första advent !

ja nu är det fan inte långt kvar till julafton, längtar som satan! kmr ju åka upp till feta släkten i gävle då, kanon kul.
igår blev det inget partaj, åkte och va med simon och victor istället, somnade typ 04.00, och simon skulle upp och jobba 06.30 haha stackarn. jag vaknade iaf halv ett och fixade mig sen tog jag en promenix upp till hans jobb och väntade, sen gick vi tillbaka tillsammans.

imorn blire "skola", blää. aja ha en nice första advent på er.

free willy med michel jackson

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASH shit vad jag håller på att bli blödig.. gråter till alla låtar jag lyssnar på nu typ haha. men den här tar priset, gud vad jag älskar den här låten .. OCH FILMEN , puss


OH YEAH BABY

spelade match idag i allians, blev kallad fasten jag inte tränat på typ 2 veckor pga att ja varit sjuk, surpriiise :D
fett rolig match va de, vann med 6-1. höhö sköna vi e. jag kokade dock typ nästan bokstavligt, tror nästan att jag spelat med feber, MEN VAD GÖR DET MED EN VINST LIKSOM?? lagom skönt de känns nu.

moAhah har precis lagt mina lussebullar på jäsning för 2:a gången, pallade inte göra några igår haha (a)
och snart (efter jag ätit så ja mår illa) ska jag till lina där anni är, vankas paaaaaaaaaarty!
puss på er små saffransbollar



sista dagen på jobbet ..

faaan jag som verkligen trivdes så himla mycket! och idag har jag haft de jättekul :D åkte klocken åtta från simon imorse till kontoret och fick hjälp av daniel att pynta och fixa granen, sen har jag putsat runt lite och sånt.
när jag skulle gå hem med mamma kom Tord in till mig och gav mig en paradis ask för att jag varit så duktig och sa att han hoppades att ja skulle börja jobba där när jag tagit studenten ^^ hihi! tror fan att ja ska göra de, fast på en enhet då.

  

pappa lagar indisk kyckling, hallelujah, och sen ska jag och småttingarna baka lussekatter.

 

löshår


http://snap-on.nu/

Dalai Lama: The art of hapiness

Jag tror att själva meningen med vårt liv är att söka lycka. Det är fullständigt klart. Vare sig man är religiös eller inte, vare sig man ansluter sig till den ena eller andra religionen, så söker vi alla någonting bättre i livet. Så jag tror att själva livets rörelse strävar mot lycka ..

08.30, trött? OM jag är.

men igår va iallafall en härlig dag. skulle få åka ut till en enhet igen så hade sovmorgon till 15.00.
allt va jättenice men lite jobbigt eftersom jag fortfarande mådde lite dåligt, men som jag sa, är ju typ frisk redan ;) toppen de ju!

slutade klockan åtta igår och sen kom mr simon hem till mig, vi gjorde toasts och kollade på high school musical!
han stack för övrigt nu till stationen eftersom han ska åka och träffa självaste Robert Aschberg .. lite avundsjuk är man ju.
aja måste dricka upp mitt te och göra mig i ordning, ska ju iväg och jobba snart.


real pain in the ass

ja nu är jag sjuk .. igen. typiskt !
aja, när jag är sjuk brukar de inte vara så långvarit, tnx immunförsvar <3
som ett plus i kanten åt jag en apelsin nyss som jag hoppas ska utrota äckel bacillerna.


