varit hos simon hela helgen :)
åkte till han i lördags kväll , skapligt full va han då eftersom de hade supit gärnet på ålandsbåten och massa kaos hade hänt. Men de va kul för vi gick hem till kriss med denise, albin, prettner och joel.
sen sov jag hos simon .

Igår åkte vi och kollade på tapeter till simons rum, mycket fint kmr de bli :D
aja , nu luktar de gott nerifrån köket så antar att de snart blir mat , mmm ! sen tänkte jag cykla till gränby och köpa tröjan som jag funderat på å köpa så länge .


hah för lääänge sen <3


see ya sooon.

godmorgon

här sitter jag med mitt kaffe och har de mysigt, lite utmattad från igår dock. och med tanke på att klockan endast är 20 över nio och jag ska iväg till nån fotbollsgrejj och städa känns det inte alltför bra.

igår va iallafall en bra dag :) llilla vanessa hade party och hon var väldigt generös med att bjuda på allt, hon är så söt !

aja snart måste jag kila iväg så soooolong!



haha

skolan idag var riktigt rolig för omväxlings skull !
kan ju säga att anna , pierre och simon förgyllde den med lite skratt.
haha helt sjukt, simon och pierre skulle visst snorta grejjer haha, puuuuuckon.

hade samtal med min mentor morgan också , haha lite mkt frånvaro hade jag nog, men jag ska bättra mig, har lovat mig själv de nu.

har precis kommit hem från älsklings lina :) vi hade de mycket mys ! och snart kmr simon, :D

tooddles

skola skola skola

jepp sitter här i skolan på radio lektion breve min käre vän anna, råkade visst komma en timme försent haha känns som att alla är ganska vana vid det nu.

orkar verkligen inte skolan just nu , fast vi har rätt nice lektioner ändå. bara radio hela dan typ ... sen bajs engelska och slutar halv 5 , hurraay!

längtar lite smått tills skolan tagit slut då ja ska cykla hem till min Lina, :)
ska hjälpa henne möblera om och grejjer, nice nice.

see ya later alligator.



Yesss mitt första inlägg

i dag kändes som en väldigt bra dag att skaffa blogg tyckte ja , så javisst , jag följer strömmen och skaffar blogg jag med.

rätt så nice dag iaf.
Vaknade upp hemma hos simon vilket va mys :) skulle bara ha en lektion idag som började klockan ett och de va Tv, chill.
Men såklart började det ju regna när jag skulle gå från bussen till skolan, yes så jag gick i regn i en haltimme och när jag kom fram va inte mitt hår så jätteroligt måste jag säga. alla som har sett mig när det regnar vet att mitt hår blir fett afro.. kul ! not.

Vi filmade inget idag utan skämde ut oss mest, eller ja , iallafall madde, jessica och michelle som övade på filmen.
hahahh de ska dansa en galet pinsam dans och sjunga backstreetboys låt. poor things.

nej nu måste jag läsa ut engelska boken som jag inte ens öppnat och skriva äckel recension tills i morgon.

peace


RSS 2.0