amen taggaråååå


torsdaaag,

trodde jag skulle dö lite igår när jag jobbade, men sen kom underbara människor i form av bla Carro och Kajsa med sällskap. aven Rebaz var på kalas, Göran och Jonback likaså, nästan lite personalfest över det hela, utan mig.
men jag är inte bitter, är glad att finisarna kom!

idag har jag knallat runt med pisen på stan, vi har planerat massa inför imorn, oiiiii vad jag längtar, kunde såklart inte hålla shoppingfingrarna i styr, råkade visst köpa en del, det kallas unn, jag unnade mig helt enkelt detta. nu är det slut på mitt eviga unnande.



+ knästrumpor

rätt nöjd ändå, speciellt med Diesel skorna, jag skulle nog kunna kalla det kärlek

kalas ikväll.


shit vad jag ogillar vädret ute
. trots att det bara är -6 känns det mycket kallare, och det är dessutom fuktigt i luften så håret blir helt fucktard, dagens i-lands problem.
nu borde jag egentligen snabba mig lite, alla vet ju hur snabb jag är.
känner mig som en riktig luffare så borde nog fixa till mig en aning, det blir jobb i natt och om jag har riktigt tur spar sig folk med festandet till på nyår = jag får sluta tidigare = då kan jag hänga med Carro, Kajsa och Pontus som skulle ut! awsome.


happiness

som sagt så har jag hittat en ny hobby under kvällarna, inte helt okej att sitta och ta en massa kort på sig själv haha men jag skyller på att jag aldrig ägt en cam förut, jag tröttnar väl snart.. I hope.

dum dag idag
som inprincip har ägnats till att försöka intala mig själv att jag ändå är rätt stark,. men tankarna flyger iväg hit och dit. jag försöker verkligen. det är sjukt svårt. 
familjen försöker för mycket, det har på något sätt motsatt effekt på mig... jag vet att ni gör allt för mig ju.


bra moa, verkligen..



äntligen hemma från Barkarby.
trodde det skulle vara kaos där borta men om man jämför med stan här hemma så va Barkarby lugna gatan, inte alls sådan djungel som här.
jag hittade en hel del så är nöjd.. blir irriterad på mig själv att jag sänker mig så lätt bara. jag vill ju så gärna klara detta själv .. men tror fan inte det går.

harryP.



jag ber om ursäkt redan nu
, ni som läser min blogg kommer rå-lessna på alla cam bilder som kommer dyka upp härdanefter. haha löjligt kul!
i alla fall har jag precis kommit hem från en mysig promenad med Emil, Santi och mamma. nu ska vi se på Harry Potter. Lillebror såg den på bio och sa att den va grym, mina förväntningar är dock inte speciellt höga.
pz

måndag

även denna dagen har gått åt till att slåss med folk inne i stan.
gick inte bananas med mina pengar idag iaf, det var mest fina Malin som hittade snygga stuffs. familjen ska ju åka till Barkarby i morgon, då jääävlar, inga hämningar.
ett par trosor, örhängen och kofta följde i alla fall glatt med mig hem. sedan blev det en fika på cupido, cheap ass motherfuckers som jobbar där, lurade Malin på tillbehör, fick 1 för lite, vad är det för stil? ej okej.


jul rea

hemma igen, hujedamig vad mycket människor.
hatar egentligen mellandagarna. stress stress stress. hann knappt kolla på kläderna på grund av all trängsel, skulle lätt kunna utveckla en viss klaustrofobi där på stadens gator, fick näst intill panik bara då jag gick förbi utanför Bik Bok, uppsalas typ minsta affär.
hittade trots allt jäkligt mycket fint, och eftersom jag precis upptäckt tjusningen med inbyggd webcam i datorn kanske jag är snäll och fotar mina fynd. skit i kvalitéen , om man är lat och inte orkar använda kameran så är man.
jag menar, palla sitta och överföra bilder på kläder, nej där går ju en gräns, jobbigt.


