redo för valborgs-jobb!

reeeeeeeeedo för jobb nr 2.
mätt på grillat, pigg av kaffe, rätt nöjd med sminkningen och taggad till tusen på alkohoooool efter jobbet!!!!!!!

hihihihihihihiiiiiiiii

gissa vad jag gör just nu??? SITTER MED DEN UTSKRIVNA FLYGBILJETTEN MOT KRETA I HANDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iiiihhh.

godmorgon, valborg.

kvällen igår blev sååå lyckad. vi grillade Choritzo korv, drack rödvin, öl, cider, hade musik och bättre sällskap. kan det bli bättre?
fast jag var den enda trötta nissen som inte drack något annat än tranbärsjuice eftersom jag snart ska iväg till jobbet denna fina valborgs-morgon. hehe jag kommer jobba hela dagen, OCH hela natten. men... små fåglar har viskat om en fet efterfest efter jobbet inatt, med hotell-frukost och allt!

kvalborg!!

gud vad jag helt plötsligt känner ett lugn i hela kroppen, allt verkar sakta men säkert lösa sig. även utsidan på min kropp, hela jag älskar det vackra vädret. jag har varit utomhus hela dagen och nu när jag sitter här nyduschad i sängen märker jag faktiskt en förbättring och skillnad i huden. snart kommer det nog inte synas alls och då snart kanske jag vågar visa mig igen ha ha.. kan vara en fördel i Kreta.
men jag ska börja fixa mig nu för snart får jag skjuss till Sandra & Martina, de har inflyttningsfest och vi ska grilla och sådant mysigt!
puss, från en glad moa :)
grillen hihi :))

NU SLÄPPER JAG BOMBEN!

åh wow, helt sjukt rolig natt på WITECLUB igår! Världens sötaste gäster hela natten också, det bara haglade fina komplimanger! En sjukt söt kille visste till och med att jag hette Moa Eklund, han hade visst stalkat upp mig på facebook, helt otippat haha!
Sen fick White besök av en mycket rolig och alkoholpåverkad Dj Mangoo. Även klingklang & Frej kom över hahaha osv osv.
Kommer sakna WHITECLUB såå mycket när det stänger. Sista kvällen är i morgon, på Valborg.. fast, egentligen gör inte det speciellt mycket, för vet ni vad?
Jag släpper bomben nu.. allt är bestämt, jag har hittat flygbiljetter & jag har fått jobbet.. den 19e sticker jag till KRETA och jobbar!!!!!!!!!!!!! ända till oktober!!!!! HJÄLP!!!!


lördag 28/4,

oj vad jag inte har haft lust att sitta vid datorn idag!
1. Vädret har varit helt awesome! så jag och Pia tog en promenad ute i röbo. eller, våra promenader = att slå sig ner på en bänk, röka lite och babbla på om allt mellan himmel & jord. älskar det!
2. Jag och mamma har kört storhandling deluxe hela förmiddagen. Vi hann med ÖB, IKEA och Citygross. Sånt gillar jag, att shoppa med mamma alltså! Hon ska alltid köpa så mycket saker åt mig, sen att hon bjöd på glass på IKEA är standard, givet liksom ;)
nu ska jag och Emil kolla på ICE AGE, måste vila upp mig inför nattens jobb a la WHITECLUB.

HELLO BITCHES! haha

åh wow, världens bästa kväll, med världens bästa Malin!!!!
heeeelt nykter är jag också!!! Malin va inte de hahahaha. jag orkade typ inte dricka efter en sjukt bra och jobbig dag på jobbet, min man kom! på riktigt, han och jag skulle kunna klicka.
men men, UNDERBARA malin, gör såå roliga saker "HEELLOOOO BITCHES".. och vurpar framstupa hahahhahaha. jag dör!!
jaja jag ska sova nu, fick sällskap hela vägen hem av Weasley & Linnea också, så himla snällt. GODNATT!!!

LMFAO !

