det lurar en tiger i mig

haha ja jag nämnde ju förut att jag skulle jobba på max idag, och det var ju så jävla kul!

jag jobbade från 11-15, så det innebar att jag tog bussen 9.10 i morse från simon. det var jag, michelle och arpine hahah. vi blåste ballonger och delade ut, sen även godis, och det var jävligt populärt, det va några stockholms pojkar som stod utanför max och delade ut små AXE parfymer, haha vi gjorde härliga dealer, vi fick typ 20 burkar och dom massa godis, sen knäppte dom kort på oss också lite i smyg sådär, när vi stod där, sen när jag kom ut som max - tigern nivet vart det ett väldans liv, de ville såklart posa med mig och ha kort, coola- tigern nivet ;D

det spred sig som fan att man kunde ta kort på mig så det blev värsta klungan runt mig och folk hit och dit som ville kramas och ha bilder, ohyes baby I'm famous haha.
nej men det var faktiskt jättejobbigt för dräkten var för stor så jag såg ingenting. MEN DET BÄSTA VAR JU ATT SEN NÄR VI SLUTAT FICK VI BESTÄLLA VAD VI VILLE OCH HUR MYCKET VI VILLE GRATIS ! moahaha.

haha jag och en av AXE



mera AXE

hahah vår mat som vi fick gratis ;D

En kväll i a-town

ja, och det bjöds på jättegod mat av marianne och håkan först :) sen gick jag, simon, diem, denise och kamilla till kriss, sen kom joel också.
där blev det lite mycket shotts kanske. vissa blev lite dragnare än andra haha.
det va jättetrevligt förrutom på slutet då då det blev väldigt mycket "knas".

jag och simon fick skjuss hem av joel och vi slocknade typ direkt.
Bilder kommer garanterat eftersom denise är värsta paparazzin ;D

alltså fan

fick nyss reda på att jag ska jobba från 11 - 15 i morgon på max .. fanfanfan.

menmen, vet inte om jag orkar ngt party på kvällen då, vill ju vara med simon.

nu är jag iaf hemma, efter 1½ timmes vandring hem från skolan med anna, mötte upp diem och simon vid bussen också. nu ska jag duscha och sen åka tidigast buss till dom :) det blir nog kul ikväll, tror vi ska vara med denise och hennes kompis kamilla.

aja, mer hinner jag då inte skriva ;) kan slänga upp en dresscode igen från gårdagens klädsel eftersom jag ändå inte har ngt vettigare för mig.


Lyckliga jag

ja nu är jag verkligen jätteglad, för jag har min simon här hos mig ^^
vi har ätit jättegod middag, tack mamma! och nu ska vi gå ner med min externa hårddisk och sätta oss med familjen och slå på en bra film och käka lite chips med dipp, mumma.

för övrigt hatar jag äckliga kalla sverige med snöblask och snö/regnstorm, och jag hatar att cykla i snö/regnstorm, höll på att ramla 129378427392 ggr och man ser ut som ngn utav medlemmarna i kiss när man kommit hem, med smink överallt!

freeeedom

okej, akons version är kanske lite bättre än min, men jag kommer inte sluta för det nej, jag gillar liksom svänget i att säga freeeeeedooom, man ska dra ut på e:et och o:et så blir det så nice! själva fredom passar ju in i så många roliga sammanhang, låten ploppar liksom bara upp i huvudet vid perfekta tillfällen och då kan inte munnen vara tyst, så är de!

idag har det inte hänt så mycket, jag har jobbat och längtat till i morrn haha.
i morrn ska jag äntligen få mina APU pengar också, skulle verkligen sitta finfint nu alltså.

hoppas ni har haft en mer händdelserik onsdag än mig
ppppppeace.


GRATTIS TILL OSS ÄLSKLING

kan inte fatta, 9 månader känns så mycket för mig, men ändå så lite, jag älskar dig, av hela mitt hjärta, skulle kunna leva med dig vid min sida hur länge som helst, faktiskt så har jag aldrig känt så för någon, det här är speciellt. <3


fettisdagen

inte för att jag gillar semlor men tvingade ändå i mig en tugga eller två av min semla som mamma så snällt köpt, resten fick emil. tradition ju ;)
justja, vår kära kronprinsessa och hennes gymmande daniel förlovade sig idag, ett stort grattis måste jag säga!


saknar simon så himla mycket, det är ju så jävla jobbigt att inte kunna träffa honom, men på torsdag kommer han hem, älsklingen. längtar så!

