lördag 31/3,

amen niii, jättekul att jobba igår, att få dricks igen känns mer än awesome.. dock var jag sjukligt äckligt trött efter näst intill ingen sömn och jobbat hela dagen & natten. självförvållat så jag ska inte klaga!!
skönt bröst-pass idag med Emil på gymmet btw.

från torsdag igen.

-"jag skulle kyssa dig om det inte vore så att jag skulle bli mördad av din kompis då"

bästa bästa Lina haha 
hon e tydligen farlig.


hahahahha, drägg.....

1 timme försent till jobbet i morse & kräktes på toan...jepp månadens anställd ?
heeelt sjukt hur dyng jag blev igår, inte ok.. aldrig mer, det va inte alls meningen. fick hjälp hem, eller hem hamnade jag ju inte hahaha. har något minne av att jag väldigt gärna ville lyssna på Celine Dion-Its all coming back to me (kan de va för att vi körde bättre allsång på terrassen , Lina? ) hahha, så ja, vi låg och lyssnade på Celine Dion....sov 2 timmar, jobbade 7, eller aa 6 då.... nu har jag powernapat och är fit for fight för nattens pass på White!!!!

HAPPY FEELINGS, ON.

SKÖNT AXELPASS!! fyfan vilka muskler jag har tränat upp. mina axlar är grymma, likså biceps. det är triceps jag måste jobba på, men Emil & Rasmus hjälper mig, så det blir kanon ;)
BTW TACK SKATTEVERKET, en myckeeeetttt glad Moa Eklund som läste beräknat belopp tillbaka, tackarrrr!
och BTW igen, JAG KOMMER FÅ JOBBA SÅ GRYMT JÄKLA MYCKET !!!!! TACK TACK TACK!!!!!! typ varje jäkla dag, och sen varje helg!!! åååååhhhh, (pengakåt).


torsdag 29/3,

nej nu ska jag & Emil till friskis och svettas!! träningsvärken från gårdagen är borta & jag är fit for fight igen.
ikväll blir det något glas vin med Lina, något glas vin, inte någon torsdagsfylla, jag måste upp tidigt i morgon. Bakis på jobbet tänker jag inte vara!
Men Lina åker till Australien på söndag, och jag kan inte vara med och säga hejdå till henne på fredag då de skulle styras utgång och sånt kul...

HARD WORKING WOMAN.

helt ledig, så what to do??
jo jag och santi var ute på en promenix, hahah ja såklart vi ska hamna mitt i kaoset bland blåst och hagel. Min hund som typ får rabies (helt tokig) när han blir blöt hade så sjukt kul!! det var värt att bli blöt för hans skull!!
och det kanske är bäst att vila upp sig, för jobbar dubbelpass i morgon, först 8-15 på restaurangen, sedaaaaaaan första passet i Whiteclubs garderob hela natten. kommer bli FETT!
hade inga planer på att fortsätta som gardeobär när KALAS stängdes, men vafan det är så sjukt mycket positivt med jobbet; det är KUL!!, jag jobbar med aaassköna människor, dricks, mer pengar till i sommar, kanske slutar vara sådan alkis osv osv!!! HIHIIII.
1,5 år sen. bilder från KALAS-tiden, när jag tittar på bilderna saknar jag det som fan. men det var ändå under den tiden jag började bli keff. hat-kärlek.

worst battle..


tröttmössa.

gud, jag har varit så sjukt trött hela dagen.. har verkligen försökt att bli pigg, men varken kaffe eller mina försök till att sova middag hjälpte.
hade lovat mamma att hjälpa henne storhandla, vilket jag typ tycker är askul! vi köpte glass för 5 kronor inne på ÖB också, värt!!
men nu jävlar är jag sådär trött igen, ska kila över till louise och trösta henne, hon är tydligen lite missnöjd över frisörens insats tidigare idag. tror håret blev asfint ja :)

..


onsdag 28/3,

försök aldrig ALDRIG bota träningsvärk med träning. Jag är ett levande bevis på att det inte fungerar.. trodde det var ett skämt i morse när jag knappt kom upp från sittandes position. mina lår och rumpa är helt oanvändbara idag..
jag led på riktigt när jag knallade till sjukhuset i morse innan skolan, det var nästan läge att kapa av benen.. men förresten, shit vad behandlingen har börjat hjälpa. snart kanske allt är helt bra? (peppar peppar)


men mök.

Blir just i detta tillfälle våldsamt tvingad av min kära mamma till ännu ett träningspass ala Intensivpass på friskis. botas träningsvärk med ännu mer träning? hoppas innerligt.

