PEACE AND LOVE


är hemma om 1 vecka, för nu drar jag och Pis till Borlänge!

FRED & KÄRLEK!


The Bounty Hunter

så...trött...
får inte sova ... har inte packat klart. men har en paus nu, kikar på The Bounty Hunter med Emil. jag älskar Jennifer Aniston. kollade Just Go With it, där hon är med, på planet till Sverige också, riktigt jäkla kul. rekomenderas starkt.
men snart somnar jag, inte okej.

black and yellow .

hemma igen, känns faktiskt förjävla skönt efter en hemfärd som tog oss nästan 17 timmar, peehhuu..
3 olika flygplan,. tur att jag är dvärg så jag fick plats att ligga ner & sova på det stora flygplanet hela natten hahahah.
dessutom går mitt tåg 8.30 i morgon bitti mot PEACE AND LOVE, screw jetlag. FÖRJÄVLA BRA.

packa upp, packa ner.
bjuder på 2 bilder, & en låt som vi pumpade i Thai, underbara Thai. Underbara låt, passade till alla tillfällen, G's som vi är. riktiga gangsters.



vår midsommar.

igår blev det ändrade planer. inget utflykts mission, vi firade istället midsommar tillsammans, hela familjen. så svenskt det kunde bli, eller? haha bästa midsommaren jag haft på länge iaf.
eftersom det bara är jag som är vaken i vår fina svit har jag lite tid på mig framför plåtburken.
Mina fötter i går morse på väg mot frukost buffén & Rasmus i förrgår när han & jag ensamma strosade omkring inne i Chaweng på natten. vi slog oss ner på vår favorit bar där både han & jag är riktigt älskade & drack alkoholfritt. Coconut Shake. världsklass.
efter frukost blev det genast 30 + & strålande sol. vi hängde därför vid poolen hela förmiddagen, efter det dagliga gympasset ofc.
vid kvällskvisten åkte vi & shoppade. sedan slog vi oss ner på en mycket fin restaurang. där började vårt midsommar. vi beställde in Seafood, jag & ralle delade, mamma & pappa delade, Emil åt Baracuda.
vår mat som precis kommit in, Rasmus ser sugen ut måste jag då säga.
SÅ GOTT!
Red Snapper, Squids, Tiger Prawns, Crab and Mussles. omg. sen en majskolv på det då som jag ändå aldrig orkar haha.
efter middagen slog vi oss ner vid våra homies. beställde Pina Colada, skrattade, sjöng, fick vackra blommor, pratade svenska, pratade engelska, hittade några från Australien, åkte Taxi hem, åt chips & somnade till Karate Kid. lycka.

morgonens låt, ERA - Ameno

god morgon till mig!
här börjar klockan bli dags för frukost, mmmm ljuva frukost.
Inatt va det kaos, hahah världens fetaste spindel höll oss vakna. tänk er fågelspindel size.. men det gör mig inte så mycket, börjar bli van vid kryp. fast trodde att man skulle slippa dem nu när vi bor på ett sådant extremt lyxigt hotell som vi gör denna sista tiden.
bild från igår innan frukost. hade btw typ världens varmaste dag igår, helt insane.
också från igår, bilder på Kirikyans strandpool vid Chaweng.
jag & mami vid strandpoolens solstolar, dock hänger jag hellre vid strandkanten nedanför hihi, man blir så mkt brunare då.
nej nu ska vi gå & krubba, jag längtar tills i morgon, då ska jag, emil & ralle på ett 12 timmars utflyktsmission. bergsvandra i djungeln på Koh Samui, snorkla bland reven & åka Katamayran Lombaraya lyxbåt som jag älskar, där man kan sola på taket! puss på er.