JAG VILL HA SOMMAR NUNUNU! eller en utlandsresa skulle inte sitta helt fel heller, blev lite nostalgisk så bjuder på lite bilder från vietnam :D

disney dags!

gud jag tordde jag skulle avlida idag i skolan, så förbannat tråkigt!
engelskan var inställd, så vi satt i flera timmar och gjorde ingenting, bara väntade på vår sista lektion.
men efter det åkte jag, ante och anna till GC! ohyes, köpte lite torkade frukter och nötter så nu ska jag nog krypa ner i min säng med nötterna och kika på disney filmer! hittade nämnligen flera boxar med olika filmer från disney som någon laddat upp, thank you!

tänkte dessutom att jag skulle bjuda på en helt underbar låt, som jag faktist alltid grinar till, på riktigt, iaf när jag kollar på "videon", späckhuggare måste vara världens finaste och vackraste djur.


Fröken Jones

är snart klar med min uppsats, har såklart tagit lite pauser då och då, som nu när jag kikar på "På spaning med Bridget Jones" som går på 3:an. så himla bra hahah!

har hunnit med en hel del under mina pauser, bland annat att städa rummet, good girl!
imorn blir det skola för hela slanten, ursch och fy och blä!

Kalla mig plugghäst

idag blir en sån här härlig plugg dag för min del, och grejen är att jag faktiskt tycker det är ganska roligt. håller på med ett jättestort arbete om Martin Luther King och det är ju inte helt fel, väldigt intressant måste jag säga.
tog dock en liten paus på en timme och gick en promenad med mamma och pappa :)

igår va jättemysigt, vi gjorde drinkar som var sjukt goda, laddade upp med chips och ostbågar, sen framåt 5 snåret gav vi upp eftersom jag envisades med att somna hela tiden under sista filmen.
pappa kom och hämtade mig i morse, snäll som han är :) och tack för en trevlig kväll gumman!

BTW, GO EMD I MELODIFESTIVALEN, FET KYSS

 

en lördag

min dag har varit riktigt mysig måste jag säga, har gått långa promenader och solat :)
mamma har just nu en kompis här hemma och dom ska snart på utgång mot krogen haha. själv sitter jag och fixar mig, har precis duschat och ska sen till vanessa där det blir lite dricka och filmmys med härliga personer.

simon ringde för några timmar sen förresten och sa åt mig att slå på tvn och kolla på 4:an. Det var en dokumentär om en pensionerad gubbe som levde mitt ute i skogen i en liten stuga, i typ Alaska, med vilda björnar, helt sjukt va det och otroligt häftigt!
visst blev han anfallen några gången men ändå :D


Yes Man och nyttigt godis

först av allt vill jag rekomendera denna sida varmt; www.myspace.com/antoniomaan



finns det något bättre än godis och film när man är helt slut? nehejdu.
fast mitt godis blev fruktsallad a la moa tsm med mitt himmelska te, och min film tonight blev Yes Man. Verkligen asrolig! tycker verkligen att ni ska se den, jag skrattade så att jag dog,
egentligen skulle jag och mamma kika film, men hon slocknade i min säng efter 5 minuter, haha nu vet jag vart jag fått min ovana ifrån, som tur var satt jag i en stol ;)
nu fattas bara en simon som håller om mig tills jag somnar i hans famn.



Fredag

ja nu är jag hemma, saknar redan simon som fan, saknar hans lilla rum och faktiskt saknar jag norrland och snön. här i uppsala är det mest grått, inte mycket snö alls.
i morse gick jag upp vid 9.00 och sen halv 11 i morse har jag varit på resande fot.

på torsdag kommer simon hem iaf och då ska han sova hos mig, tur för det känns jätte ensamt utan honom just nu.
idag ska jag nog inte göra så mycket, är helt slut efter att ha suttit på tåg och bussar hela dagen. blev bjuden till vanessa, men tror inte jag har ork för de. det blir nog en mysig familjekväll för min del, eller haha inte pappa för han är tuff och är på AC/DC konsert ;)

peace och PUSS PÅ MIN SIMON










softade med klybäckk

ålla kåma ästaz amigåååz!

som ni säkert ser braddas  så tok tjillade jah åh moa med en varsin fett jävla överviktig tjock snus 
som räleeex innan vi ska mysa sönder med varann o kolla på tusenbröder. 