Tisdag 27/3,

hur kan jag vara så trött?
jag tog mig en riktig sovmorgon i morse och sov säkert 10 timmar, men ändå är jag helt slut.. kanske beror det på träningen igår. hehe Intervall-flex, fy i helvete.. ben-mördare! det dödade mig, på riktigt. Trappor var och är inte min grej idag..
lunchade med Anna sen, vi tog tillfället & slog oss ner vid ån i solen, ska ju tydligen bli minusgrader nästa vecka.. gäller att passa på att vara ute så mycket som möjligt nu alltså.

åååååååååh!!

ÅÅÅÅH JAG HAR FÅTT ETT VYKORT AV FINASTE BÄSTA CARRO!!!!
omg. JAG SAKNAR DIG!!! .. 5 månader... det är helt sjukt... snart är du hemma!!! Ha det så bra i Fiji nu babe, längtar tills du är hemma!

värd måndag :)

omg. släpade mig upp ur sängen 5.30 i morse..... hade 2 timmar på mig att duscha, äta frukost, fixa till mig samt att ta mig till stationen, vilket jag såklart hann! Har varit i sthlm hela dagen med Emma ♥ för hade frisörtid hos Emalie på Rapunzel i morse, var sååå nervös att jag skulle bli tvungen att ta ur hela skiten med hårförlängningar eftersom jag tydligen misskött mitt hår grymt mycket senast jag var där hahahaha. men nu var det OKEEEEJ :D
så hon bytte lite slitet skit och jag fick lite mer hååår!
efter frisörfix och lite fönstershopping lunchade emma & jag inne i Kungshallen, sååå gott!!


kina mat.


HAPPY B-DAY!

GRATTIS MIN FINA FINA LILLEBROR!!!!!
ikväll ska vi, hela famlijen, ut och äta på restaurang!! han förtjänar det bästa. <3


söndag 25/3,

världens mysigaste lördagskväll. jag och louu shoppade loss fräscha frukter på ICA & smälte choklad som vi använde som bättre dippa.
kollade på In Time, en rätt oklar film men ändå helt OK.
idag har vi hängt på stan heeela dagen. shoppat loss och tog en pressbyrå kaffe + bulle i solen vid ån. åååååh, kvalité.

hehe. lördag.

aa som sagt. inte världens mest produktiva dag. men jag sov iaf hos världens bästa. frulle framför filmen Gisslan, en fett bra film med Bruce Willis, hahah ASLÄSKIGA SCENER, kände mig som en riktig flicka när man typ gallskrek med jämna mellanrum under filmens sista halvtimme, speciellt med creapet i tunneln, javla monster alltså.
annars då? handlat lite med mamma, promenad med Santi och Emil. ikväll blir det filmmys deluxe med Louise :)


amazing.

fredag i bilder, fyfan vad kul jag hade!!!!!!!!!
kommer bli en produktiv dag idag eller? hehehehehhhh.

fin fredag, jaman.

jag just nu, haha. slingar håret & har lite panik.
om 1 timme ska jag vara på kvarnen & hjälpa Pia stänga... mm moa är i tid som vanligt.
måste snart börja fixa mig för det kommer nämnligen bli en fiiin kväll, kina-middag & vin med Pia. Hokka upp på en lagfest på Bowlaget, lite Terrassen, White? Bj? vad vet jag. vet att det kommer bli fett :)

SCOOOORE,

KLAR MED TENTA HELVETET!!!!!
NU JÄVLAR SKA DET FIRAS!!!!! men först ner på stan för att kolla när emma blir rödhårig haha :D
eller, först av allt, kränga choklad. det är fredag, och jag har varit duktig idag, och jag gör vad jag vill!!
har btw hunnit med sjukhuset idag också, GUESS WHAT??? det börjar hjälpa!!! och jag har äntligen kommit upp i en sån stor sjukhuskostnad att jag har fått frikort!!! gud vad jag kommer spara pengar :))))

tenta...

tenta dags.. skjut mig. tur att man kommer få göra om tills man klarar den haha, hej ond cirkel med massor av rest-tentor? nej så illa ska det fan  inte bli. men jag vet själv att jag prioriterat jobb framför skolan, hela tiden. det här får bära eller brista helt enkelt. har rå-pluggat nu de här sista dagarna iaf (hehe)..
så trött... för gissa vem som satt uppe hela natten med etiska konsekvenser upp till öronen???? jo, jag.

