hic et nunc

jobb på g. känns drygt som fan att sätta igång och fixa sig nu, men är man snäll och tar andras pass så är man.

JAG HAR TATUERAT MIG OCH ÄR NÖJD SOM FAN. höll på att kissa ner mig innan bara. dog lite när dennis körde igång maskinen, fyfan vad den lät. tvingade pia köra före mig, så jag skulle hinna stressa upp mig lite till liksom.
orkar inte ta en bild, men det kommer kan jag lova.

onsdag

3 timmar kvar ... !!

kolla på detta klippet, spola till 04.27 typ, riktigt snygga brudar det där, undrar vilka det är hahaha.


runaway



effektiv dag må jag säga,
har inte haft tid att tänka, vilket är bra.
känns ändå som att allt flyter på bra, varför gå runt och må dåligt och oroa sig i sånt fall? mycket bra fråga, vet inget svar på den mer än att dte verkar jävligt onödigt. jag trivs ju med livet

jag kommer för övrigt inte kunna sova inatt ... i morgon smäller det, det smäller med STORA BOKSTÄVER tillochmed, jag dööör, jag kommer verkligen dööö, men det kommer vara så värt det, om jag inte typ dör på riktigt då.


snabb tisdag


hur i helvete lyckades jag försova mig i morse?

väckarklockan ringde INTE, det absolut sista jag gjorde igår innan jag gick och la mig va att sätta på den.
riktigt skumt, men det löste sig, kom i tid till skolan, det kallar jag snabbt.

nu är jag nyss hemkommen, har både tränat och knallat runt på stan, mitt shoppingförbud sprack rätt hårt. gjorde misstaget att kolla hur mycket pengar jag hade på kortet, POSITIV ÖVERRASKNING, inte lika positivt nu längre.
men jag är en stolt jofama by kenza jacka ägare. det duger


NU: pw med pisen <3

bff

PÅ ONSDAG SKA VI GADDA OSS :) om jag längtar. men som den lilla fegis jag är... sjukt nervös.



vackert

har fått en del klagomål på dåligt bloggande haha.
kolla på den här videon! jag satt och grät 10 minuter i sträck. här snackar vi inte en tår i ögonvrån, detta var störtböl. helt sjukt fin film, riktig kärlek, finns inget finare.


hey boy




Torsdag


igår natt vart det jobb för min del
, stod först i garderoben med pisen, men det va inte direkt mycket jobb så kvinnan gick hem. så där stod jag helt själv, visserligen med mina grymt sköna kollegor, inte minst vakterna höööh, och grymt sköna gäster. pinglorna Lina och Lina kom på besök, "Vi ska ta det lugnt ikväll" jo tjena, runt 2-halv 3 ragglade dom ut hahahahha , gud vad jag älskar dom flickorna.


nej nu ska brännas fett.

........


Onsdag

ÅH vad glad jag blev nu när jag vaknade och solen sken, vilken kontrast mot gårdagens p i s s v ä d e r.

detta kommer bli en helt sjukt bra dag, det vet jag och det har jag ställt in mig på.
eftersom jag bara har skola på måndagar och tisdagar hade jag kunnat sova längre, men det är ju mig vi pratar om, tjejen som inte kan sova.


nej, nu ska jag byta om, ska möta min fina bff Pia på gymmet om 45 minuter, sedan ska vi bänka oss på stan.
ha det bäst finingar


Tisdag kväll


alltså helt på riktigt, Fight Club är en av de bästa filmer jag sett, helt sjukt hur bra gjord filmen är, handlingen, skådespelarna, replikerna, allt är ju sanslöst bra!! jag gillar filmer som man nästan inte fattar, då lillhjärnan får arbeta lite.
jag är lika exalterad som när jag såg Inception.

jag och Marika prickar in de bästa filmerna, jag bjöd lite otippat in mig själv på en filmkväll ikväll som vart så bra att jag lite otippat bjöd in mig själv på söndag igen haha. "fett mysigt" som marika skulle ha sagt, eller ja, hon sa det ju faktiskt.


new jacket


Min baby har kommit på posten nu, åååååååh, ska jag springa dit, hämta ut dig och gosa in mig i dig, jag älskar dig redan, hoppas du inte gör mig besviken, som att vara ful, eller sitta fel.
då jävlar.


Rasmus


grattis min lilla fjärt som idag blev byxmyndig !