26 december


grymt jobbpass igår. haha panik mer än 1 gång kan jag lova. men fick så mycket fina kommentarer, både från nära och okända. ni är värda ett hjärta här på min lilla blogg <3
vilken ära huh?

nej men nu SKYNDA SKYNDA, här ska shoppas på mellandagsrean, idag vill jag vara en slösa!!!
vill, ska , kommer vara!

hemma från gävle

bästa julen på riktigt länge, skäms nästan över allt fint jag har fått.

fick en ny laptop :D!!!!!
HTC desire mobil !!!!
plexger mus till datan
massa olika presentkort
smått & gott som
en barmixer haha
nagel och hand produkter
receptböcker haha
smycken
underkläder
bio presentkort
pengaar
smink
också barcelona resan dårå
hm, vet ej om jag glömt ngt nu :)


Dagens planer

Nu: promenad med mamma upp till affären, mini-julbord ikväll är ett måste!
Snart: ner till stan
Sen: slå in de sista klapparna, pynta granen
Senare: åka skridskor
Ikväll: Bio med Emil !

awsome

...,

nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej
fanfanfanfanfanfanfan

idag som har varit så bra .....

22 december

har nyss haft en mini-julafton med fina pisen. vi bytte julklappar, åt pepparkakor, drack te och kollade på julfilm. shit vad jag vill ha julafton nununununuuuu, jag vill inte vänta mera!
paketen va så fina, åååh.

dagen har gått undan i denna jul-stress. inhandlat de sista julklapparna på stan och bakning har jag bland annat sysselsatt mig med denna onsdag. nu är jag dessutom brun & fin efter ett välbehövt solarie-besök med pia.
om en stund ska nog jag och lillebror kika på någon film innan jag somnar, är sjukligt trött.


Vinterland



sjukt bra med snö ute i östhammar.
min kropp värker efter allt skottande, pulsande och sedan huggande av granen.
1,5 meter djup var snön, insane.
haha jag va till och med tvungen att skotta fram hunden, han kom verkligen inte framåt, stackarn som måste leva med de där små korv-benen.
tur att han har mig, räddaren i nöden.

julgranshuggning


julgrans huggning står på schemat idag.
måste bara vänta in mina söta små bröder, de har avslutning i skolan så detta kan ta sin lilla tid.
så om någon timme är vi förhoppningsvis på väg ut till Östhammar, helt sjukt hur mysigt det är där ute nu på vintern, har saknat stugan jättemycket, det var ju liksom mitt hem under hela sommaren.

nej jag ska ge mig ut i kylan på en liten promenad, får se hur mina ben pallar detta, pinsamt nog har jag fått en smärtsam träningsvärk efter gårdagens skridskoåkning.
ps. JAG ÄGER PÅ SKRIDSKOR!! word.


bildör

sjukt bra taberas, uppsalas krogpersonal kan allt festa må jag säga, har inte haft så kul på länge. orkar inte sitta och skriva ner allt som hände, så slänger in lite pic's som jag snott av folk höhö.

kalas ägde iaf, vi ägde så mycket att vi hoppade sönder ett bord och vi ägde så mycket att pia ramlade av stolen, ett riktigt faceplant hahaha, fan vad jag älskar er alla som var med och gjorde en fantastiskt bra dag/kväll/natt .





en av miljoner tankar

förstår inte hur en människa kan påverka mig så jävla mycket. göra helt kaos i mitt huvud.
jag vet vad andra säger, jag vet att ni tycker jag förtjänar bättre, jag vill förtjäna bättre.
men när jag väl är där, då ser jag inget svin.
det enda jag ser är världens vackraste människa, med världens finaste leende.
det enda jag vill är att höra dig dra våra dåliga skämt, få skratta med dig, känna hur du kramar mig och hur du håller om mig.
få höra dig säga att jag är vacker.

fast sen brister allt. hur gör du?
hur har du lyckats fånga mitt hjärta. jag lyckas glömma dig i en sekund, sen finns du där igen.
jävla skit

and here we go


TABERASET


idag, söndag, ska bli en dag att minnas, dagen då Moa drack alkohol utan att spåra.
Jag ska bevisa för alla att jag faktiskt inte är så törstig som jag oturligt nog visat mig vara, det är en fel bild av mig(?), iaf ikväll, nu ska jag visa lite karaktär och självbehärskning. jag är inget drägg.