LYSSNA PÅ DEN HÄR LÅTEN
som simon och diem gjort, sjuuuuukt bra!

http://www.myspace.com/antoniomaan

MÅNDAG

sov hos simon ju, skulle börja 15.00 på min praktik, fick vara med på en enhet, så himla kul! fast de va lite problem att ta sig dit med buss, gick typ inga eftersom de va snöstorm haha.

iallafall så åkte jag hem till simon igen efter jag slutat runt åtta. va meningen att ja skulle ta bussen 22.00, men de kom aldrig några bussar så jag och massa andra människor stod och väntade och frös som fan. sista bussen som skulle gå 23.10 kom ialla fall som tur va :o hela jag va som en jävla isbit!

hemma hos simon fanns diem och dom har gjort klart sin jättebraiga låt nu, kan länka den sen eftersom simon ville att ja skulle göra de haha ;)
jag och simon lagade mat tillsammans medans diem spelade in typ. det blev fläskfilé, makaroner och bea sås hahaha, maten blev klar runt 01.00, men vi "firade" ju så. sen när vi va mätta och glada skulle vi bädda ut simons bäddsoffa åt diem och sen kolla på film, taxi 1. haha tyvärr va nått galet med soffan så den va stenhård haha.
lite bilder, och ja, middagen va faktiskt jättemysig ^^

 










puss


pics










luthagen

jaja här kmr min helg;

vaknade hemma hos simon på lördagen, åkte hem, kollade på film och var "barnvakt" åt emil och rasmus. haha fick sen tråkigt så jag och vanessa begav oss till luthagen (kan lägga ut bilder sen).
vanessa sov hos mig :) kom hem jävligt sent!

när vi vaknade fixade vi oss och sånt, sen åkte hon hem och jag åkte till simon, de va typ tänkt att han skulle filma men de blev inte så :)

tack och adjö

mysig fredag i almunge

yes, åkte till simon medans han va på jobbet, satt och kollade på idol tillsammans med marianne tills simon slutade :)
vi knallade till prettner där joel, emil, billy och kristoffer va. de satt och spelade poker, gitarr och drack.
mycket härlig kväll! sov sen hos simon.

pusss

amazing thai

min prao är så nice!
har städat hela deras kök idag och kopierat upp en hel bok (okej de va lite drygt) men sen gick jag och mamma till amazing thai och åt lunch. fyfasen vad gott. wookat seafood tror ja att de va. dit ska ja igen, galet mysigt va de.

har egentligen slutat men pallar inte gå hem så stannar här famför datan ett tag till tror ja haha.

"välkommen till nyby" haha

haha hugaligen, har kommit hem från träningen.. helt mörbultad fan. dels för att de va sjukt jobbigt och dels för att min rygg är full av blåmärken efter STENHÅRDA (innebandy) bollar.
hahahah ja va lite för seg i en skott övning, tänkte väl på annat som vanligt, så ja hinner bara se michaela safta på ett slagskott precis framför mig och SMACK sa de, lite reflexer hade jag så hann iaf vända mig lite halft om. myyyysssigt, känns som jag typ har en punkterad lunga eller nått. hahaha martin kollade på mig och bah; "välkommen till Nyby haha" hahahha.

seen (ofc) skulle vi ha en annan skottövning då en spelare som ligger offensivt ska täcka målvakten och sen precis när skottet kommer kasta sig (ja, helt bokstavligen) åt sidan. haha jovisst har ett antal bollmärken efter det också. typiiiiiskt!

till råga på allt hade vi fys sen också, idioten hur många ggr som helst, jag höll på att dö helt på riktigt!

rasmus knäppte kort på min rygg :( tyck synd om mig!


lunchrast

ja sitter nu i min ensamhet inne på mammas kontor och äter min köttbulle macka, va ute och köpte lunch och sen va de fullt i köket. mamma är och äter lunch med en annan. haha så för att fördriva min tid pluggar jag matte, lite halvt knepigt måste jag ju faktiskt säga.
sen ska jag städa lite mer här och after that blire att kila hem till lina och sen träning :)

ja ser de snöar ja ser de snöar HURRA

min prao är riktigt riktigt nice!
går ju dit med moori på morronen, började med en kopp latte ur automaten mmm, chillade en stund och sen skulle jag städa lite och byta grejj på fotöljer. sen fick ja lunchrast, och efter de pluggade ja.

har varit i almunge sen två, med simon och diem haha.