Måndag dårå

kom just hem, som den smyg (k)rökare jag är, louise också för den delen. måste bara ge henne massor med credd för den fantastiska tjej hon är. fantisktisk rätt igenom, finns inget hos henne som är dåligt , vi pratar om precis allt, planerar för framtiden och det är så otroligt skönt.


men ska nog sova snart skulle jag tro, svävar fortfarande på moln, vill somna med den känslan. den har funnits med mig i flera dagar nu.
i morgon kommer det bli en händelserik dag/kväll/natt, åh!



haha jag och lillebror, innan promenad med pisen


söndag


åååh spännande med valvakan

såklart har jag röstat, känner att jag fått lite vuxenpoäng, inte helt fel. har dessutom lyssnat på politiksnack i nästan 2 timmar nu, min kära vän Marika och jag bestämde oss nämnligen för att köra på en riktig långpromenad (hey nyttiga liv) och för er som inte känner marika vet inte hur uppspelt hon blir när hon pratar om saker som antingen gör henne upprörd, eller saker hon bara är allmänt egagerad i, hennes mun går i 150, finns inget stopp,.. inget slut i kvinnan.
tur att jag har förmågan att stänga av min hjärna lite halvt, istället för att försöka hänga med i hennes hetsiga debatt med sig själv hamnade mina tankar på små rosa ponnyhestar.


ses vi?

jobbar på Terassen ikväll istället för Flustret, men det kan nog bli bra ändå.
måste dock bara rycka upp mig, känner mig som en jävla degklump, ser ut som en också haha.

nej men ska peta i mig middag nu, dricka mina powerking, kleta klet i ansiktet och stryka håret så är jag på topp igen.
xoxo


tidigt (?) en lördagsmorgon


att vakna klockan 10 efter en natt man jobbat är kanske inte helt okej, inte helt optimalt. går verkligen inte att somna om heller när jag väl vaknat, nu har jag inte sovit ordentliget på flera nätter, tänk er min känsla i natt när jag jobbar på flustret. det är ju så att man vill börja spy galla, som tur är tänker jag inte göra det då spy är nästintill värre än döden.

nej hur som helst så ska jag snart möta upp min helt perfekta partner in crime, lina thylen, för en (nyttig) lunch på cupido. eftersom vi har börjat våra nya liv blir (142749827592 gånger gillt, elleR?) det genomkörare på friskis sen. dock inte mage känner jag nu, tog mig knappt ur sängen när jag vaknade för 1 halvtimme sen, vilket hade varit en bra anledning att ligga kvar, men nej, jag var rastlös ... och hungrig.

fredag

alltså igår, har inte haft så kul på länge.

kom hem halv 5 i natt, vaknade bakis men gav mig fan på att gymma med lina och jeppe ivid klockan 12 af, vilket jag gjorde. hur bra är inte det av mig liksom.

nu har jag lite bråttom, det är nämnligen jobb på terassen för mig, men tänkte svänga förbi kalas först innan jag börjar, de har ju gjorts en del ändringar som jag bara måste spana in haha. sen tänkte jag hänga lite med min pia också.


fetto

NU KÖR VI, spontant som fan drar jag, anton och hans vän david till Bullitt!

ses i dimman , elleR fetto? haha.
sjukt bra låt btw

torsdag vettu


såhär fint va det när jag gick hem från gymmet nyss, visserligen regnade det (vilket det ju gör när man ser regnbågar) så det förstörde skönheten lite, typ.
har gymmat med Lina och Jeppe, riktigt stenhårt körde vi, herreguuu vad kvinnan pushade. men de är fint de, måste börja ta tag i mig själv. kanske ska börja med en viktminsknings blogg precis som björn, det vore nått de. fast han uppdaterar ju aldrig, så man vet inte riktigt hur det går.

kär?




baby

ååååååååååh, fick det här fina smset av Louise i morse

"Shit ser på salt nu och gud vad du och angelina är lika!!"

älskade vän, du har gjort min dag, du gjorde mitt liv. haha. jag avgudar Angelina Jolie.

moa? angelina? angelina? moa? hahahahah


onsdag

åh vad jag älskar höst, jag älskar färgerna och lukten

dagen har spenderats ute i östhammar, hur jäkla mysigt som helst. har varit ute hela dagen så är sådär härligt trött som man blir av för mycket frisk luft haha. är grymt jäkla hungrig också, men det är lugnt för pappa har köpt hem ostfrallor, kanske ska gå ner och tjuva en.


tisdag motherfuckers

kan     inte     sluta    lyssna



haha har den förmågan att bli lite besatt av låtar, den här är inte ens bra, men rasmus viade den för mig och sedan dess har den gått på repeat, sjuuuukt jobbigt, längtar tills jag tröttnar på den.

btw har dagen spenderats i stockholm, höll på att bli riktigt kaos, men allt styrde upp sig, tack vare en snäll dam som bokstavligen räddade mig och pia från att hamna sjuhelvetes jävla långt hemifrån. sånt som händer hahahahah, speciellt för oss sjukt förvirrade brudar.
blev lite shopping, typiskt, jag som satt shoppingförbud på mig själv, vad hände?


måndag

idag har varit en sjukt skön dag, inte gjort mycket nyttigt, speciellt inte pluggat, vilket är ganska (väldigt aaaaaaas-) dumt. eh, men jag måste ju klara denna kursen, kan ju inte faila ett år till liksom, så ska bara skriva detta inlägg, sen sätter jag mig och räknar lite eheeee, visst för så kommer det bli.

igår hade jag kuuuuuuul, mycket kuul, mycket bra människor och jag blev inte ett drägg, way to go moa!


inflyttningsferre

jag är asasastaggad, nu ska jag ta igen för att jag jobbat hela helgen !!
inflyttningsfest me like.

igår förresten va det sjuuuukt mycket folk som spelade på flustret, hade bara tur att jenny va ute och festade så hon kunde hämta en cola till mig , hade avlidit annars. något annat som dödade mig va det där aldjwsifjioew jävla siren ljudet som DJn envisades med att köra igång 24/7, mina hörselgångar är sig inte lik.


