Friskis & Svettis

Jag har precis kommit hem från mitt första träningspass sedan jag kom hem från Kreta (på gym alltså).
Bestämde mig efter jobbet att nu är det fan dags, börjar tröttna på att vara ute och springa i bäcksvart mörker.. så jag knallade mot Friskis och köpte mig ett månadskort samt invigde det på direkten med ett Pulsmedel pass...
ööök vad dödande det passet var!! Jag har inte varit såhär otränad på länge hahaha... tror inte en muskel finns kvar på min kropp!
Undrar med viss fasa hur jag kommer må i morgon, mina armar känns farligt lealösa..
 
gamla bilder!!!

Allt går.

Just nu känns allt sådär bra igen. Ingenting känns omöjligt, trots motgångar. Vill man någonting måste man kämpa och aldrig ge upp.
Allting går.

Thailand!

sitter för tillfället och väntar på att papi ska vakna, han ligger och sover just nu eftersom han ska jobba natt.
men snart vaknar han nog och då ska vi tillsammans ordna allt med försäkringar, CSN lån och diverse kostnader inför Thailand.
:D

ojojoj, helgen ...

okej, eftersom min mobil är spårlöst borta har jag helt plötsligt inga bilder alls från helgen, så har snott några från mickis blogg :)
Btw är mobilen ett sjukt mysterium... kom nyss upp en film av Iako från Max där man till och med ser att jag håller mobilen i handen.. så när FAN försvann den???
 
sjukt skumt.. men den är nu polisanmäld och spärrad iaf.
 
 
Hela helgen har varit awesome. Kryssningen var skitkul, sjukt god mat, mycket alkohol, stoora dansgolv, mycket folk aaa riktigt nice resa men sov typ 3 timmar så jag kom hem väldigt sliten, inte för att det stoppade mig direkt, jag och Mickis va på vinet igen haha.. 
Tänkte typ ta det lugnt men det blev inte direkt så. Vi hängde ett tag på Apertif med Johannes, Anton, Iakovos, Max och deras vänner, slog sedan följe med dem till Allstar och  Salu.
Festade i och runt om Vipen, träffade på sjukt mycket fint folk, även galningen Måns... på grund av honom är min röst typ helt borta... haha!
För mycket shots, matkrig på Max och en tappad telefon ;) yesssss..
FÖR BRA HELG!!!
 

haha... 2:a för i år...

aaa mobilen är stulen
men helgen har varit den bästa på länge
 
för mycket onyttigt, för mycket alkohol och för lite motion men what ever :)
 

svävar på moln.......

finner knappt några ord för att beskriva mina känslor just nu!!
Hela dagen har bara varit så jäkla härlig. Kanske för att pappa & Emil kom och åt med mig idag på jobbet, eller för att det var stööööööört mycket gäster i restaurangen (ni ska se mina kläder.. finns inte en endaste ren fläck), kanske för att jag fick lönen idag, plus att jag spenderade en hel del av den på stan efter jobbet med Elin ;) eller för att jag träffade Iakovos (!!!!!!) med Jolle och Max på stan, det är nog också för att jag är sviiiin-taggad inför p-kryssningen i morn ;)
eller det bästa av allt......
 
 
JAG KOM IN PÅ UNIVERSITETET I PHUKET!!!! Fick det på mejl idag. Så nu är det bestämt, jag kommer spendera vårterminen i Thailand som utbytestudent på Prince of Songkla university och studera Events and Festivals Management bland annat, plus en hel del andra festliga kurser.
shit....!
packning inför i morn ;) hehe
hehe vet inte varför jag lägger in den här bilden, tyckte den va helt rätt bara haha, lycka liksom ;)

The Boss.

japp, just nu dömer min käre chef Arsenal matchen... jag är inte alls avis... haha fyfan!!!!! sjukt avis..
men all credd till honom, han är en riktig hard-worker. 
 
tyvärr orkar jag inte kolla på matchen.. ligger just nu i min sköna säng och kommer nog somna snart. Jag sover bättre än någonsin nu för tiden och det är så himla underbart att kunna vakna upp på morgonen helt utvilad, köra sitt race under dan, orka vara trevlig och glad, möta nya människor, träna, ta ett bad och sen somna!
Det funkar för mig ;) 
skön onsdag med andra ord!
 

opaaa! Tisdag!