Julbord på Flustret ikv, även kallat Taberaset, där personalen från Uppsalas alla krogar är inbjudna. kommer bli fett!

ska möta upp pisen för en lätt lunch, lätt förfest och tillfixning vid halv 3. sedan kommer även blondie (gull-carro ((bilden)) . vid 5 är det förfest nr.2 på Kalas. sen smällere.


ohlalalalaaaaa

hade tänkt skriva att jag mår som jag förtjänar haha, men tycker fan inte jag förtjänar denna huvudvärk och orkeslöshet. hoppas verkligen inte att jag blir sjuk.
det va himla nice att jobba igår, segt dock och samma jävlar som står och sjunger helvetes karaoke hela natten lång, non stop. tillslut fick vi som jobbade nog och sket i om de tog illa upp men för att rädda mina arma små öron och huvud va vi faktiskt tvugna att hålla för ögonen större delen av kvällen.



idag har vi julstökat här hemma, nu ska handlas, sedan blir det fin lördagsmiddag på restaurang, ännu senare jobbjobbjobb @ kalas. whoop whoop


såjaaaa

majgad, jag längtar längtar längtar verkligen till nyår
och till söndag. komsiiiiiiiiiii.


hej fredag!


fredag idag, och min fredag har hittills spenderats på stadens gator tillsammans med finaste pisen.
svinkallt. valet av mina lite för kalla kläder har nu resulterat till ont i halsen och en snorig näsa, så går det när man tror att det är sommar bara för att temometern visar nollgradigt. dumt så dumt.

känns inte helt okej att jobba i natt, typ samma känsla likt en tickande bomb, som att en fin feber kommer blomstra ut. måste ju vara fit for fight till på söndag, då jävlar!

let it snow


känner mig rätt splittrad och typ .. sviken.
kan inte säga om det är bättre eller sämre nu faktiskt, det är ju rätt skumt. något av bådera tror jag. jo så är det, det vet ju jag.

nyss inkommen från SNÖKAOSET, hemskt när kaos nästan är en underdrift för detta väder. men snart ska jag till gränby. sedan ska jag göra något jag väntat hela vinern på att få göra, åka skridskoorrr!!!!
jag, emil och rasmus. shit vad kul!!
myskväll hemma hos louise sen, kan bli hur bra som helst. men seg-moa är i farten igen. måste lyfta arslet från datorn nu. peace.

typ ,


fin tjej det där

reunion med min saknade fina annapannakanna satt fint idag.
kvinnan tog mig till café linné som var grymt mysigt, lätt ett av uppsalas mysigare cafén.
där dracks det kaffe och snackades skit, mest om julen, kan knappt fatta att det bara är 8 dagar kvar nu.. som jag längtar ...

hm, saknar studenten fruktansvärt mycket känner jag nu när jag ser bilden, livsnjutare va precis vad jag var.

tisdagsmysss

intensiv dag

har troligtsvis & förhoppningsvis kirrat ett till jobb också, skulle sitta fint med lite extra pengar nu. har stora planer förstår ni. ska faktiskt ikväll slå mitt smarta huvud ihop med marikas mindre smarta (haha driver .. - elleR? ) och sitta och styra upp vårens kanske bästa resa ever. vi ska nämnligen ut och volontera vecka 6-13 om allt går enligt planerna.
Tanzania verkar just nu vara de bästa.

tisdags-mys gillar vi ju!


Shake up Christmas



lucia

hohihohi är jag konstig som tycker om skola?
jag älskar nog mina mattelektioner, jag tycker om matte. ja, det är konstigt.
längtar till nästa höst, då jag ska ta tag i det jag vill studera vidare som, åh jag längtar. fast njuter samtidigt av ledigheten jag har nu kan jag ju inget annat än erkänna, inget ansvar alls, rätt soft.

idag har jag varit i skolan, kollat på lucia framträdande, handlat massssaaa fina saker (mest till mig själv haha), lärt mig lite spanska och ska nu snart till IKEA.
fast känner mig trött och sliten. vill bara tillbaka till Barcelona.