och shit shit shit måste bara säga de,
SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

värdelös dag

ja, vilken värdelös dag helt enkelt ..
på min prao fick jag vara med på en föreläsning om psykologi och kommunikation som säkert hade varit jätteintressant om jag inte kännt var 10:e minut att jag va påväg att spy typ..
skulle varit 3 timmar lång men jag bangade efter rasten eftersom jag helst inte ville vara med om ngn pinsam olycka med spyor inblandat.

min mori tyckte jag skulle åka hem eftersom det tydligen går magsjuka och jag kanske fått en släng av de. euw.
så sitter här nu hemma framför datan, mår illa och ska kika på scrubs, då kanske ja blir lite gladare.

juste, kanske glömt att nämna de men jag bröt mitt löfte om att sluta färga mitt hår, så nu är mitt hår helblont igen, utan ngn utväxt. jag är helnöjd.


first day at APU

humdidum sov hos simon inatt, mys va de, sen vaknade jag vid 10 när han va jättegullig och väckte mig. stack sen in till stan runt halv 12 och skrev på lite papper i skolan, åt lunch med anna :)

gick sen ner till stan igen till min APU plats, haha mammas jobb nivet, då när jag gick förbi kvarnen kom de en skock med poliser rusande mot moi och började knuffa lite lätt på mig så, jag skulle flytta mig till en annan väg, haha de va tydligen ett bombhot i kvarnen. yeeey mycket trevligt eftersom min praktik plats ligger breve kvarnen så om den skulle sprängas skulle troligen jag också göra de. men de gjorde den ju inte thank god.
stötte på rasmus och sen sofia också, mycket nice eftersom jag inte träffat iaf sofia på hur länge som helst.

och nu ska ja kolla lite mer scrubs och sen kanske tagga till marika , PUSSS


bakisdag..

hahahahah fyfan vad jag hade roligt igår. längesen ja hade så kul faktiskt.
typ as sköna människor och ja va bara så jävla glad hela tiden!
shit vad värt de va, tack lukas!

menmen, idag känner jag mig lite sliten måste jag säga så ja tänkte kika på ett antal scrubs avsnitt (har blivit helt besatt) och sen kanske ja åker till simon, eller ja vi snackade om de iaf <3

pussi

lördag

ja ikväll blir det att tagga till fest, just nu känner jag mig inte speciellt taggad om ja ska va ärlig.
aja, har precis kommit hem från äffärer med moori, kom hem med hårprodukter och hårfärg, YEEESSS, snart är de dags att färga bort min äckelpäckel utväxt.

i torsdgas hade vi charader i klassen, haha lägger ut lite filmer och bilder ;)






baby

skolan va lite nice igår, sista skoladagen på 3 underbara veckor ju !!!!!

ja åkte hem till simon efter skolan, vi badade hihi.
sen åkte han och diem till märsta och jag hem, första fredagen jag va hemma på länge.
blev en mysig hemmakväll, är så sjuuukt trött.


jag saknar min bästavän oääändligt mycket. <3
najsiga bilder bjuds här också på.




själsfrände.

That's how much I love you
That's how much I need you
And I cant stand you
Must everything you do make me wanna smile,
Can I not like you for awhile?

But you wont let me
You upset me boy
And then you kiss my lips
All of a sudden I forget that I was upset
I can't remember what you did
But I hate it

You know exactly what to do
so that I cant stay mad at you
for too long thats wrong

But I hate it
You know exactly how to touch
so that I dont want to fuss and fight no more
said that I despise that i adore you
 
And i hate how much i love you boy
I cant stand how much I need you
and I hate how much I love you boy
but I just cant let you go
and I hate that I love you so

One of these days maybe your magic wont affect me
and your kiss wont make me weak...
but noone in this world knows me the way you know me
so you'll probably always have a spell on me...