TAKE CARE BRADDAS AND SISTERS BLESS 
/ A



Som avslut bjuder jah på än bild av mig

visst är jah snygg så säg !


simon hela dagen

idag har jag mr S varit och storhandlat, haha tror ni inte att vi fastnade i minst en halvtimme bland filmerna och fick med oss 3 hem ;) de va samma sak i går. på den här veckan har vi lyckats köpa 7 filmer, haha.
och det är skapligt kallt här uppe alltså, det var nästan olidligt för händerna att gå hem med kassarna. fast det va det värt, vi gjorde godaste pasta / skink salladen och kikade på film.

inte fullt lika mysigt var det i morse då det blev lite jidder mellan mig och simon. haha jag skulle då försöka få iväg simon till skolan vid halv nio, (han har inte lov v. 8 som oss i uppsala) och alla som känner denna man vet att han är näst intill omöjlig att få upp på mornarna, så han fick värsta damp rycket (som han inte ens kommer ihåg, pucko) och lade sig sen i soffan, men efter några hopplösa försök från min sida gav jag upp och sket total i honom, tog en dusch och somnade om i sägen ;) 
när jag vaknade var simon gullig igen som vanligt och självklart kan man ju inte vara sur på honom då.

take care , pz



en fejk moa

hahah måste bara dela med mig utav en bild som jag nyss fick. det ska då föreställa mig (pppfff) made by victor "diem" bajshög!



tråkigt

just nu sitter jag och kollar på massa kläder, shit det är ju så mycket fint som man bara måste ha. när jag kommer hem lär jag nog klicka hem lite mumsigheter. har fastnat på sakerna som finns på nelly.com, speciellt skorna. mm mmm mmmm.

haha ja juste liiite pinsamt för herr fredrik stadsminister att farsgubben åkt dit för rattfylla. jag säger som simon skulle ha sagt, babylon samhälle!

mys

jag och simon bor ju helt själva här uppe i härnösand i hans lilla elevhems lägenhet, och jag tror inte ni anar hur skönt det är :) , igår va vi och storhandlade mat och grejjer, åt ute och umgicks med de andra som bor här. 

nu är simon i skolan (som är typ 50 meter härifrån) och han var visst tvungen att se till så att jag vaknade också haha. kunde somna om en stund tills han kom tillbaka för att  han hade rast och nu är de kört. lika bra de kanske för om en halvtimme ska jag vara klar, då ska vi laga frukost/lunch och sen gå ner till stan och sen sola. 

haha några oseriösa bilder på mig från camen, typ inget smink ville bara att ni skulle få se hur håret blev.

  
haha jag rapade simon

peace out braddas 



alla hjärtans dag

ja oj vilken underbar alla hjärtans dag jag fick. det ända som var jobbigt var resan, men jag ska inte klaga för det var så värt att komma upp hit till kalla Norrland och underbara Simon.

mitt tåg gick ifrån uppsala 14.07 och jag hade en sån där biljett man skriver ut från datorn, som är personlig så man måste ha pass med sig. det var värsta kaoset hemma hos mig innan vi skulle åka eftersom jag slarvat bort passet samma morgon. vi hittade det verkligen inte, så jag fick helt enkelt chansa på att jag skulle få åka med i alla fall.
jag bytte tåg i gävle och sen på tåget till Sundsvall var det en jättesnäll konduktör som sa att jag fick åka med iaf. 

när vi kommit till Sundsvall skulle jag åka buss till härnösand i typ en timme, och när jag klev av väntade underbara simon på mig. tillsammans gick vi till hans elevhem och vi lagade godaste middagen helt själva. och alla vet ju hur duktig jag är på mat haha. det blev fläskfile, klyftpotatis och bea sås med massa sallad :) 

när jag först kom in på hans rum stod det en jättefin ros på bordet och ett jätte gulligt brev plus ett paket <3 
gud vad du är bäst älskling!

