startender!

SHIT VAD KUL JAG HADE IGÅR!
nu är jag tvärsäker på vad jag vill fortsätta med i framtiden! EVENT! herregud. helt hundra.
därför är jag ännu mer sugen på mina planer för våren, jag visste att detta är något för mig. Älskar stressen, planeringen, hur man flänger hit & dit, människorna, alla man jobbar med, shit!!
 
Vi arrangerade eventet för turnégruppen Wizex i Märsta igår. Över 100 matbetällningar dukade vi upp trerätters för. Jag var ingen servitör, ganska glad för det, det såg rätt svettigt ut haha, istället stod jag i Entrén först, på röda mattan. Jag, garderobskillarna & vakterna släppte in middagsgästerna & skötte kassan.
Sedan blev det kaos i stora baren (vi hade 3 stycken) så då fick jag kuta dit, kastades in i baren & skulle vara bartender, eh jag har aldrig kört bakom baren förut, haha HELVETE vad grym jag va haha, faktiskt va jag fett duktig, blandade drinkar, langade öl, vin, cider, allt möjligt.
Bytte plats med Susanne efter ett tag så jag fick min egna bar i Loungen där jag & Lasse hade skitkul, helt tomt på gäster för alla var inne och dansade men ändå!
 
Runt halv 1 tiden drog jag & Elin 5 snabba plus några drinkar så det sista av kvällen fortsatte vara rolig och (läs städningen hahaha).
aaaah shit asså. kom hem runt kvart över 3 i natt.
längtar till den 8 December! Då arrangerar vi ännu ett event!!!!!

OjojojojjjjjoOJ

haha tok-däck framför tv:n för min del igår, lika bra, behöver liksom vara pigg idag. Ska ju jobba eftermiddag/kväll/natt idag :)
 
Hann dessutom med ett familje-möte igår bara för att jag va hemma haha. Jag har stora planer för våren som startar i Januari. Dock handlar det som mycket pengar. Ett saftigt CSN lån på minst 80 lax. Fast detta vill jag verkligen göra, mamma & pappa stöttar mig till max.
Vi ska sätta oss i morgon och räkna ut precis allting, det känns tryggt att de hjälper mig så mycket.
PLUS att de släppte en bomb igår. Tydligen ska vi tillbaka till Thailand igen! 
Denna gången en resa som börjar i Koh Samet och slutar i Bangkok  där vi typ ska shoppa sönder oss själva & bo på 5 stjärnigt hotell!!
HAPPY HAPPY GIRL!
min fredag hihihiii 

TGIF !!

efter en heldag på jobbet, som va grymt kul (disco fredag), styrde jag och Carro lite AW a la fredagsfika på Espresso House. Babblade på som fan i 2 timmar tills hon övergav mig och tog bussen hem. 
Tydligen skulle partypinglan ut ikv och de blev bråttom hem för att styra kläder. Jag då? Vad ska jag göra denna fredagskväll? Det är en mycket bra fråga.
Jag & Elin är bra sugna på att ta ett glas vin. I morgon går det ju liksom inte, eftersom vi båda jobbar då, bakom baren ;)
Om man inte hittar på ngt ikv känns helgen för tråkig. Låter jag som en alkis nu? Nääääeee.. Jag har varit hemma i 3 veckor och varit ute 2 ggr.
tiihiiii.
time will tell, klockan 8 är vår deadline, då måste vi ha hunnit bestämma oss!

:)

 what a wonderful world, made by Anton!!!

hej hej bloggggenn

idag började jag extra tidigt på jobbet, och fy vad det känns i hela kroppen. Märker att jag fortfarande går på rehab från allt skit och blir trött för ingenting.
hahaha men imorse iaf, när jag nyvaken och yr kom vinglandes ner för trappan hittar jag en lillebror sovandes i en väldigt för liten soffa. Hans sjukt långa ben va åt alla håll och kanter, ligger helt knäpptyst och munnen på vid gavel. Alltså.. kan ju va det sötaste jag sett, el retardo
riktig herp derp!!!!!
det är så jag älskar mina bröder mest, när de är och ser så puckade ut.
 
BTW, Joacim kom idag till restaurangen (har inte träffat han sedan i maj). Han sa att han sett på Fejjan att jag va hemma & att han bara kom till Heat idag för att prata med miggg!
dock hann jag inte prata speciellt mycket med han haha, fetttt med folk assss. Men det är en dag i morgon också.
NATTI!!

aaaahhhhh fuck vad jag saknar!!!!

 filmer från Kreta... FÖR FULLA PÅ ALLIHOPA haha,,,,de sista är heeeelt klart roligast HAHAHAHAHAHAH .

Onsdag 26 sep.