That's how much i love you
That's how much as I need you
That's how much I love you
That's how much as I need you

antonios nik tips

1: tja baby sugen på att tagga hem till mig åh äta pizza åh nika ? jaha du äter inte pizza va tråkigt  att höra ,ska vi åka till mig eller dig ?

2: shu bäjb kåt? jasså inte det följ med mig hem så kan du bli.

VIKTIGT INFO OM BÄJBS


gå inte får snabbt fram låt dom känna sig hemma innan du börjar pilla fitta
har en polare som gick för fort fram det är det största misstaget en kille kan göra  9 av 10 får mot sin vilja ett förhållande som igentligen va tänkt från början att bara vara ett engångs ligg.
Så alla kåta killar håll kuken i styr så ni inte göra samma misstag som min vän


Undertäcknat : Antonio montana ( FFFFFFLICKFAVORITEN)

lay all your love on me

är helt besatt av låten och filmen mamma mia, egentligen är filmen inte så där jättebra men ja vet inte riktigt vad som fått mig att fastna för den så.

igår va de ju mysigt, hann med en massa saker, förrutom att plugga då haha.
simon kom ju också och han är ju så jävla bra, allt känns så bra just nu!
kanske är det för att jag sitter här på ljudmedian och chillar, ska göra ett repotage och sända sen, eller kanske är det för att jag tillbringat så mycket tid med underbaraste killen, or maybie för att det bara är två skoldagar kvaaaar, sen chill APU med mamma :D 
MoAhaha

mmmm massage

åkte till simon igårkväll efter min träning, och vi hade massage kväll haha :)
använde massageolja och var allmänt sattsiga sen kollade vi på film, eller ja, simon gjorde de för jag råkade visst somna efter typ 2 minuter.

åt frukost med honom i morse, gjorde i ordning mackor och sånnt på en bricka och vi åt de på hans rum eftersom han fick för sig att spela cs, haha knäppis.
yes, och snart ska ja ut och gå eller kanske springa om ja orkar och sen kanske lägga mig i jacuzzin kanske även vara snäll mot håret och ha hårinpackning medans jag väntar på simon. låter mysigt och bra så de kör ja nog på,


ge mig håret nununu!

ny mobil tack!

jatack de skulle va nice!

ännu en skoldag avklarad OCH JAG HAR APU PLATS ! visserligen at mammas plaza men whatever.
snart blire träning i allians, sen blire movie night typ pussis <3

mysig måndag med pojkvän

efter skolan igår stack jag ner på stan ju, köpte dock inget men hittade massor jag vill ha. gick sen till lina när hon kommit hem , vi hade de mys som vanligt.

sen mötte jag upp simon och vi gick tillsammans hem till mig, på vägen stannade vi och köpte chips med dipp.
när vi kom hem lagade mamma mat till oss och sen kollade vi på Weeds, Scrubs, 2½ man med mina brooris.

efter de satt vi och åt chips med dipp , mmm yummie !



moahah

som jag nämnt tidigare är jag i stort behov av ny mobil, men i morse klagade jag inte för min älskade mobil ringde inte när jag ställt klockan .. det har hänt flera gånger nu. så jag fick en härlig sovmorgon, då jag hunnit plugga lite inför engelskaprovet idag, som kommer gå åt helvete.

sen har jag bara historia kvar, sedan hinner ja gå lite på stan innan ja ska till lina :) har sett ut en mycket härlig halsduk jag tror att ja ska köpa. juuste, vi vann i går, Nyby - Saga, 3-2. fick spela forward, och jag är inte direkt nöjd över mig själv. ibland hatar jag innebandy, fastän ja faktiskt inte skulle klara mig utan de.

wish me luck.

jo precis.





