vi somnade kanske runt halv 4 och nu sitter jag här, framför simons dator medans han sover så sött, jag funderar på att kasta mig över honom och attackera med pussar igen, aa det gör jag nog, 
seee ya !


taaacoo night

gosh jag är sååå mätt, hela famlijen hjälpte till med middagen, det blev tacos. mmm, med nacho sås!
nu ska jag snart tagga till anna, har hunnit packa lite tills i morrn också IIH :D

juustja! har ju klippt mig nu, blev ganska nöjd actually, kan inte lägga upp ngn bild eftersom simon ska få en överraskning i morgon. hihi

Fredag den 13:e

creeeapy. men än så länge har det inte hänt något skumt och inget oturligt har hänt moi, lite orolig är jag dock för min klippning klockan 13.00 idag, kanske inte så bra att boka tid på just denna oturs dag menmen.

just nu sitter jag på historian och har fet ångest eftersom jag kommer missa lunchen idag, kyckling schnizel med klyftpotatis, typ enda dagen med god mat liksom.

miss sagström

ojojoj vilken härlig dag det har varit idag alltså. vi har bara haft radio idag eftersom att engelskan var inställt idag igen! Så vi slutade runt 15.00, kmr inte ihåg. i alla fall var det event idag och Clara sjöng denna gång också, fast helt själv den här gången, hela 4 låtar ojoj vad den kvinnan kan!
filmade hela eventet så typ i morrn kmr det upp här på bloggen,

efter skolan mötte jag upp marianne på stan och hämtade simons rakapparat haha, sen bokade jag en tid för morrn hos frisör. så i morrn blir det massa uppklippt och snelugg för min del, kanske slingor också. GUD VAD JAG LÄNGTAR!

just my style

ja drog en dresscode i morse ;) kanske inte är ett modelejon men ni får nöja er med min personliga stil som jag trivs bra med. PUSS


Angry like a beaver

vi har ju som sagt bara en lektion på hela dagen på onsdagar, radio (berättarteknik), och den såg ungefär ut såhär hela tiden ;)



helt knas dag

ja skojja inte, den här dagen har varit riktigt knas, kan inte ens räkna på mina fingrar hur många gånger klassen tyckt att jag va en blond idiot idag.


1) marcus fick för sig att jag trodde att Tiger Mjölk (märket nivet) kom från riktiga tigrar, alltså mjölken. vilket han hade mycket roligt åt, och tror ni inte att Pierre fick nys om de och då vet ju såklart hela klassen.. funny han fick iaf ett fet långfinger av mig som svar.
(okej jag trodde att Giraff Mjölk va från giraffer men de är ändå "påhittat" och inte samma sak haha)

2) vi skulle berätta på berättartekniken om vi lärt oss i helgen. folk kom med helt okej svar typ massa smarta saker.. tyvärr visste inte jag vad jag skulle säga och när turen kom till mig fick jag ur mig att jag lärt mig göra pizza. en liten tystnad vart de, tills min lärare frågade mig om jag lärt mig snurra på degen sådär coolt på fingret. hahah nej sa jag och började stamma lite gulligt:
degen ... *tystnad* ..var ... färdig.. ett pizzakit (typ skriker), vi bara kavlade ut den . jaha sa hon då, vad lärde du dig då?
jag:  .. lägga på osten,..? ja de va då mitt korkade svar och anna garvade nog mest utav alla, thanks dude..!

japp, lite exempel på min wounderbara dag, dessutom krossade pierre min rygg totalt..
det blev inte bättre av att fotografen som fotade vår klass idag massfotade mig och anna.. haha lite i smyg också sådär nivet, så vi kommer nog med i tidningen.

pizza a la famlijen eklund

mmm mmmmm mmmmm så gott de va. såhär såg min kväll ut igår. eftersom mamma är i london goffar vi lite extra i onyttighter (inte för att hemlagad pizza är så onyttigt). vi gjorde egen pizza. hur gott som helst ju!

juste, tog foton till id kortet också haha, jag blev iaf inte lika ful som jag brukar bli på sådana där kort. 
   

sista veckan

ja för nästa vecka är det ju sportlov, och då får jag äntligen åka upp till älsklingen.