hej vackra värld, äntligen ser jag ljuset

jag har redan runt 500 bilder som jag lagt över till Ralles lilla dator. så nu lägger jag snabbt upp lite bilder från vad vi gjort hittills. vi har rest otroligt mkt & jag har bara pyttetid vid datorn, men dessa 2 bilder är iaf från paradis Ö:n Koh Tao. där snorklade vi -bästa & vackraste som finns- & dog nästan på kuppen (bokstavligt talat), kan berätta mer om det sen.
vandrat bland alla miljoner asmegaheta backpackers, ätit gudomligt god mat & bott i världens sunkigaste bungalow. haha.
dricker färska Fruit Shakes dagligen (jag har dött & hamnat i himelen) . Coconut Milk & Pineapple är helt klart favoriterna. Strawberry är dödligt god också. Sååååååååå gott i vår värme (har haft runt 30 grader varje dag)
två bilder som visar mig, emil & ralle som är ute om nätterna & röker vattenpipa längs stranden. har även råkat pussats lite längs strandkanten, hihi. inte med emil eller ralle då, om någon va så Retard att de misstolkade haha.
mer kommer, nu ska jag gå till Kirikayans privata strand i Chaweng & STEKAAA! puss.

live from Thailand.

JAG LEVER OCH HAR DET UNDERBART
vill aldrig mer hem
har äntligen kommit till Kirikayan där det är gratis WiFi, så bloggar nog en sväng i morgon kväll också, om jag hinner. hos oss äro klockan 22.30, våra dagar är fullspäckade med allt & inget, har så mkt att berätta när jag kommer hem.
älskar btw att vara utan dator!
puss på er, bjuder på några bilder.

gina tricot kan faktiskt leverera

ett hyllnings inlägg tillägnar jag mitt senaste absolut bästa köp som är denna magkorta topp från Gina Tricot. så sjukt skön, billig & snygg, helt enkelt underbar. trippar omkring i den medans jag packar det sista, så sköööööön, det känns typ som att strosa omkring naken.
 


Torsdag 9/6,

tack vare min onödigt tidiga morgon, då jag slog upp mina yrvakna ögon 06.30, skulle jag nu nästan kunna säga att jag är redo för Thailand, hur skönt som helst, allt ska bara stuvas ner i en (eller två?) resväska(or?) det ska firas med lite glass (i hope?) med finaste Carro, å-häng är det mysigaste jag vet!

såhär sockersöt är min pluttinutt just nu. sover som en stock bredvid mig, älskade fina lilla vän.


sista jobbpasset ever.

nu är jag fit for fight igen.
unnade mig lite shopping till håret efter besöket på akademiska. fyndade stenhårt, sånt blir man glad av.


men nu blir det jobb i natt, mer panik, känner mig inte manad för fem öre att jobba. känns både dumt & jobbigt då jag har väldigt mycket kvar att fixa med packning..

längtar, i övermorgon it is ... ska bli så skönt att lämna allt, starta om på nytt, leva livet. för det är precis vad jag ska göra!

Hey Ho, Let's Go!


varför är jag alltid så seg????
lär jag mig aldrig?

ska ta lite sprutor i armen idag, känns sådär lagom kul, visst?

lägg de bakom dig..


idag har jag ätit jordgubbar. shoppat. varit med fina Pia. Packat. Laddat ner musik & filmer.
& gjort lite jobbiga saker, känns mer som att det drog ner mig en smula istället för upp...

om en fin Måndag.

baaad update. är sjukligt stressad inför både Thailand & Peace & Love.
igår var jag & Carro & kikade på Eric Saade som hade uppträdande på St Erikstorg. Det var typ vi + småbarnen haha. Det borde dessutom vara förbjudet att sätta ungjävlarna på axlarna.
det jag såg var iprincip 5 små rumpor.


sen på kvällen hade jag & Pis myskväll med sushi & godis. vi betade av några filmer innan vi slocknade sött i Pisens stora säng. <3

e ni me jaaaaoooo.


sådär ja, nu är en riktigt jobbig -men rolig, jobbhelg över!!
ni vill inte veta hur mycket dricks-pengar som jag nu kärleksfullt buntat in i mitt "Spara till Thailand-kuvert". Det är hårt inarbetade pengar kan jag tala om för er, ni anar inte sådan professionell asslicker jag kan vara.