ÅÅÅH gissa vem som troligtvis ska få se LMFAO backstage på grönan nästa fredag??? JO JAG.
Albin kommer jobba där som ljus/ljudtekniker och frågade om jag ville följa med!!! eller frågade och frågade "du läär ju följa med ;)" JAAAAAAA TAAAACK!!!

med det säger jag godnatt, jag tänkte sova nu, nyduschad efter ett dubbel träningspass på friskis, i en nybäddad säng. jo jag kommer sova som en prinsessa tiihiiiiiiii.

inspo :)


Torsdag, TRÖTTTTTTTTTT

sjuk stress idag på jobbet ... under lunch rusningen var det inte ens kul att jobba. jag & Bella var själva ute i serveringen.. för Elin jobbade inte idag. knas haha.
men sen fixade vi humöret med fläskfile och kantarellsås till lunch, samt även en pannkaka som slank ner. ikväll hade jag typ tänkt träna & åka till sjukhuset, fint de.
BTW, pappa skulle hjälpa mig med flygbiljetter ikväll WOOOW!

sötaste barnen jag sett!

lyssna på det här!! för några timmar sedan skulle jag & mamma iväg & storhandla. när vi hoppat in i bilen och precis ska åka iväg sneglar jag till höger ut genom mitt fönster och håller på att kissa ner mig för från ingenstans stod två små ungar i typ 5 års åldern, en flicka och en pojke, helt tryckta mot rutan haha. så jag öppnar såklart bildörren.
"Hej, vi säljer blommor för 1 kr styck. Vill ni köpa?" sa killen och sträckte fram både blommor och en liten skål där man kunde lägga i mynten.
SÅKLART VI VILLE, haha trots att de var plockade direkt från trädgården. och när de gick vidare ut från vår uppfart tog de varandras händer och gick hand i hand vidare.
alltså, jag smälter!

en så bra onsdag,

idag har jag verkligen kämpat och ansträngt mig för att bara tänka positivt, om varenda jäkla liten skitsak, och jag har försökt att le & vara trevlig mot alla på restaurangen.
och gissa vad?
glada lilla moa har varit tillbaka. jag känner mig nästan tacksam just nu, för att jag är jag liksom. jag tycker om att jag är världens klantarsle. jag tycker om att jag är genomsnäll och sympatisk, och jag tycker om att jag inte är rädd för att skratta, helst hela tiden. eller att jag ibland inte fattar någonting alls, trög kallas det haha. jag älskar också att jag är känslomässigt as-smart. på vissa punkter.. kärlek.. nja. där är jag inte smart alls.
jag förlåter så himla lätt och tror alltid det bästa om människor. vilket är bra.
ja, ni ser. varför i helvete ska jag gå runt och hata mig själv för när det finns sååå mycket jag älskar med mig själv.
när jag under en period var som mest ledsen bad Louise mig göra en lista varje kväll, skriva ner allt bra jag gjort under dagen, och låta mig vara stolt som fan.
jag gör det fortfarande, fast i mitt huvud.
man ska alltid påminna sig om vilken superstar man är.
I ME.

scary monsters.

jag har varit så instabil de senaste typ dagarna.. ena minuten kan jag vara världens gladaste & sjukt nöjd med mig själv, verkligen älska allt som har med mig att göra.. nästa kan jag sitta bredvid mamma och bara gråta.. trots att jag inte vill, har saker börjat snurra till sig i min skalle igen.
vet inte varför riktigt. det sista jag vill är att gå runt & tycka att jag är skitful, värdelös och tråkig liksom. jag som hade byggt upp min självkänsla så himla bra. vaför händer det här?
jag antar att jag har kommit in i en dipp.. som alla andra människor också kommer in i då och då.
det skrämmer mig, eftersom jag vet vad jag är kapabel till när jag inbillar mig saker..
men det löser sig, som det alltid gör.
btw världens finaste cover..

spontanitet.

its time to take a risk.