Iakovos är i stan!! Vi ska ses på lördag (har jag bestämt), jag har även bestämt åt Mickis att hon då också kommer till Uppsala. Det skulle vara så grymt, längtar verkligen tills lördag nu!
Längtar tills fredag också haha, personalkryssning på Birka ;) GALET!
Gratis dricka slutar väl aldrig bra? haha.
 
Men tillbaka till nuet, denna dagen har varit fantastiskt bra jämfört med hur jag mått de senaste dagarna. Min syn är tillbaka (tappade synen igår på jobbet.. helt sjukt, va nära på att ringa akuten). 
Chefen har dessutom åkt utomlands för att döma Arsenal match så det va hur kul som helst på jobbet idag haha! love it.
Allt känns så lätt idag :)


 

hej


SÅ JÄVLA GLAD

nu får jag veta om 2 veckor !!!!!!!!
omg omg omg
pratade just med min rådgivare Caroline i telefon, SHIT, kan knappt fatta de!

sorry I can't be perfect

'Cause we lost it all
And nothin' lasts forever
I'm sorry I can't be perfect
Now it's just too late
And we can't go back
I'm sorry I can't be perfect'
  

heeeeey we want some p***y

Har verkligen inte orkat blogga något alls i helgen (eller hunnit) och orkar egentligen inte blogga nu heller haha..
Men antar att ni förväntar er en update från helgen eftersom det är så många som klickat sig in idag!
Sov hos Pia i fredags ju :) Sedan på lördag blev jag upphämtad runt halv 6 och DÅ började förberedelserna i Pillans & Johannes lägenhet.
(pre)HALLOWEEN FEST VA PÅ G!
 
fyfan vad snyggt vi gjorde det i lägenheten, hela stället pyntade vi med diverse coola saker! Typ spindälväv, pumpor, ljus, konfetti, spindlar, döskallar osv. Kvällen bestod av allt som kan göra en kväll maxad!

 

Moa & Rasmus!

idag kom min lillebror & hans kompis Erik och åt hos oss :) Det var svinkul att de kom & att de tyckte om maten! Plus att jag känner mig sjukt snäll som såg till att de inte behövde betala ett öre!
Älskar att göra snälla saker för mina bröder, de uppskattar mig så himla mycket och blir så himla glada!
 
 
nu är det äntligen fredag och det blir filmkväll hemma hos Pia ikväll!
sedan måste man ju tagga lite inför i morgon också!

Jag ser oss ibland i mitt sagoland.

Många av mina vänner & bekanta undrar vem tusan Mazurka är eftersom jag heter det lite överallt, typ gamla mejlen osv.
Det var min bästa vän under några år. Min själsfrände som jag tillbringade flera timmar varje dag med. Hon var tydligen en riktig problemhäst. 28 år, tjurig som fan, mager, bet och sparkade folk, kastade av folk och envis som fan. Jo det fick jag minsann känna på i början... Hon kastade av mig, drog mig hit och dit, vägrade bli hämtad ur hagen, trängde in mig i ett hörn i boxen osv...
hahaha kanske fann vi varanda eftersom vi båda va lika små & cp... Ägaren gav bort Mazurka till mig. Hon hade aldrig sett sådan kärlek från Mazurka förut. Det var Moa & Mazurka. Föralltid.
Jag dömde aldrig Mazurka för hur hon såg ut eller hur hon betedde sig ibland och jag är glad att hon lät mig komma in i hennes hjärta.
Tillsammans med Mazurka har jag levt livet.. tjuvridit in på andras tomter, tjuvridit i ridhus, blivit jagade, ridit in i en älg, galopperat i kapp med bilar UTAN sadel eller tyglar, varit borta hela dagar på äventyr, badat, hoppat i bäckar, gått promenader (hon följde mig, som en hund), gråtit hos och haft de absolut bästa stunderna i mitt liv med (jag ljuger faktiskt inte).
Tillsammans med Marika och Fritte var detta den bästa tiden i mitt liv.
Jag bodde i stallet. Ibland sov vi även där.
 