i Lördags började jag jobba 16.00 på Hummelgrund, tokmycket folk. Man blev stundvis svimfärdig då man ofta glömde bort att peta i sig vatten.
Runt 23.00 snåret hade restaurangen/puben/nattklubben redan fyllts med partysugna ungdomar, törstiga på alkoholhaltiga djävulska drycker så jag blev direkt, utan rast, oomvandlad till diskplock. där sprang jag omkring som en stucken gris & plockade glas, fyllde på is till barerna & plockade glaskross tills klockan slog 04.00 & jag damp ner, helt orkeslös i sängen bredvid min fina mamma hemma i stugan.



Igår kom jag hem från Öregrund, hoppade in i duschen & begav mig mot nästa jobb. Sweet 16 party , alias Singelparty på KALAS.
så mycket lamm, så mycket för korta shorts, så mycket magtröjor, så mycket hårspray, så mycket smink .. listan kan göras alltför för lång, så jag sätter punkt här.

hejdå Uppsala, hej Öregrund.

vid 12.00 idag åker jag ut mot paradiset Öregrund. Ska jobba från 16.00-03.00. kul, kan inte förneka att jag har saknat Öre en hel del, lilla söta Öregrund.

fast jag är rätt nervös också! 

you and me?

skapligt händelserik kväll & natt må jag då säga.
chock på chock på chock.
jag är i allafall positivt överraskad, glad & generad. pirrade till i magen när jag imorse slog upp ögonen, gav mobilen en hastig blick & såg smset. hihi.

jobbet var dock rätt lame, det hände inte alls speciellt mycket, så vid 1.00 klev jag av.. lämnade Pis & gav mig ut på äventyr hohoo.
happy feelings slår allt.


lökigt, så lökigt.



varmt varmt´varmt.

har målat nästan exakt hela dagen haha, pappa har panik, vi måste nämnligen vara klara innan Thailand, sådan hets.

men nu blir det jobb, vi blir gästade av DJ MANIAN, wohooo. kan bli rätt kul, hoppas min favvo DJ kommer & hälsar på också, visar sin söta fejja lite.

...

jag är så himla glad. allt blir bara bättre & bättre. jag vill visa hur mycket ni som finns här betyder för mig. sprida, dela med mig av denna glädje. & det bästa av allt, jag blir lycklig av pirret just du faktiskt ger mig.
på tisdag får jag mer hjälp på traven, jag vill hellre gräva ner mig själv men allt kommer bli bra & jag visste väl det.

slemmigt men mättande.

har varit ledig hela dagen.

firade succén ang P&L med Pia på gränby, vi beställde sushi, glassade i solen & högg in på maten, vi slukade det som godis. jag menar, vem kan motstå en härligt saftig bit rå firre?
& såklart kan jag inte vistas i affärer utan att lägga vantarna på tusen olika saker.. men jag är nöjd, fett nöjd till och med.

nu: Baksmällan 2.


hard fucking coooreee


GISSA VEM SOM SKA JOBBA PÅ PEACE AND LOVE DÅÅÅ?!!?
whoop whoop.

kommer hem från Thailand den 26:e juni, 27:e åker jag iväg mot Borlänge. men är dock lite orolig, jag blir extremt jetlagged haha. men det löser sig.
jobbet igår/natt var för övrigt skitkul!!


FÖR NI HAR TAGIT STUDENTEN..


herregud har varit upptagen hela dan med studentfirande.
mötte upp Carrobarro vid 11 i morse & vi hann med både Johannas samt Saras utspring.
slog oss ner tillsammans med Maria i stan & kikade på de glada jävlarna som åkte förbi i deras pimpade flak med dunkande musik.

nu har jag varit på bästa Malin & Jessicas mottagning, så grymt fina.
snart blir det jobb hela natten lååååång.

RSS 2.0