kafferep a la Terrassen.

har precis kommit hem från Terrassen med Emma, vi tog ett litet kafferep och jag invigde samtidigt en av de nya  skjortorna/blusarna jag fick av mami & papi från Thai.
jag lider av stoooooor beslutsångest, men Emma ska komma över i morgon så ska vi fixa allt ;) kolla priser osv. heheeeeeeee nyfikna vaaaaaaa.
GODNATT, jag ska upp tidigt i morgon och jobba arslet av mig.

det här med dåliga dagar,

Det är många som beskriver dåliga dagar som ett personlig misslyckande. Dagar då kraven på sig själv blir så stora att vi känner oss helt värdelös för alltid. Då faller allt det väsentliga i glömska och plötsligt står vi där med en fot i den dåliga självkänslan och glömmer att det finns en morgondag.

,. det jag vill säga är att det är okej att ha en dålig dag och det är det som gör oss till människor.
Utan de dåliga dagarna skulle vi inte se de riktigt bra dagarna.

MAMMA & PAPPA ÄR HEMMA,

åh WOW, mamma och pappa kom hem i morse!!!!!!!!!!!! med huuuur mycket saker som helst!! det är ju helt perfekt att jag är ledig idag, för vi har precis varit ute i 1,5 timme med hunden. Mamma, pappa & jag. På den 1,5 timmes långa promenaden hann de nog berätta allt som var värt att berätta om resan, och jag hann informera dem om hur duktiga vi varit här hemma (läs:jag).


plus smycken och min FINA klänning då!!!



HAHAHA

hahahaha, jag kommer nog alltid asgarva när jag kollar på den här bilden (plus några till). dessa bilder togs inne på Whiteclubs toalett i fredags... Sanna låg nämligen och spydde i toaletten och jag "hjälpte" henne, hahahhahah meen VEM ställer sig och tar ego kort på sig själv inne på toan när kompisen ligger på huk framför sig och spyr??? HAHAHAHA moa eklund.....

...


bästa helgen NÅGONSIN

japp idag är det söndag, har jag haft bättre saker för mig än att blogga denna vilda helg ;) har nämnligen haft VÄRLDENS BÄSTA HELG, någonsin, typ.. emma har bott hemma hos mig och i fredags slog vi nog rekord i fylla, lite lugnare i lördags, alltså herregud vad vi har LEVT!!!!! varenda jäkla minut, sekund har fan varit FETT.
vin, drinkar, champagne, tusen miljarder shottar, fina middagar, fyllekrubb a la moa & emma med bacon och bönor, bj, whiteclub, bättre privata chaufförer osv osv!!!
sanna, elin & pia har också förgyllt vår helg!! 

FREDAAAAAAAG, 1a av 2 dagars

snart kommer emma, sen även olivia och sanna! WHOPPAAAAA, FÖR DET ÄR FREEEEDAAAAAG!!!

ME GUSTA

alltså, idag har jag nog svävat på moln. ni anar inte hur extremt SNYGGA killar som kommer och äter hos oss (inte alla,några få då, jag ska ju inte överdriva). det är helt sjukt, jag brukar ändå inte bry mig speciellt mycket om typ.. killar, alltså, jag träffar BARA killar som jag lärt känna, fattar ni, första mötet för mig är inte viktigt, eftersom jag väldigt sällan faller för någon kille.. jaja.
heeeelt annorlunda nu alltså, jag typ dreglar, och jag blir så glaaaaaad när man märker blickarna man får och typ när man ler mot varandra, små söta kommentarer, ME GUSTAA!!



superwoman!

superwoman har varit i farten!! hon gick upp 5.00 i morse (fråga mig inte varför, eftersom det var 1 timme innan väckarklockan skulle ringa), jobbade hela dagen (jonathan kom och åt på morgonen, vi bestämde btw en fika på söndag!), var på en föreläsning efter jobbet, cyklade direkt till sjukhuset, hann hem och åt middag, slängde in en tvätt, gick sen och tränade, väl hemma igen åkte hon och emil och handlade, nu ska hon hänga tvätten - duscha - och sen SOVA. tack och hej.