Tills de skjöt henne.. på stallgården.. då hade Mazurka hunnit bli några år över 30 och de tyckte att det var rättvist mot henne.. hon va så mager.. jag höll med..jag fanns inte vid hennes sida de sista minutrarna i hennes långa liv, då satt jag i hennes box och grät men jag hörde skottet och kände hur delar av mitt hjärta försvann.. de är fan fortfarande borta. Jag saknar henne fruktansvärt mycket än idag men
jag ser oss i bland i mitt sagoland <3 någon gång ses man ju igen :)
 
ps: detta är en jättegammal film hahaha & jag vet inte vad jag gör på videoklippet menmen haha...

OBEHAGLIGT!!

idag va det svettigt arbetspass hahaha, bara Jag, Ronny & Marcus förstår. Ba´ rinner svett och de plaskar när ja yrar omkring haha.
 
Det va kul att jobba idag faktiskt.. förrutom den där mannen som jag berättade om förut, som la finaste komplimangen om min "fantastiska utsrålning & ögonen"...  han skrämde skiten ur mig idag faktiskt.
Han kom tillbaka till Uppsala idag, till vår restaurang, kom fram till mig som va bland miljoner gäster och serverade deras mat och frågar "När får man se dina underbara ögon igen då?"..
Bara det var jättepinsamt eftersom att varenda gäst reagerade liksom. Så jag svarade inte. Då fortsatte han (kom ihåg att han är ganska gammal!!!)
"Moa... har du facebook?, kan jag få lägga till dig?" eeeeehhhh.... jag svarade fortfarande inte och fortsatte att servera mat.
När han inte får ngt svar kläcker han ur sig "Tycker du att jag är för på?"
wtf?
jag blev typ irriterad och (det låter hemskt) äcklad!! Han var så himla obehaglig..
jag gav honom en blick men svarade fortfarande inte. Då borde han väl förstå att jag inte är ett dugg intresserad? Men såklart han inte ger sig... efter en lång tystnad (jag ville bara därifrån & va typ snart klar) så säger han "Vi kan ju bara vara kompisar" hahahahah.
näää....

snart sååååååååå

snart sååååååå är alla ansöknings papper osv avklarade!!!!!!!

big love

efter att ha jobbat hela dan samt tagit en sjukt härlig löprunda med Louise mår jag fan så mycket bättre :)
bästa lou!
bästa tjejen att prata med!

fuck you


nobody cares, but me.

 
 fick förrsten sjukaste komplimangen i fredags..,, Ingen trött kommentar som man ändå inte bryr sig om, utan en riktig, vacker komplimang, som jag verkligen blev generad över att höra.
 
Det var en man i ca 40 års åldern som åt hos oss typ varje dag förra veckan.
I fredags var hans sista dag i Uppsala eftersom han bodde i Dalarna & skulle tillbaka dit då han jobbat klart i Uppsala. Så han sa lite av ett hejdå till mig.
Sedan rodnade han och fortsatte:
 
"Alltså Moa..jag har fastnat för dig. Jag har aldrig sett så iskalla ögon förut, de är så otroligt ljusa.  Och du måste vara världens snällaste människa som kan bära upp dina kalla ögon. För trots att de är så kalla utstrålar du så himla mycket värme och godhet, det är helt sjukt...det lyser om dig"
 
tack, det där tog jag fan åt mig av <3

..

"You used to be much more... "muchier".
You´ve lost your muchness."

trötta lördag,

just nu vill jag typ bara gråta, vll få ur mig all skit. all kraft och styrka som jag byggt upp bara rasar ihop. men jag gråter typ bara om jag har druckit alkohol.. alla mina känslor kan explodera då.. jag är en så känslig person, som fan får stå ut med mycket skit.. har aldrig gråtit så mycket som i kreta hehe. men folk förstod inte.. & det var nästan jobbigare än varför jag mådde dåligt.
 
just nu, just idag, mår jag bäst med endast mig själv som sällskap....vet inte hur länge jag kommer känna så. jag brukar ju kunna vara rätt duktig på att trycka bort skiten, ett tag.
 
ska iaf kolla på Titanic nu, vem vet, kanske jag är back on track bara jag fått grina till världens sorgligaste film.