Min Stora Kärlek

sitter här hemma hos simon och kollar på "min största kärlek" den är väldigt bra faktiskt.
snart kmr nog simon hem, de har varit på ikea och skulle köpa en soffa.

igår va det ju tv-spels kväll haha. jag och simon mot wille och joanna på ett basket spel, fett roligt. men eftresom jag typ aldrig i hela mitt liv kört tvspel fattade jag ingenting först så simon tyckte att ja va kass när vi förlorade.
meeeen vi bytte partners så jag och wille hamnade i samma grupp , haha ojojojoj vad vi knäckte dom. simon vart lite dålig förlorare, vem va bra då va ;) haha.

ja återkommer säkert sen efter min match, pz

pusssss

sov hemma hos simon inatt. vaknade runt 11-11.30, tog det lugnt och sånnt sen frågade wille om vi ville följa med till gränby centrum, så vi fixade oss och sen åkte vi dit, han köpte typ x-box spel haha.

sen åkte jag och simon tillbaka hit, åt lite toasts haha och kollade på en film med marianne :)
efter det fick vi skjuss av henne till innebandyhallen för vi skulle kolla när wille spelade match, Almunge mot några som jag inte kkommer ihåg, almunge vann iaf med 9-5 har jag för mig :)

nu sitter jag själv här på simons rum för han är och hämtar sitt x-box hos ngn krippe, simon och wille ska typ ha tv-spels kväll här tyckte jag dom sa. jag har iaf varit jättesnäll och städat hela hans rum medans han har varit borta ^^

längtar lite tills i morrn då jag har premiärmatch med nyby, yeeey , i allians runt sju !
ppppeeeeeeaaaaaaacccccceeeeeee


fredag igen

yes, min dag va helt okej, missade hela historian och sen hade vi avslappning på idrotten i stället för styrketräning MoAhah. eller i alla fall jag och anna, vi smugglades liksom in. yes jag och anna + alla andra somnade, och sov i typ en halvtimme, så himla skönt.
sen missade vi eventet !!!!!! för samhällsprovet , fan då "/

ska duscha nu och sen åker jag till almunge, mucho nice.
ciaoooo , trevlig helg ;)

<3


sne dag

ursch ursch.
hade 2 prov på ljudmedia idag och 2 tester på engelskan. de kändes som att de gick rätt bra, men jobbigt va de.
sen har jag idag ringt runt till 16 olika företag/caféer angående APU, tror ni man fick ngn då? nepps..
eller jag ska typ ringa tillbaka i morgon igen på 5 av dom men ändå ...

i morgon är det event på skolan + samhällsprov. sen är det heeeeeeeeeeelg, yes!
nu ska ja plugga och sen till gamlishallen för at skriva på papper och träna sen kmr kanske simon,

puss

  

långfinger åt skolan

jag hatar allt idag ..
tur att jag ska till sjukhuset i morgon.

tänkte skippa skolan idag, tur att jag inte gjorde de,... har redan haft 2 prov idag. de gick bra tack och lov.


HAHAHAHA

ja jag är visst med i drömmar hit och dit men felix dröm om mig slår väl ändå det mesta haha :

"Imorse vakna jag med ett ryck från en mardröm, då min förraklasskamrat, även en god vän till mig, Moa band fast mig på en tågräls och skrattade bara som hon kan göra medans jag blev enormt tillköttad och dödad och sånt man bara blir av att bli överkörd av tåg. MEN, vändningen i drömmen kom när Moa skrattade så mycket så att en geting kom flygandes och stack henne i halsen, så hon fick ingen luft och dog, perfekt! HAHAHAHA...!"


hahahahaha fyfan ni kan ju läsa hans blogg fettokisse.bloggproffs.se


mat?

haha fyfan för mig. när jag kom hem från skolan runt fem och skulle iväg på träning iallians slog det mig att jag inte ätit något på hela dagen.
skippade ju frukost i morse och pluggade istället för att äta lunch, så jag käkade då två mackor med kycklig på innan jag åkte. haha riktigt gott faktiskt.

träningen med nyby va nice :) och nu ska jag fixa mig och sen sätta mig på bussen till simon. har ju som sagt sovmorgon och bara en lektion i morron hoho.
toodles!