3:e advent




julmys hela dagen.
julstökat, julstädat, adventsmiddag, underbart i stallet, ridit, slagit in julklappar, druckit glögg, promenerat -massor
så har min söndag sett ut.
är helt slut i hela kroppen, ska sova snart, blev nästan ingen sömn i natt och i morgon ska jag upp 06.30. känns väl sådär, sen det faktum att jag stinker häst men inte orkar duscha gör allt mycket jobbigare, eftersom jag då måste starta min morgon imorn med en dusch, vilket kan vara det värsta jag vet.. pain

strålande stjärna

igår va bästa lördagen på länge, hur mysigt som helst att vara ute i stallet igen. saknar hästar sjukt mycket faktiskt.
ska dit idag igen, börjar gå om typ 15 min, synd att det är sviiiiinkallt. men det finns bara dåliga kläder right.
dåliga kläder hade jag igår på jobbet, frös som en gnu. men det gjorde ingenting för det jämnade ut sig när det kom fram en kille med 200 kronor.
" Här du får dom här för att du är så jäkla gullig "
haha, tack, söta du !

nej nu ska jag pälsa på mig med en del kläder, smell ya later.

viva la barca




hemma igeeeen!

resan va en av de bästa sakerna jag gjort i hela mitt liv!!!
jag älskar Barcelona!!!!!!

hinner ej och orkar ej uppdatera med mitt fina collage jag pillat ihop. nu ska jag ut och rida :D
simma lugnt.


hejdå sverige

i natt lämnar jag landet :)) troligtvis är allt en smula bättre när jag är tillbaka, just nu känns det som det bästa , men jag vet inte. kommer nog bli jobbigt också.
tack älskade underbara familj.


I'm fine ..

jävla bullshit
jag är trasig , men det visste jag väl
jag skäms för att du älskar mig så mycket
jag skäms för att jag inte har brytt mig
förlåt för att jag inte sett dina tårar varje kväll
förlåt för att jag är äcklig och elak
och förlåt för att jag inte kan .. snälla gör inte så mot mig
förlåt mig mamma

...

kaos

statusuppdatering

Natten: Var den bästa på länge. staplade in i huset vid halv-5 snåret, full och extremt glad. Längesen en utekväll fått mig att må så bra, spenderades med finaste flickorna och som jag nämnde i tidigare inlägg blev det en ordentlig barrunda. Terassen, Oasia, Bullitt, haha .. Max. Inte riktigt okej att jag vaknade klockan 10 i morse, vad händer med mig? JAG VILL SOVAAA!

Mitt Huvud: Helt okej måste jag ändå medge. Vart ingen karatefylla igår men känner ändå av det härliga bakfylle ruset..

Mission just nu: Försöka hitta något acceptabelt att ha på sig. idag blir full rulle från dag till natt. hujedamig för att jobba natten lång, måste försöka klämma in en powernap innan.

Nu: Fika med Simon!

snygg-tjej


hahahaha jag kan inte sluta skratta. varför är jag så glad för, fule fan!


sveeeeeprå

7kt nice dag. fast har varit rätt seg sedan gårdagens arbetspass, tur för mig att vi stängde tidigare, eller mja tur i oturen för annars hade jag fått skjuss hem av rebaz. men men, det kan vara skönt att gå ibland också, haha elleR?

aja, nu ska jag fixa frillan för det ryktas om några kalla på Bullitt? Oasia? Apertif? vem vet vart vi tar vägen, men det kan ju bli skapligt mysigt. torsdagar is the shit.


f m l

jävlar. den här dagen har gått undan. har köpt en hel del julklappar idag och ryggen min mår sådär. ibland ska man helt enkelt inte skämma bort familjen med stora tunga julklappar, bara väldigt oerhört plågsamt nu efteråt. ska börja köra på små lätta saker härdanefter. aooootjj.

snart boorde jag dessutom börja stila till mig lite. sitter som vanligt alldreles för sunkig och degar. att jobba i natt känns som ett F M L moment, ett ord jag för övrigt börjat överanvända till en lätt irriterande nivå. jag skyller på lillebror. men men fuck my life och gettn' startn', pz.

1 december


idag är en speciell dag, jag känner mig riktigt lycklig. det är 17 minus (kallare ska det bli, happyfeeling- gone) och v ä r l d e n s vackraste väder.
sitter i skrivande stund och fixar mig inför dagens bravader, det blir visst en heldag åt bara julklapps shopping med min Pia. Julmusik till detta är givet.
kan det inte alltid vara såhär bra?


RSS 2.0