á la Moa Eklund

gårdagskvällen var helt awesome. verkligen!
Vi kollade 21 jump street, som var sjukt rolig haha, jag lovar att man skrattar så man nästan kissar ner sig, iaf om man fått i sig två glas vin!
Plus i kanten är huvudrolls innehavarna: Channing Tatum & Jonah Hill. Älskar dem!!
 
Idag har jag och mami shoppat! Försökte mig på en Detox med det failade grymt hårt när mamma köpte hem för mycket naturgodis haha.
aja, nu är jag tok-mätt på min fina middag åt familjen, dundersuccé! Faktiskt första gången jag lagar riktigt "middag", någonsin! 
som blivit bra iaf... hahaha... vadå bortskämd tjej...

love

NU E DE  SLUT PÅ VECKAN DET ÄR DAGS FÖR FREEEDAGSMYYYYYSSSSSSSSSSSS!!!! 
film & vinkväll med Emma!
 
-vindruvor
-chips
-banan + choklad
-88:an mjukglass
också vin på de!!

liten tjej :o

efter en promenad med Pisen, samt en kort med Santi, Emil och Pappa tänker jag nu bädda ner mig framför Madagascar, också en utav mina favoritfilmer! (om jag ska vara ärlig älskar jag de flesta tecknade eller animerade komedier) (de som också tycker det är sjukt intressant att veta vad jag tycker om för filmer om bör också veta att jag är tokig i fantasy, typ övernaturligt, magi, vampyrer, gudar osv) (även action hehe)
 
relativt nya filmer ni MÅSTE se enligt mig:
 
Reel Steel
John Carter
Ted
Project x - Hemmafesten
hahahaha
BTW kolla vilka "gamla" bilder jag nyss hittade!! VAD LITEN JAG SER UT! typ 1 år sedan!!

I like to move it.

hej hej heeejjj. hej hej heeejjjjj.
 
tiihii , Idag var det kul på jobbet igen, älskar att det kommer så mycket folk jag känner för att äta, samt att jag lärt känna "stammisarna". Det blir aldrig tråkiga timmar liksom.
Sedan fyllde en utav kockarna år idag också, så det bjöds på tårta, igen ;) haha!
Jag som hoppas på att bli lite fit till min resa i vår. (en resa jag verkligen kämpar för just nu). Ligger väl lite i lä när alla ska fylla år på jobbet hela tiden.
Nej men faktiskt så ser jag lite framgång i min träning. Framförallt känner. Skriver nästan aldrig om hur mycket eller vad jag tränar, men jag tränar ganska mycket just nu faktiskt.
Vet inte varför men det känns typ fel för mig att skriva om hur jag tränar, när jag tränar, mina mål osv. Vill inte påverka andra typ.
Men ni måste förstå, jag vill bli av med "sprit-fetman", inte längre än så :)

wohooooooooooooo

äntligen ;)
nu jäklar finns det på fejjan till och med haha!!
åh det kommer bli så FETT!

skitdag

Denna onsdag har fan inte varit bra. Om jag ska vara ärlig vet jag själv inte varför. Har känt mig utmattad och irriterad. Antar att man behöver såna här dagar också. Det jobbiga med mina depp-dagar är att jag tänker för mycket. Alldeles för mycket.
Ovälkomna tankar som jag inte alls borde trycka ner mig själv med, som man inser nu på kvällen, när man sitter insvept i en filt och kollar på tv med familjen, helt slut efter en löprunda.
NU mår ja iaf ;) 
helt perfekt bra.
screw depp-dagar, idag har jag knappt kännt igen mig själv.

update om filmen

AAAAAHHHH lätt en av mina nya favorit filmer!!!
heeelt i min humor (Emmas  & Sandras också)
om ni gillar family guy, deras störda och grova skämt, SE DENNA FILMEN!
fan vad vi garvade.