-

shit, måste bara säga hur mycket jag älskar mina fantastiska vänner, ni finns alltid där, det betyder allt .

fredag

fredag fredag, ikväll vankas jobb på flustret, kan bli kul, men innan ska jag och marika gå på bio, inception ska vi se, om jag längtar, har velat se den filmen huuur länge som helst!!

nej nu ska jag gå ut med min sötispluttisnuttisshund haha.


hey your an animal




torsdag

vet inte vad jag ska skriva riktigt, har så mycket att skriva egentligen, tror dock inte att jag vill dela med mig av allt, speciellt inte känslor, kan bara säga att hela jag har blivit vänd upp och ner (bokstavligt blev jag det faktiskt igår när jonback attakerade mig haa haaa). nej, men som sagt, vill inte sitta och skriva ner en massa skit här, känns bara töntigt , men fan.

kom nyss hem från sjukhuset iaf, känns nästan som att bli pånyttfödd, typ
förresten, SALT, sjukt bra film , SE DEN !!!!!!!

onsdag, helskumt

hm i morse när jag va på gymmet med pia hände en mycket underlig grej, jag höll nämnligen på att svimma mitt under passet på löpbandet. jag började kallsvettas och såg nästan stjärnor, quickstoppade då bandet och lubbade in på närmsta toa, med en orolig pisen hack i häl haha, helskumt.


men men mår finfint nu, har hunnit shoppa lite idag, heeemskt nöjd är jag, hittade världens coolaste örhängen som jag kanske visar någon dag (not), nu vankas det snart garderobsjobb med caroline, kom till kalas! PUSS


bara ord

nu ska jag lätta på hjärtat.
jag är en komplicerad men ändå världens enklaste tjej. jag är snäll men dum i huvudet.
jag är känslokall, men ändå är hela jag fylld av känslor, varm men ändå kall.
jag vet vad jag vill men sen vet jag plötsligt inte.
jag tänker för mycket och får ångest över ingenting.
jag tror att jag har glömt men sen spökar det ändå där, går inte, vill inte, jag vill ingenting. då blir jag känslokall och bryr mig inte alls, sen får jag ångest, och vet inte vad jag vill, igen.

inte en jävel kan förstå vad jag precis har skrivit, men det är exakt så jag känner. ingenting fungerar för mig.


måndag 6/9

sådär, nu verkar internet vara tillbaka igen, skönt, kom verkligen till insikt hur sorgligt beroende jag är av en fungerande data.

jaja, ny vecka, nya tag. förhoppningsvis en frisk vecka, var krasslig hela förra så nu startade jag denna måndag med en frisk promenad till matten och ett friskt gympass på friskis med pisen, haha undrar hur länge jag kommer känna mig frisk med vårat träningsschema.
men ska man vara fin så får man lida pin som det nu så fint heter.


FU

jag kan helhjärtat säga att jag hatar comhem
sitter förtillfället utan internet, vet icke hur länge vilket stör mig fruktansvärt mycket

fortfarande torsdag



mjo det var ju såhär jag strosade runt idag och tänkte göra karriär. om jag lyckades undrar ni säkert?
oklart än så länge haha, men klart man fick några napp med min helt fantastiska personlighet, haha eller.

men faktiskt helt på riktigt gick det väldigt bra, jag var så sjukt jäkla taggad och gjorde mitt yttersta, sen får vi se liksom. la ner så mycket energi på att göra bra intryck att det kändes som att jag sprungit ett helt maratonlopp när jag kom hem - minst.

nej nu blir det trendbibeln, har ju hört att det är ett måste att läsa den, intressant.

klart jag kan!!

det är torsdag och jag har precis kommit tillbaka in i värmen efter en mycket skön promenad, vädret är ju kanon, känns nästan som vår, vilket är bättre än to face the truth med höst-feelings, mina höst-feelings brukar nämnligen vara ganska deprimerande, men nej detta kommer bli en allderles fantastisk dag, jag är redo för att göra karriär!
och att göra karriär är precis vad denna dagen kommer att gå åt till, jag kan berätta mer sedan hur det har gått, om det nu är någon som bryr sig haa haa. jag kan , jag kan , jag kan .. elleR?

nu ska jag fortsätta fixa till mig, höres kanske ikväll dååå

onsdag, dumt du



jag dör om jag kommer ligga vaken hela natten pga hostan, jag dör om jag måste hosta mig till sömns, och jag dör om jag måste vakna till mina egna hostattacker.


aja, möte idag då på KALAS, det ser lovade ut kan jag ju säga, kommer ske en hel del förändringar vad jag förstod, till det bättre antar jag (dah), golvet har redan blivit fixad i loungen, riktigt smakfullt faktiskt.
så hoppas på att se er där framöver, det kommer bli kanon.
xoxo

RSS 2.0