jag har blivit hälsosam.

jobbde 1 timme över idag på jobbet eftersom vi skulle få en kurs inom kost & hälsa,. haha alltså, det var intressant som fan men jag satt typ mest & ville att den skulle ta slut. Det va kris för Elin & tyckte så jäkla synd om henne som kämpade sig kvar hela mötet ändå.
... och gud, jag bara måste nämna igen att jag verkligen gillar mitt jobb, idag åt jag en stor lunch, kött OCH pannkaka till efterrätt UTAN att ens reflektera över det, TROTS att jag var proppmätt, bara för att jag ville liksom. jag har inte mått så här bra på huuur länge som helst, jag äter fan exakt vad jag vill. hur länge har inte jag kämpat för det liksom..?
allt blir så naturligt på jobbet, alla är VRÅLHUNGRIGA klockan halv 2 när det är lunch efter allt springande, vi äter tills vi är mätta, och ibland även lite till, bara för att det är så gott. wow, jag har blivit hälsosam!!!
ska iväg och träna nu om 20 min också :) !!!

hatar alcatraz...........

läget då? med mig är det fint, dödstrött som vanligt på kvällarna haha och lite sur.. efter jobbet kollade jag klart på hela säsong 1 av Alcatraz..... CP ÄCKLIGA SERIE SOM KOMMER FORTSÄTTA I EN TILL SÄSONG ?!!?!! sista avsnittet slutade helt kefft!!!!! seeriöst...... höll typ på att förstöra min kväll.
som tur var räddade Louise mig med 1 timmes lång pw ute i Röbo. Fyfan vad skönt, speciellt när musklerna värker av träningen igår, få promenera och prata ut om hela livet med fina louise :)
nu är det dock tydligen fotbollskväll hemma hos oss, Rasmus & hans kompisar har jävligt kul. själv sitter jag och dricker detta, jag dör så gott det är. saft & jordgubbar alltså, jag har ju slutat fira lillördag med alkohol tydligen ....


onsdag 18/4,

detta kan bli en asbra dag tror jag, solen skiner till och med!!! nu va det bra längesen man fick lite solljus på sig.
men nej, nu ska jag till sjukhuset.. innan jobbet, haha FETT drygt.
puss.

dödstrött,

tog lite bilder på gymmet idag, körde rygg & biceps :) hahahha kul att träffa folk man känner när man tränar... helt svettig och lökig. aja what to do, & nu är jag helt D Ö D.. ska ta mig en skön dusch och sedan kasta mig ner i sängen, fyfan vad skönt det ska bli att sova!!!!

merit for my own good deeds.

Cos sexy is toned.

London hade varit så värt!

värdlens tröttaste tjej hittar ni hemma hos mig idag, nämnligen moa eklund herself.. ovanligt jobbigt på jobbet idag faktiskt. fast kul som vanligt. under lunchen (då jag för övrigt åt världens godaste ostpanerad kycklingfilé) satt jag och Elin och planerade en London resa!!!!! Hennes ex föräldrar bor där nere så boende och mat skulle tydligen inte kosta ett dyft!! HUR UNDERBART??? en flygstol tur & retur kunde man typ hitta för en 500 kronor... aaaaa värt.

för det är måndag,

chillar just nu framför Alcatraz samtidigt som jag käkar middag!! den serien är så himla bra! för er som inte laddar hem filmer/serier osv så visas avsnitt 3 på tv ikväll klockan 21.00 har jag för mig.
jajaaa,. min kväll kommer bli lång och boring tror jag, om ca 40 min tänkte jag börja knalla mot Akademiska och antagligen stanna vid friskis på vägen hem, det skulle vara sååå skönt att få träna lite, frågan är bara om jag orkar..