Torsdag 22/3, teeheee

tråkig blogg, därför bjuder jag på världens skönaste låt (och video).. det tar emot lite att visa den för er, för CHESTER SEE ÄR MIN! han är så jäääääävla hårt paxad. sjukligt snygg!!


men men, som sagt, bloggen förbir tråkig tills imorn, för det enda jag gör just nu (denna vecka) är att jobba, när jag kommit hem från jobbet pluggar jag & varvar allt med små promenader med fina vänner.
samma lika idag, börjar klockan 10. Faktiskt grymt jävla skönt, inte som igår så jag gick upp 6.00 liksom! aja, hörs sen vid fem tden då! :)

hej livet, jag är trött.

mina ben är så möra, jag får liksom träning på köpet när jag jobbar. helt sjukt att jag typ inte ens orkar ta mig upp ur soffan just nu. men jag tycker om det ändå, grymt mycket! det näst, näst bästa med jobbet (efter kollegorna & pengarna MUHÄÄ) är personal maten. o m g.
hemmagjurd buffé.. såååå gott.
nej, NU SKA JAG PLUGGA................ pallar inte. vill ha vin, och drinkar... jag längtar tills på fredag!

it's all coming back to me

I finished crying in the instant that you left
And I can't remember where or when or how
And I banished every memory you and I had ever made


But when you touch me like this
And you hold me like that
I just have to admit
That it's all coming back to me


onsdag 21/3,

godmorgon!
trött som ett as drar jag nu iväg och jobbar i 7 timmar. :) hörsssss.

jag har världens finaste vänner 
& världens finaste familj.
älskar.







tisdag 20/3.

åh jag vill verkligen.. hoppas hoppas hoppas.
skulle btw åka till sthlm idag och fixa mitt hår hos Emelie på Rapunzel..men jag blir hemma :(
har fått ny tid på måndag!
nästa tenta (på fredag) ligger dessutom som en fet ångestklump i halsen på mig.. måste försöka plugga..

OMG

skrev världens hemskaste tenta idag.. fyfan. så direkt när jag klev ut från skolan sprang jag mot kvarnen & Cajsas kök där Pia jobbade, jag behövde lite tröst helt enkelt. Hon med, för det va synd om henne, sjukling :(
där satt vi och hängde i några timmar, hon bjöd mig på latte tihiii.
och OMG, gissa vad som just hänt?? kreta!!!!! säsong!!!! ska inte säga något mer!!!!!!

.


söndag natt?

öök.. sitter fortfarande och pluggar... har tenta i morgon.. fyfan.. panik.

melon & cocos drinkar!

igår, när jag va som mest osugen på livet får jag ett sms från Pia. "sugen på filmkväll?". OM jag var. bästa som kunde hända. men HA HA HA. tjena vilken filmkväll det blev alltså ;).
vi började faktiskt kika på en film, dukade upp med ostbågar, läsk och lite godis. Vi kände tillslut att "gud vad mysigt det skulle vara med ett glas vin till filmen". Japp, fram med vinet. Någon timme senare brast det och det blev en quick fix med makeup, kläder, klackar & taxi in mot stan haha!!
Spontan utgång när det är som bäst!!!! Terrassen först, där vi blev totalt sågade för våra rosa cocos drinkar som vi fixade heelt själv. sååååå goda, men nej vi va tydligen de mest tappade gästerna ever. ännu värre blev det på runda 2.. melon drinkar var tydligen också mycket roligt haha. MEN vi fick varsin melonbit till drinken, det hurrar vi för!!!!
sedan blev det WHITE, muuhaaaa kul, rätt dött, men kul!!
<3


.

oväntat att detta hälsar på.. du är inte välkommen.
jag är fin. ÄR.
äckligt.

hej baksmälla....

haha u t g å n g igår.
så djävulskt illamående idag.. måste vara champagnen!! champagne slår till så sjukt hårt på mig. drack inte alls speicellt mycket!!
jag & emmis började kvällen hemma hos Jocke & Fredrik, sedan blev det taxi in till Birger där det beställdes in champagne med Eddie & Pontus. kvällen avslutades på White. haha nej det gjorde den ju inte, för vi hamnade på en "vild" efterjanne hahahahaha... är hemma nu iaf, mamma & pappa hämtade mig för någon timme sen.