idag slutade vi 13.00 så jag knallade ner på stan och köpte mig en bh och ett par assnygga örhängen. dom delade förreten ut rabattchekar på hm när man kom in, 20 % rabatt.
haha jag och anna var ju inte lite flipp idag alltså, folk trodde vi gick på ngt, man säger ju att skratt förlänger livet så nu blir vi minst 7 år äldre ;)

justja, igår var jag ju i sävja hos min kära malin, vi kollade på Changeling, FYFAN säger jag bara, jag grät och grät, så de nästan blev lite pinsamt. kanske inte världens bästa film jag sett men oj så sorglig den va, hemskast var ju att det va en sann historia!

7 sanningar om mig själv

Utmanad av Denise
Regler:

1) Berätta sju personliga sanningar om dig själv.
2) Länka sju personer i slutet av ditt inlägg som du vill ska anta utmaningen.
3) Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade.



1. jag är nog världens tråkigaste människa att kolla på film med, för jag somnar alltid. det spelar ingen roll hur bra filmen är. dessuom dregglar jag jättemycket i sömnen haha,

2. jag kan få mina ögon att shejka loss riktigt ordentligt, haha finns film på de på youtube,

3. när jag dricker tål jag typ ingenting, en gång fick simon bära hem mig efter 4 öl haha,

4. jag har en ful ovana att komma in i min "moabubbla" som vissa så fint kallar det. då ser jag helt störd ut, slutar lyssna på folk när de försöker kommunicera och bara fånstirrar rakt fram, typ stänger av hörseln på ngt sätt, vilket kan få folk bli lite irriterade,

5. ibland blir jag väldigt retad bara för att jag sover med min iller, hahah som har blivit väldigt misshandlad nu, men dom är bara avundsjuka ^^

6. när jag var liten var jag elit gymnast och tävlade asmycket överallt i sverige. jag tävlade inom 3 grenar och vi var riktigt duktiga, vann närstan alltid,

7. jag bara älskar animerade famlijefilmer som Hitta nemo tillexempel och Bolt, madagascar med mera haha, kalla mig omogen ;)


Tjejmiddag

@ maddes plaza i fredags :)

mycket mysigt va det och det blev mycket skratt och prat medans vi åt fahjitas (vet inte riktigt hur det stavas, men det är typ som tacos med kyckling nivet), sen bjöds det på efterrätt som bestod utav mini prinsesstårtor och mixade hallon med grädde, sooo good!
jag och anna sov hos madde och skulle ta halv 11 bussen hem på lördagen eftersom jag skulle jobba och annas tåg gick 12.15 till Gävle. tror ni inte att vi bussar bussjäveln då? och nästa gick halv ett.. vi och bussar fungerar inte direkt bra ihop. men vi underhöll oss med annas laptop. gosade ner oss i busskuren och kikade på Bolt haha ^^

kul dag ändå, för sen va jag med malin på terassen och sov sedan hos henne
peace

Nya Anja Persson?

Nu kommer äntligen de efterlängtade bilderna från kungsberget haha ;)

















lunchen och fikat var ju ändå bäst haha




number one

riktigt nice låt faktiskt

träningsverk!

ja igår så åkte vi ju till kungsberget, jag och anna va ju så skillade, värmde upp med gröna och blåa backar nivet ;) sen skulle vi avancera lite och råkade hamna i en svart backe som för mig såg ut som ett stup. om jag ska vara helt ärlig höll jag nästan på att börja grina haha. men anna tvingade ner mig och det va faktskt askul. 
inte en endaste gång ramlade jag heller, haha eller lite nära va jag ju när vi åkte skogsstigarna då man inte riktigt hann med i svängarna och guppen, haha kan tänka mig hur jag såg ut.
acke åkte med mig och anna en stund men jag tror han tröttnade haha han va nog lite för skillad för oss som körde "fikasvängen" 12472830 gånger ;)

lunchen va ju ändå dagens höjdpunkt, och när vi åkte bussen hem runt 4 va vi alla mätta och belåtna, de flesta sov nog, jag var en utav dem.

jag har massor med bilder på min mobil som jag tänker lägga ut här på bloggen sen när jag kommer hem, sitter nämnligen på en ljudmedia lektion utan lärare, great, vi har en till lektion idag, engelska som börjar 14.55... fyfan!