Tisdags mys!

Inget speciellt hände idag på jobbet, lite konstigt, det va för lugnt liksom!
Tur att det vankas kaffe och bio snart med Sandra & Emma då ;) Vi ska se Ted. Pratade med Hanna idag på väg hem efter jobbet (oooh shiit vad jag saknar dig kvinna) & enligt henne tyckte folk att filmen va dålig!!
Det hoppas jag verkligen inte för den verkar ju asskön!
Aja det visar sig väl. Annars kanske jag somnar haha, som till allt annat som är halvbra, inte lääääge va...

jag är lyckligare nu.

Maybe some women aren't ment to be tamed. Maybe they need to run free until they find someone just as wild to run with them.
 

REAL MADRID !

ny bra härlig fantastisk vecka!
Blev väckt klockan 6 i morse av Anna som frågade om jag kunde komma in tidigare till jobbet, börjar bli en vana nu haha, jag tackar ju inte direkt nej, älskar att spräcka mina sovmornar ;)
nej men tycker faktiskt sjukt mycket om mitt jobb. 
 
på tal om mitt jobb fick jag sjukaste överraskningen idag av chefen, när jag kom inrusande i morse slängde han en liten påse med en penna, en plånbok, ett snöre och en berlock till mig.
Först fattade jag ingenting men aaaaahhhhh han hade fått allt från spelarna i Real Madrid!!!!!!!!
Han tog med sig detta till mig!!! För att han visste att jag håller på real, och avgudar Cristiano.
 
Han är nämnligen Champions League domare och dömde nyligen Ajax-Real Madrid.... OMG OMG OMG
ja jag är lycklig som fan, tänk om Cristiano Ronaldo typ skrivit något med den pennan oooohhh shiiiiittttt

söndag

Idag har jag inte gjort annat än att vila min shletna kropp. Helgen har varit hur jäkla kul som helst, men jag är helt slliten av för mycket godis, sprit och mat :)
så förrutom att promenera 2 timmar under förmiddagen har jag plöjt igenom 2 filmer, Ice Age 4 och MIB 3, båda asbra! 
Gillade verkligen MIB!
 
 
Jag och Pia har förresten verkligen kommit igång med våra planer inför Halloween nu, I fredags satt vi och beställde hem massor med roliga saker från internet och i går tog vi en långprommis till Buttericks för att hitta mer roligheter ;)
Sedan firade vi lördagskvällen med en flaska  vin och "lite" shottar. Vi hamnade på Apertif och hängde lite med Anton, Jolle och Max, som jobbade.
Fredrik, Frej och ngn annan dude kom. Pia ramlade. Vi hamnade otippat på Redroom (haha why??) fick höra av ägaren hur mycket han saknade mig (jag jobbade där förut, som croupier). Somnade på bussen hem. Åt BK käk i Pias soffa och dog sen i hennes säng, snabbt som fan haha.
 
min helg!! 
sjukt mysig på alla sätt!!
nu ska jag försöka hitta någon bra film att somna till!
PS. 3-0 till UNITED :)

FREDAGS MYS!

äntligen helg.. har gått upp 04.50 de senaste dagarna och jobbat skiten ur mig haha. uppskattar därför kvällens mys och underbara sällskap ikväll extra mycket!!
Om en timme kommer Pia och hämtar upp mig, vi ska till Hemmakväll, köpa asmycket godis och ha filmkväll deluxe, råtagga inför halloween, tagga inför i morgon, planera party & såklart ingår det att jag sover kvar, mwii.
ska sova lääääänge i morgon, så länge jag kan vill säga, min kropp har nämnligen en självinställd undermedveten väckarklocka som gör att jag oftast inte sover längre än till 8 på helgerna haha.
 

So simple is that!!!!!