FREDAG, äntliiiigeeeennnn

aldrig varit såhär sliten efter att ha jobbat, någonsin. eller jo, nu ljög jag nog, påskhelgen i graderoben på KALAS förra året va KNAS, haha, jag & pia jobbade skiten ur oss, dygnade i flera dar (typ).
menmen, jag körde visst alla varmrätter idag, på 800 PERS!!
gick upp 6.00 i morse, efter att ha somnat allderles för sent, fastnade framför en sjukt bra film på 6:an igår kväll, Black Hawk Down tror jag att den hette? fett bra i alla fall, rekomenderar den starkt!


BTW Isabelle har börjat på restaurangen!!!! shit vad nice, jättekul att jobba!! älskar alla på jobbet, har alltid så kul, trots att jag är minstingen haha, når aldrig till någonting, glömmer vart saker ligger och för svag för att orka det mesta.. heheeeee, folk får kul iaf.
är det en forever alone jag skådar må tro??

black swan,

åh jag längtar tills i morgon.. sjukligt mycket. något mer som är sjukt är hur mycket middag jag åt nyss. fyfan vad jag mår illa.. tror att det var värt det, är inte helt hundra. Pappa gjorde något thailändskt som var gudomligt gott.. farligt! känner att det inte är helt jättebra för mig att kolla på skinny bitch- psyko - filmen nr.1 samtidigt också.. hat kärlek till filmen Black Swan.. den är så läskig.. läskiga tankar.
men nu ska jag träna, tack och lov. puss

torsdag 15/3, haha .. tappad

haha jag måste varit väldigt trött i morse. För jag knallade i vanlig ordning iväg till universitetshuset i tron om en givande (dramatisk hostning) lektion som vanligt, som vi har varje torsdag.
tydligen inte, jag möttes av en väldigt tom föreläsningssal... helvete. nej idag var jag ledig. vilken tur att jag har koll???
detta händer mig allt för ofta ......
passade på att gå till sjukhuset i samma veva, så helt misslyckat var det väl ändå inte att jag gick upp så sjukt tidigt i morse.. efter det har jag hängt hos min favorit Louise, vi drack kaffe och förstörde lungorna med cigaretter. jag fick även låna superfina kläder av henne tills imorgon. TACK BABE!

.,


hej onsdag.

fin dag.
skola, fika med Emma, nu promenad med Lina, träning & sedan övningsköra.
whoppa.

IGÅR!

aaaaa shit alltså vilken pudding!!!!!

tv-kväll deluxe.

Sitter & väntar på Emma just i detta tillfälle. Tydligen kommer hon & hämtar upp mig om 10 minuter, för vi ska nämnligen storhandla godis och diverse andra onyttigheter. Tv- kväll deluxe kan man inte missa!
Top Model, premiär för Lyckan i LA & sedan Big Brother. EH DELUXE va det va.
veckans tråkigaste dag måste livas upp lite!

ps. måste ge ett stort hjärta till världens finaste tjej, Louise.

öregrund.

idag har jag, pappa & santi tillbringat större delen av dagen i Öregrund. världens vackraste & bästa ställe. Somrarna där ute är det bästa jag vet. Jag saknar Hummelgrund & förra sommaren nästan obeskrivligt mycket.
Jag får trösta mig med att det snart är sommar, så jag & Lou ska ut och promenera i solen nu. njuta av värmen & prata om livets goda.. & onda.
puss.

meningslöst skit bara

alltså grejen är ... jag får inte må dåligt.. får verkligen inte det.. just nu mår jag inte bra, och jag vill bara slänga det upp i ditt ansikte. för det är ditt fel nu.. när jag säger låt mig va, snälla låt mig vara. låt mig bara få glömma, för det kommer jag göra, och jag kommer må bättre.. igår va typ droppen..
just nu hjälper inte min behandling längre.. och jo tyvärr är det nog ditt fel. för jag får INTE må dåligt..
jag försöker verkligen verkligen att skaka av mig allt.. jag är ju typ världens gladaste människa.. men det hjälper inte.. klart det inte hjälper.. mina känslor går bananas...
det blir en ond cirkel.. & nu när inte behandlingen hjälper får jag panik.. och ja.. jag skäms & det är hemskt..

vet inte varför jag ens skriver det här på bloggen eftersom jag vet att personen inte ens läser den... rätt meningslöst va?

to be a true player, you have to know how to play..


måndag dårå .. !!