PEACE OUT BRADDAS

kungsberget nästa

fyfan vad kul de ska bli!
även att matilda skrämt upp mig som fan, kommer nästan inte våga åka knapp liftarna, hon råkade nämnligen ut för en mycket obehaglig sak. Linan med knappen som man sitter på drogs uppåt så hon blev hängade en meter upp i luften utan att kunna ta sig ner (det var små kullar!), ursch det vill jag inte råka ut för alltså haha.

mest längtar jag efter min matsäck som jag och mamma köpte idag, feeett gott!
det lär ju knäppas en del kort som jag lär lägga ut i sinom tid.. men men nu ska jag tagga inför i morrn och ge mig ut på en promenix.














this is me, något skillad eller vad?

moulin rouge


musikvideon är nu klar, men nej den kommer jag inte länka till för den är fett ful ;) hahaha.

härliga måndag..



dessa köpte jag idag efter skolan, jättesköna och de blir fina när det blir lite varmare i vår. för övrigt så har min dag inte varit allt för top notch. min mage dödar mig. men nu ska jag inte vara ett sånt neggo, engelskan va riktigt kul, per är asskön så jag, amanda, anna, pia och bea röjde, om man nu kan uttrycka de så haha.

hahah en kul sak var ju ändå när jag och anabanana cyklade till g-c. uggs är inte att rekomendera när det är halt ute, det vet jag! haha men både jag och anna + alla de vid busshållsplatsen fick sig ett härligt skratt. ja tyckte anna förklarade det så bra på sig blogg (pluss att jag inte orkar skriva mer haha) så jag kopierade den as usual;



"jajustia när jag och moa var på väg mot gc så tog vi en liten genväg och på vår genväg möttes vi av en liten mini uppförsbacke, kallt som bara den var det och ännu halare ute för oss cyklister. Så moa tog sats och skulle ta sig upp för den där mini backen (gåendes med cykeln brevid) hon såg princip ut som bambi när han skulle knalla iväg på isen. Hon gled, uggsen gled, cykeln gled, hon frös till, hon ryckte till, cykeln gled ner mer, moa gled ner mer. Jag som gick bakom försökte att putta lite på hennes cykel, små hjälpa henne lite men det gick inte så bra. Jag började också glida ner för jag skrattade så mycket så att magen höll på att trilla ur och tappade därför all min koncentration. Folket vid busshålls platsen brevid kikade snett på oss och små skrattade lite åt oss. Men vi klarade det, vi kom upp och moa började nynna på "freeeedom!" "

BECK


nya avsnitten ikväll!

cool down

min helg från torsdagen har spenderats med världens bästa pojkvän!

jag haft det bäst, och saknar honom såhääääääääääär mycket.
vi har haft det hur mysigt som helst, verkligen hur mysigt som helst,
vi har varit med diem, kollat filmer, ätit mycket god mat, ätit på August med denise, daniel, diem, kriss, billy och lisa, umgåtts med vänner, druckit (lite för mycket för vissa kanske haha *host simon), varit hos kristoffer med massor av folk, åkt rally med joel, diem och kriss i hagby, jag och kristoffer dog typ, och sen till stan för att svulla på mc donalds eftersom en viss diem alltid har rikskupongen i fickan ;)

dock har det även förekommit mindre roliga saker hahaha, tillexempel när jag och simon låg i hans lilla soffa och jag reste mig för jag skulle spela sur, och smart som jag är dunkar jag huvudet (tinningen såklart) in i hans äckliga hylla. hej hjärnskakning.
sen blev det ju även lite jidder som vi gangsters kallar det, och jag vill inte gå in på detaljer men det förekom våld haha. på fel kille, som visade sig vara en vän, duktigt där, han fick smaka på vrede kan jag säga, någa hugg med en vägpinne, inget man råkar ut för varje dag kanske.
Mr. vrede lugnade sig sen som tur va haha.

nu blire till att skruva fram tiden tills alla hjärtans dag då jag faktiskt ska åka upp till min älskling i norrland, puss på dig, du är bäst <3


RSS 2.0