lyckad kväll

ja min kväll igår blev riktigt lyckad trots mitt tjat om allt plugg osv.
för nämligen så ringde mr simon och undrade om han kunde komma och sova hos mig, JaJaJa! 
vi gjorde fruktsallad och råkade visst äta en glass som gick ut för 4 månader sedan haha, vi tyckte att den smakade äckligt men fattade inget förrns min käre bror sa de till oss haha bläää.

blev inte mycket till plugg går men det gör inget. råkade dessutom ta lite sovmorgon i morse med simon haha och sen fick jag punka på cykleln så jag fick gå i typ 1 och en halv timme så hoppade över svenskan väl här i skolan och pluggade samhäll istället. snart är de dags för rörlig bild. undra vad vi ska göra eftersom vi är klaaaaaraaa med vår film hoho.

krya på dig anna, big heart to you <3




paniiiiiik

fyfan, nästan så man får psykbryt av jävla skolan..... jävla vädret, jävla mörkret, jävla APU platsen om 2 veckor som jag ännu inte fått, jävla illamående, jävla huvudvärk. men mitt i allt lite kärlek till mina varma uggs och dunisen.

fick reda på 5 prov / förhör som jag gjort innan lovet idag, yeah great, bra start på skolan igen, not.
men det hade faktiskt gått bra, fick inte ens nära IG på nått haha som jag trodde om minst 2 av dom. (y)



nu ser iaf resten utav min "underbara" dag ut såhär:

* Skriva klart mitt personliga brev
* Fråga Scandic om APU
* Plugga samhällskunskap
* Plugga engelska
* Duscha


yey.... -.-


jullov?

bajs, sista dan på lovet är snart slut, fast det är ju iofs inte speciellt långt kvar till jullovet nu, har för mig att karin sa att de va 25 skoldagar kvar :D

JAG VILL HA SNÖÖÖ !
hatar regn.


igår blev det ingen fest utan de blev till att leta och ta hand om en lite för full och blödande pojkvän. haha såklart att idioten alltid ska dricka för mkt, men idag har vi haft det mysigt.
inte gjort så mkt, kollat på tv och sånnt :)
nu ska ja städa vidare och sen gå ut , peace








våra vyer

simon och diem har gjort världens bästa låt!
Diem & Antonio feat Dani M - Våra Vyer

http://www.myspace.com/diemsound
lyssna, den finns på diems myspace!

mormor och morfar

yes, min mormor och morfar är här nu. åkte hem från simon vid ett, wille va där också haha, dom skulle tydligen supa gärnet eftersom det va fotbollsavslutning ikväll.
i alla fall så har jag , mormor , mamma och emil hunnit vara på ikea och skopunkten i 2½ timme. mycket nice va de.
har införskaffat 3 nya par skor, är asabajsanöjd!

snart bjuds det på mormors underbara mat, oooooh bästbästbäst. och efter det ska jag kanske iväg på fest , om jag orkar ^^ haha.


puss på er!

fredag heela veckan

vaknade upp hemma hos simon ju :)
låg och degade en stund sen åkte jag, simon, jullan och lukas in till stan så marianne först skulle skjussa jullan och lukas till allianshallen och sen gå med mig och simon på ikea :)
det va mysigt, och simon köpte massa fina grejjer till sitt rum. efter det åkte vi til b&w eller va de heter och marianne storhandlade :)

när vi kom tillbaka till almunge mådde jag verkligen piss dåligt. så fick ipren , då mådde jag bätte faktiskt, fast ändå tog jag och simon oss en skön eftermiddags tupplur. så himla skönt, sen bjöds det på kött, klyftpotatis och bea sås till middag, oj vad jag åt!

sen myste vi framför idol och fredag hela veckan med godis tillsammans med marianne och julia.

de va min fredag, lugn men mysig <3



RSS 2.0