haha det blev visst fyllekaja för mig och Emma ändå, i myskläder och converse... vi blev liksom intvingade av Boris, trots att vi inte osat eller någonting. Niclas kirrade VIP garderob haha & välkomstdrinken blev champagne.
DÄR blev suget för mastigt för emma (som egentligen hade bil), whoop viiiiin!!! som tur är har hon verkligen världens snällaste lillebror som hämtade oss sen vid 3.00.
jag hade askul men heeeeeeeeeyyyyyyyy när klockan ringde 8.30 i morse var jag så äckligt bakis???? JAG BLIR ALDRIG BAKIS JUUU!! envis som jag är krigade jag mig ändå till skolan, sov mig dock igenom större delen av föreläsningen, lika bra, annars kanske jag lagt en pizza någonstans på golvet hahaha. nu mår jag bra, ska ta en powernap, sedan promeix till Akademiska WHOHOOO...kul.



fyllekajan,

bättre söndag faktiskt, mest eftersom jag inte varit bakis alls.. när jag kom hem från Pia gick jag ut på en promenad, utan jacka!! hur underbart är inte det? nu är det våååår. sen tog jag en eftermiddagsnap, åt lax & gick till friskis med mamma. fyfan vad jobbigt det va att träna, men så värt de!!
hörde något om fyllekajan ikväll, jo man lär ju hamna där!!!

hej söndagshäng,

sitter hemma hos Pia just nu, det blev tydligen mycket igår. inte för mig, på något jävla vänster, jag är inte ens bakis..
Pia däremot ligger och dör i sängen haha... stackars!! för mig va kvällen superbra, iaf i början. hemma hos pia va heeeelt awesome, melodifestival-häng. Jag, Pia & spriten hahaha. lite godis på det, kaaaanoooon! nej nu tror jag att kvinnan somnat, kul då!!! undrar om det finns filmer på hennes dator?

hihihhhh

lääääägeeeeeee

lördag 10/3,

igårkväll var jag så sliten, herregud.. så det blev en riktig familjekväll. vi låg och kollade på film hela kvällen & bara mös.
ikväll däremot blir det ppppppparty hemma hos Pia. Melodifestivalen, vin, drinkar och annat gott är också på kvällens planering.
idag är en sån dag som inte kan bli dålig. det är sååå fint väder, efter gränby med Pia tidiagre idag gick jag en prommis med mamma, pappa & santi ute i Röbo, DET ÄR SÅÅÅÅ SKÖNT UTE! vårfeelings.

I'm gonna love you like I've never been broken

jesscats:  i was legit in love with him when i was little!

SÅ AWESOME JÄKLA TORSDAG!

HUUUUUR BÄST BLEV GÅRDAGEN?????????
världens bästa finaste Emma bjöd mig på sushi buffe till middag, så himla gullig!!!! sen bestämde vi oss för att jo, en kaffe på Terran skulle sitta fint. Där hittade vi Mike, Dogan mfl som vi slog oss ner med.
Runt klockan 00.00 va det bara jag, Emma, Mike & hans kusin kvar av vårt stora gäng. SHOTSBRICKA beställdes in direkt, det va bara att tacka & ta emot, fuck kaffe liksom. bra karaktär & såå svåra att övertala..
inom loppet av 3 timmar hann vi trycka 6 shotts, 2 drinkar och 1 cider var. HAHAHA SPONTANT BLIR SÅ BÄÄST!
& de bjöd på precis allt, helt sjukt snälla!!! oasia, agave & bullit blev vår torsdag. sedan gästade finaste min lilla säng inatt också, bättre sovsällskap liksom. men SOM OM DET SNURRADE, längesen vi blev sådär packade haha, gratis är GOTT tydligen. såååååå kul, aaah love it. älskar att mobilen gick varm också haha!!
bättre frulle idag på IKEA, joooo jag och emma kan det där med livsnjutning!!

heheheheeee

trollet är redo för fin-middag med finaste!!!!!!

TORSDAG! :)

ojoj vilken dag!! har varit pigg HELA dagen, somnade inte ens i skolan!!! det är bra. efter skolan åt jag och Rasmus super lunch med bland annat grillad halloumi ost, då tjuter det av glädje i min mun kan jag lova. det måste ju vara typ det godaste som finns. grillad halloumi tillsammans med grillat kött och klyftpotatis på sommaren, mmm...
jaaaaja, sen åkte iaf jag & Rasmus till gymmet, köttade stenhårt med hantlarna och jag körde nytt personbästa på hantelpress!!!

nu lutar det åt MYS ikväll!!!!!!! det är ju torsdag liksom & PB lär jag ju fira, jag blir starkare!