<3

ååååh mamma ringde mig ifrån Thailand när jag var på väg hem från jobbet nyss, de hade åkt en flodbåt och satt nu och åt middag på en mysig restaurang. gud vad jag är glad för deras skull!!! och i morgon skulle de leta upp en skräddare som kunde sy min klänning och emils kavaj!! hihiiiiiiiii.
jag längtar lite tlls de kommer hem så att jag får se alla bilder de tagit och lyssna på allt de varit med om!! wow.

dumpa shottarna!!


jag måste vara slut i huvudet som drog och tränade idag när jag i morse verkligen höll på att lägga ett spår av kakor... kräktes dock aldrig och illamåendet försvann när jag & Emma käkade. tack och lov! Emma blev lite orolig ett tag tror jag haha, det lär hon ju ha blivit. shit, fyllan va ju cp igår för jag har tydligen för första gången sett dragen ut och sluddrat när jag varit full... enligt emma. Eftersom folk säger att jag verkligen är densamme nykter som dragen blir jag typ förskräckt, det värsta jag vet är fulla drägg!!!! äckligt hahahaha. läge att lugna ner mig.

vin igår heheheee

igår skrev jag ett inlägg som aldrig postades av någon mystisk anledning. kanske blev jag för full haha. för full blev jag.. herregud!
eftersom mamma & pappa just nu befinner sig i varmare breddgrader dansar råttorna på bordet. både jag, emil och rasmus hade bättre förpärla här på ingvarsgatan, med våra egna vänner.
och jag hade tidigare på dagen hjälpt Pia på jobbet så vi hade sjukt mycket mat, bakelser, godis, sprit med mera som vi tagit med oss. Gav bort det mesta till mina små bröder (obs, inte spriten), de blev sjukt glada!!!
jag & pis åt lax till middag, drack vin och drinkar, åkte in till stan. men Pia åkte hem rätt tidigt eftersom hon var trött :(
tur för mig att det var sååååå många roliga människor ute, så jag stannade kvar... och blev ännu fullare!!
jag & emma däckade här hemma i morse efter en vild natt alltså och åt sushi till frukost/lunch på java.
nu låter jag bilderna berätta:

white igår :)

faktiskt så va det jättekul att jobba igår!! trodde att jag skulle vara helt förstörd av att köra dubbelpass, men njaaa, jag höll humöret uppe jättelätt!
kanske var jag pigg och glad för att jobbet bjudit på hamburgerbuffe till lunch.. de va på riktigt de goooodaste hamburgarna ever!!!!!!!!! jag dog. åt mig till döds.
och jag är vaken nu, vaknade 9.56 trots att jag jobbade hela dagen+natten igår. varför? jo min hund väckte mig på fiinaste sätt genom att ställa sig på mig samtidigt som han dränkte mitt fejs med hund-saliv genom tusentals pussar. hihi. synd att det snöar så mkt (!!!), annars hade det  varit skönt nu med en riktigt lång och skön prommis.
jag igår ,
& världens sötaste vovve :)

fredag den trettonde,

nu wooooooooooooooorktiiiimeeeee ;D
huset luktar sate eftersom rasmus och hans kompisar sitter och röker vattenpipa.... fresch.. tur att man kommer till en mycket mysigae miljö inne på nattklubben då. rök, alkohol och ibland även spya ;)))

jaa..

"OMG vad har du gjort moa?!?!?!" ..
ja vad svarar man på det .. ingenting? jag är ett blödande sår ...

And even though its a struggle love is all we got.