Nu jävlar, ikväll JÄVLAR ska jag skicka in min ansökan.
Har nyss fått svar av studierådgivarna från en skola, långt härifrån, som jag har fastnat för! Mer vill jag nog inte säga än. Mest för att skona mig själv från besvikelsen om jag inte skulle komma in på skolan.
Detta är prio 1 i mitt liv just nu. Min dröm och det jag vill är att verkligen leva livet samtidigt som jag studerar till min blivande framtid, det är en rätt bra kombo va?
Så fort jag tänker på skolbänken får jag rysningar. Jag tänker INTE plugga här i Uppsala igen.. och inte i Sverige överhuvudtaget, än.
Det var mitt bästa val någonsin då jag hoppade av skolan i våras. Jag mådde så himla dåligt och allting blev bara värre. Jag visste inte ens varför jag pluggade eftersom valet av ämne inte alls var genomtänkt, helt fel för mig.
Om allt går vägen försvinner jag i Januari :)

jag SKA nå mina mål :) så enkelt är det.

Bullarnas dag!

Aaa idag doftade det ljuvligt inne i restaurangen!!!! Hundratals bullar bakades av stackars Anna. Provsmak till efterrätt fick personalen vid lunch, ååhhhh shiiiiittttt, älskar bullar! De va helt kletiga och underbara!


ser tillbaka med glädje


inte min dag..

idag har jag varit mer efterbliven än vanligt. Tydligen har jag pratat så dålig svenska att Marcus & Andreas vill och ska lära mig prata ordentligt haha. Säger man en mos eller ett mos? ETT MOS, det låter bäst i mina öron..
 
sen i förmiddags:
 
Ronny: Moa, de från Blomman ringde, de behöver en till lasagne till beställningen. Kan du fixa det?
Jag: Va?
Ronny: Blomman behöver en till lasagne till beställningen.
Jag: Vad vill de ha?
Ronny: Lasagne!!!
Jag: Jaha..Hur många?
Ronny: EN TILL LASAGNE!!!! 
 
hahahahahaha
 
eller det här:
 
Marcus: Moa hur mycket fläskffilé finns det kvar?
Jag: Typ asmycket.
Marcus: Typ asmycket? Hur mycket?
Jag: Typ rätt mycket.
Ronny: Typ rätt mycket? Typ ungefär lika mycket som härifrån till parkeringen??
Jag: hahahaha, typ 10 portioner......
 
eller det här:
 
Jag: Marcus jag behöver mer ris!
Marcus: Här. Jag ställer ett till bläck på bänken också.
Jag: Ris!
Marcus: Va? Jag. Ställer. Ett. Till. På. Bänken!!!!
Jag: jaha, åh tack!
 
men de har ju faktiskt fått stå ut med värre a la Moa. Typ som när jag gjorde översvämning inne i restaurangen, eller när jag kom en timme försent till jobbet efter att ha råsupit dagen innan utan att sova något, med samma smink & stank alkohol. För att sedan spy som en gris, hehehe.......

godnatt.

Det känns som att jag snart kommer stå på mitt första trappsteg mot framtiden! mot det som kan bli min framtid.
kanske har jag hittat fel trappa, det visar sig väl, i sånt fall kan man väl bara tacka och bocka för en erfarenhet rikare. 
 

frågor på det?

ska bara nämna Micke i min blogg, för att han är så AWESOOOOOME.
haha.
puss

motarded..

hallåja. Det har tydligen blivit något av en rutin att äta sushi på Java minst 1 gång i veckan för mig. Älskar Java, det ligger typ 4 minuter från mitt hus liksom, världens bästa ställe!
 
Efter en tripp till Gränby centrum hade jag & Emma en romantisk dejt där ikväll. Fan vad jag saknar tiden när vi sågs varenda dag, för shit vad jag har kul med den tjejen
bästa finaste Emma, som får mig att må så bra. hon är en sån tjej som tycker det är ASkul när jag är lite efterbliven & trög. med det menar jag att det händer ganska ofta att jag säger och gör efterblivna och korkade saker. Inte att jag är en komplett jubelidiot eller intelligensbefriad ;) jag är smart.

Fick ett smeknamn borta i Kreta, Motarded. Iakovos var den fyndiga pricken som helt plötsligt hittat på ett nytt namn åt mig,
TUR att jag kan skratta åt mig själv!. och med Emma hahahaha.
 

RSS 2.0