...


onsdag 7/3 ,

HA HA HA...... jag somnade igen på föreläsningen... hur pinsam är inte jag liksom... fan det börjar bli en dum vana. ändå drack jag både kaffe + tog en koffein tablett i morse. vad funkar då? mök.
aja, efter skolan hjälpte jag mamma att storhandla & nu tror jag att det blir en promenix med pia. fortfarande sol men svinkallt.. fyfan!!

nice guys finish last ..?

thats why I treat you like trash.

tisdagskväller,

gud jag är heeelt slutkörd, trots ovanligheten med sovmorgon i morse, då jag även lyxade till det lite för mig själv med asgod frukost framför filmen War Horse! det var verkligen så värt men kom inte iväg till sjukhuset förns typ 12. Efter det chillade jag flera timmar med Emma på stan, vi (heheheeee hon) shoppade loss på lager 157, sen köpte vi kaffe och solade oss vid ån, kvalitetstid helt enkelt. det var sååå skönt i solen, uppsala leverarade braaaaa väder idag alltså, aningen kallt dock.. Hann sedan bara vara hemma i typ 20 min innan jag knallade ner mot stan igen för en fika på Waynes med Pia, kom hem vid 6 och en timme senare for jag till Friskis & körde skiten ur mig.... HUR BRA???
TRÖÖÖÖTTT!!



tisdag 6/3, helt ledig

hahaha min hand har helt plötsligt blivit dubbelt så stor och intagit en blå/lila nyans..fräscht!!
by the way, jag är HELT LEDIG IDAG. därför ska jag nu ta en dusch och sedan vandra in mot akademiska. sedan väntar härliga lunchdejter med härliga flickor i det härliga vädret haha. puss på er..

just relax and stop stressing so much :)

hehehhhheeee visste väl att det var någonting viktigt jag glömt idag.. HOSPITAL. tusan!!!

orutinerad,

brände mig idag på jobbet!! satans ugn å va varm!!!
tydligen var jag klantig hahaha.
det gör skitont och handen är uppsvullen som tusan, nu har jag dränkt handen med aloe vera, därför det ser så äckligt ut. mmm mysiiigt ...

godmorgon måndag, nu väntar jobb!!

hahaha det blev en flaska vitt och en blodig för mig och emma igår!
hanna va med på flaskan men sen åkte hon runt 12 snåret. då hade fredrik anlänt så trion fortfarande var fulländad!
det var jättemycket folk, max & hanna fyllde år..
sen att jag somnade rätt besviken och sårad gör inte så mycket, för det kommer väl bli bättre? jo det kommer det :) juste, drömde om avicii inatt!!! underbar dröm !!!!

söndagsmys,

söndags vin & kaffe med Emma & Hanna på Terrassen, MYSIGT.
har inte bestämt mig om det bara blir kaffe eller om det kanske slinker ner ett glas vin också, haha svåååårt. börjar få ett otäckt rykte på mig som mini-alkis, hahaha... JAJA. bra blr det hursom :)

söndag 4/2,

SÖNDAG!
världens mysigaste lördagskväll igår hemma hos pia med godis, melodifestival och film. sov kvar hos henne & morgonen fortsatte med frukost framför UPP, världens sötaste film.
nu efter att jag knallat hem från henne har jag hunnit med långprommis med Santi, mamma & pappa i det fina vädret också, så skönt! man blir så glad!!

typ bra fredag ändå!!!

hahah CP CP CP !!!!
kan bara hoppas på att aviciis spelning blir uppskjutet. dog lite igår... i kön när de ropade ut att allt var inställt... känslan går nog inte att beskriva..
MEN jag & Emma stod på listan till amba, vi hängde på dit med Fredrik & hans kompisar.
körde som aldrig förr, ingen kommer ihåg en fegis!!!!!!!!! så kul ÅÅÅÅH, stockholm igeeen snart <3 vi hade u n d e r b a r t.



BARSKOLAN BOOTCAMP,

aaaaa bra kul jag hade igår då!!!!
"magaluf" va tydligen samlade allihopa, från alla världens håll & kanter, och ja, de kunde spåra, sjukt kul.

haha, däremot har jag inte sovit speciellt asbra inatt, NÅGON tyckte visst inte att lilla moa eklund skulle ha varken täcke eller kudde, varför inte sparkas lite i sömnen också?
men nu är jag hemma & packar!!!
snart blir det STOCKHOLM, & nej, AVICII hade tydligen INTE ställt in, GOGOGOOOOO!




älskar shopping..

MOAHAHA TAGGAAAATTTTTTTTTTTTTTTT

PS. MIN MOBIL FUNGERAR!!


RSS 2.0