Your world is my world
And my fight is your fight
My breath is your breath

hehe, Justin Bieber - One Time.

gold digger.


torsdag 12/4,

wow vilken dag!
mamma & pappa åkte i morse.. :( saknar dom redan faktiskt... men jag har jobbat heeeela dagen, så har inte riktigt hunnit känna den riktiga saknaden än.. efter jobbet cyklade jag direkt och hälsade på Pia där hon jobbade på Cajsas Café. hjälpte henne med stängning och sånt, eller hehe, torkade typ lite bord med en trasa.. som tack fick jag iaf pannkakor och hallongrädde att ta med hem till middag, tihiii typ asbra nu när ingen lagar mat åt mig här hemma hahha.
hann med sjukhuset innan jag for hem & nu kommer snart Louise över, vi ska gå en liten promenix. sen ikväll lär jag ju sova sött som fan..


blir bara bättre och bättre.

okej innan jag lämnar bloggen.. måste bara tilläga några feta plus i kanten med mitt arbete. jag har slutat platta håret på vardagar (dels för att man ändå inte ser om mitt hår är stylat eller inte & dels för att jag inte orkar göra någonting så tidigt på morgonen), jag får fett bra med vardagsmotion, min dygnsrytm har blivit asbra, jag har slutat dricka så mkt alkohol på vardagarna och min hy kommer bli awesome för jag har typ inget smink på mig (inte för att jag någonsin har haft problem med hyn, men ändå..)  sjukt bra!

klänningen,

snart är jag klar med mina mått på kroppen, mamma & pappa har nämnligen lovat att sy upp en klänning åt mig i Thai. jag har redan bestämt hur klänningen ska se ut, kan visa er bilden och hoppas på att tjejen på bilden inte läser min blogg hahah.
såååååå fin!!!!!
btw är jag, och har varit, världens tröttaste idag, både jag, elin och isabelle klagade på det... måste vara vädret, visst?? kul att det ska regna hela veckan också.. lite tur att man håller sig inne i en restaurang assss... men nu orkar jag inte skriva mer. har haft en toppen dag bla bla bla nu vet ni det, FÖR NU ska jag ta och kolla klart avsnitt 6 av Alcatraz hihiiiiiiiiiiiiiii, sen sova, ska ju upp tidigt som vaanligt imorn.
hörs då.

beautiful quote

Dance like no one's watching. Sing like no one's listening. Be yourself like no one's judging.

Onsdag 11/4,

nu är det bara 1 dag kvar innan mamma & pappa åker till Thailand. Det ska faktiskt bli såååå kul att få ha huset för sig själv (med Emil & Ralle då), och såklart för att jag tror att dom två kommer ha det helt underbart där i värmen. Mina föräldrar är verkligen värd allt fint!!!
så efter jobbet ska jag följa med och inhandla varor för nästan 2 veckor, fett!!!! älskar att storhandla!! tiiihiii

olagligt, me gusta.

sitter just nu & kollar på avsnitt 3 av ALCATRAZ, blev helt såld av de två första avsnitten som visades på tv igår, kunde verkligen inte vänta tills nästa måndag för att se nästa avsnitt. lyckan var ju total när jag sneglade in på tankafetast och såg att alla avsnitt redan låg ute & ropade efter att jag skulle ladda ner dem!!!!
sen: intensivpass :))

åh wow,



Tisdag 10/4,

godmorgon!! jag ska snart göra ett ryck och ta mig upp ur sängen. jag hatar när det är piss kallt i rummet på morgonen, de gör det helt omöjligt att kliva upp då... men jag måste, ska snart cykla iväg mot jobb. när jag kommit hem ska jag träna, jepp och nu tickar klockan iväg .. hörs!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA.

fett kul igår!!!! älskar när allt krog-folk är ute!! det blir så mkt mer spårat då. mår toppen idag också, då blir allt mkt mer värt. BTW IDAG FYLLER PAPPA ÅR!!! bästa bästa pappa, han blev jätteglad för min present!! :) så snart ska vi äta födelsedagsmiddag och sen far jag till Pia för en helt aweome filmkväll yessssss ;)

scottish wisdom.


SÖNDAAAAG!!!

precis kört ett axelpass på gymmet med Emil! fett skönt, fast det blev inte ett långt pass. hade/har lite halv-brådis eftersom jag ska hinna duscha , sminka mig och såt skit innan det blir kina-krubb med Hanna!!!
vin på Terrassen också, det är 90tals tema hahahahha, gryyymt!! SOM JAG HAR LÄNGTAT!! efter vin alltså.
men som sagt, inte tid för att sega!! moa eklund ska skutta in i duschen nu PUSSSSS

whiteclub igår,

joo, jag jobbade inatt. Öppnade tillsammans med Sandra och sedan väntade vi in gästerna.. såå dött men haha helt spårad kväll. is- och lime-kastning från baren till mig & emma, fistpump och redbull. det gör mycket ;)
men ursch, ville gå och dö i slutet av kvällen..
bilder från inatt:

TACK FINA DU

ÅÅÅÅH WOOW, det här stod tydligen utanför vår dörr igår kväll (när jag jobbade). VEM VEM VEM ÄR DENNA UNDERBARA MÄNNISKA?? jag har mina aningar hihihihi!!
snacka om att jag kommer vara glad nu hela dagen!!!!

idag ÄR det lördag!

Det var verkligen askul att jobba igår/inatt!! Tiden gick relativt snabbt och jag kände typ större delen av nattens gäster, alltid var det någon snubbe som körde garderobs-häng! Pontus kom bland annat fram och var världens gulligaste:
-"Du, Sandra & Emma jobbar alla 3 på White. och ni är på riktigt de allra snyggaste människorna jag någonsin sett" ÅÅÅÅÅÅH wow, snacka om att man blev glad!
& Jimmy va DJ, haha älskar att vi i garderoben har utsikt direkt till dj:båset i partybaren, för han röjer sate, dansar & sjunger, sen spelar han grym musik också!!

Fredag va de ja..

hahaha ooups, trodde visst att det var lördag idag, så ignorera rubriken tidigare. förrvirrad? haha fick ett mess från Louise där hon påpekade att det faktiskt bara är fredag idag heeheeee... skumt.
aja, har nyss tagit en långprommis med Pia, samt en långdusch när jag kom hem för att piggna till. jag både känner mig och ser ut som en zombie. meennn... natten är ung för snart ska jag jobba!

.

blir man kär så blir man.. trots att man kanske inte vill

lördag 6/4,

shiiiiiiiiitttt vad jag är trött!! fett med folk igår på White!! askul. Men lite halvskumma gäster och typ 10 st som tappat bort brickan... kan det bli bättre eller? fyfan vad jag letade jackor igår, och då är man tydligen för snäll haha, jahaja!
oklart vad jag ska hitta på idag, sjukhuset antar jag.. träna lite om jag orkar? jobba i natt ska jag iaf.

SKÄRTORSDAGEN! VI SES!!

jobbbbb hela dagen med Isabeellleeee i serveringen, hahahaha fick 4 frierier idag av söööta Geovanny, & nu snart jobbbbb hela natten med bästaste emma & sandra!
det är ju 100% party på White ikväll, KLART VI SES, det är ju skärtorsdagen aka lill-fredag!!! jag är pepp, har laddat mig själv med så mycket energi att jag snart spricker, det tar att kliva upp 6 på morgonen och sen nästan dygna!!

svettig & trött tjej..

ååååååh jag träffade ett potentiellt pojkvänsmaterial idag på gymmet!!! och han verkade tycka att jag skulle kunna vara ett potentiellt bra flickvänsmaterial också, eftersom han stalkade mig och Emil rätt bra. Eller så tyckte han bara att jag var typ sjukt stark haha. Hoppas jag stöter på honom oftare!!
jaja, jag är död som människa, har lovat att gå ut med hunden och sen ska jag duscha.. sen då? SOVA. jatack.. haha & klockan är bara 9........

Onsdag, lillördag , 16.42

idag va jag & Isabelle ensamma ute i restaurangen, FYFASEN VAD JOBBIGT, jag dör, sveeeettigt som satan, speciellt vid varm maten!! sen var alla tvugna att vara kvar 30 min extra efter att vi slutat eftersom att vi var så kort om folk att städningen tog sååååååå lång tid.
Micke kom & åt också, då hade jag tid att sitta & socialisera mig med honom lite, vilket va snällt av mig eftersom han va forever alone hahaaahahhhaa.

meeen nu: TRÄNAAAA MED EMIL, får se vad han kan hitta på för pass åt mig.. (måste bara säga att Isabelle är största insperationen till mig, såååå snygg kropp!!)


hahahahhaah.

"du är grym Moa"- Marcus, kökschef.

tackaaarrrrrr. idag gjorde jag en översvämning på jobbet.. hahahhaa. smidig tjej som sätter på vattenbaden ute i restaurangen & knallar in i köket.. hör hur gästerna börjar skrika att det är översvämning ute i restaurangen, hela köket rusar ut och ja... hahahahahhahaah, vatten överallt.
JAG FORTSÄTTER ATT BRILJERAAAA!!!
fast det va rätt kul hahahahaaaa. hur lyckas jag med allt... när ska detta ta sluuuuuut??? haha jag & Åsa stod och skyffla vatten i säkert 15 min.

glad påsk, från jobbet!!!

fyll era egna påskägg, fast inga ägg, vi använder matlådor :D
TACK!!!!!

för det är tiiiiiisdaaaag.

sitter här nerbäddad i sängen och känner mig ganska nöjd. har äntligen tagit mig i kragen (såhär på morgonkvisten, en tisdag!!!) & slängt iväg ett mejl till CSN. ska ju antagligen hoppa av min oanvändbara bajs-krus, som jag nte har den minsta användning för egentligen, visst, högskulepoäng är alltid bra.. men jag jobbar hellre än att läsa någonting som jag har noll motivation för... sad but true...
jaaajaaaaaaa, igår va det myskväll, myyyyyssssskvääääällll. kollade BB & åt massa skit, NÖJD!
hörs ikv, nu ska jag JOBBAAAAAAAA. pz.

like a baws.

haha.
jaja jag har jobbat hela dagen idag :) samt varit till sjukhuset. tyvärr blir det inget gymmande för min del ikväll eftersom Emil grovdissade mig framför hans andra vänner...., och för att jag och Emma ska ha mysssssskväll!
på jobbet kom förresten både Micke, Joacim och Albin och åt!! jag är tydligen söt i min outfit he he.
by the way, kommer jobba nästan varje dag nu denna månad & sen nästan varje helg på White :) ska bli såååå kul!

Måndag, bra start på veckan :)

godmorgon! här sitter jag, nerbäddad, och dricker kaffe. har precis smällt i mig frukost, dagens viktigaste, och godaste mål mat! Idag jobbar jag från klockan 8-15, som resten av veckan. helt sjukt bra tider!! iaf för mig som är morgonpigg och sånt, dessutom har man hela eftermiddagen på sig sen att göra roliga saker, som ikv, jag & Emil ska köra ett rygg-pass! det är jag bra på!
har lite träningsvärk från igår, min enda ansträngning under dagen blev ett sjukt svettigt Intensivpass!
hahah ibland är det skönt att ha en familj som tränar mkt, de tvingar med mig på diverse jobbiga (men roliga) träningspass. skulle aldrig gymma själv! fyfan.


.............................,

egentligen skulle jag vilja skriva ur mig så mycket.

om igår,

igår fyllde min fina underbara Louise år. Hon hade fixat bättre förfest/födelsedagsfest med drinkar som hon och jag ordnade, plockmat och massor av fräscha frukter. runt 18 tjejer kom och minglade, & jag kände inte en enda kotte. haha det kändes väl sådär, alltså hade sjukt trevligt, men aaaa ni fattar.
tänkte gå ut sen, åka hem till Pontus, meeen hahaha jag tok-däckade med smink, kläder & allt i soffan.. sov tills för 1 timme sen.. har aldrig sovit såhär länge typ...



RSS 2.0