Sa ju att mina brännmärken ser ut som skärsår.. tycker faktiskt det är jobbigt och lite pinsamt. Jobbar ju i t-shirt liksom!!
Får hoppas på att man inte tänker så mycket på dem. Dock tar det ett jävla tag för brännsår att försvinna, så jag får la bara gilla läget antar jag. Är man klantig får man fan ta smällen.
 
Men men.. ska ut & promenera med Pia nu om en kvart, antagligen blir jag sen som vanligt, hihi.

för snäll

Jag är inte den som bryr mig om ifall personer kastar ur sig massa skit, för mig är det bara onödigt att lägga sin energi på att bli upprörd och ta åt sig om man vet att det mesta är bullshit.
Får alltid höra att jag är för snäll & att jag måste tuffa till mig lite. Jag vet att jag är för snäll. På de flesta punkter. Menar inte att jag inte kan stå upp för mig själv, men oftast tar jag onödigt mycket skit utan att säga något eller att ens bry mig särskilt mycket.
För mig är det så enkelt att bara skaka det av mig och gå vidare. 
redig utskällning fick vi idag, alla i personalen haha. 
Elin är inte riktigt som jag, hon blir riktigt upprörd, med all rätt.
 
 
nu ska jag iaf sova, har ju som sagt börjat leva lite hälsosammare & 8 timmars sömn behöver jag. BTW, tog min första cigarett nyss efter ett uppehåll sen i lördags!! hälsosam är jag. Haha.
pz

:)


konsten att bränna sönder sig.....

bild från i lördags :)
 
dagen har gått för snabbt idag, allt har bara rullat på & nu är klockan redan halv 6 liksom!
Det har inte hänt jättemycket roligt i Moa Eklunds liv idag, brände mig som fan på ett bläck med lasagne som kom dirre från ugnen idag på jobbet. Två mastodont sträck på handleden. Det ser ut som att jag har skurit mig eller ngt.. Skitfult, hoppas det inte blir två fula ärr som ärret på min hand.......
aa ni som hängt på min blogg ett tag kanske kommer ihåg när jag brände sönder hela handen i våras hahahaha. WHY! ?!?!?!
jag är iaf asbra på att göra illa mig...

23 september, söndag

idag har jag insett att jag nog faktiskt är ett troget Manchester United fan! Hade bestämt en fika någonstans på stan med underbara Mickis tidigare idag, precis samtidigt som Utd spelade mot Liverpool, en match jag verkligen ville se. 
Lösningen blev en bättre fikadejt på "nya" sportsbaren Allstar där vi satt & drack latte, babblade på i timmar samt höll ett öga på matchen. Hur mysigt som helst & hur fräsht som helst där inne! Jag gillade stället riktigt mycket, där vill jag hänga oftare ;)
aja, nu ska jag kolla på Jurassic Park, har haft cravings efter den filmen hela dagen haha.
natti natti

min finaste bästa vän

gårdagen var helt fantastiskt kul. inte för att uppsala har så mycket att erbjuda, men mina vänner har det. gud vad jag har saknat alla!
Kvällen började hemma hos Pia. Vi två plus en flaska vitt, en flaska Malibu, vindruvor & choklad. Älskar att förfesta på två pers, det kan vara så himla roligt!!!
Sedan blev det en sväng in på Oasia med Nisse, för att sen möta upp Tobias, Frej & Fredrik på Terrassen. Lite för många shots så nattamat från BK var mer än nödvändigt. Haha tack Pisen! fin kväll som gjorde mig sååååå himla glad!!!
lycka.
riktig lycka.

Lördag!

gud vad jag älskar fredagar. speciellt när de är lika mysiga som gårdagen. Förrutom att kränga sushi, glass & friterad banan var jag ute och sprang en härlig runda på 7 km efter jobbet samt senare somna efter att ha kikat på en grymt bra film. John Carter, gott folk, den filmen bör ni se. Jag gillar den skarpt! 
 
kvällen blir nog inte så lugn (hoppas jag haha). Har hört rycktas om vin, vindruvor & choklad.
gillar lördagar också ;)

SVULLEN FOT!

ÄNTLIGEN ljuva fantastiska fredag!! Jobbet rullade på bra som fan, är typ helt frisk och foten känns bra. Tömde den på hur mycket var som helst haha. askul, men äckligt. knäppte lite kort som ni kan se heheh.
 
nu sitter jag och laddar för en löprunda, har faktiskt varit ute och sprungit 2 ggr tidigre denna vecka samt pw's de andra dagarna.
säkert därför jag fick min akuta sjukhet igår. Min kropp har tråkigt nog blivit van vid minsta möjliga motion, dålig mat samt fööööör mycket sprit & cigaretter. (jag har inte varit nykter många dagar sedan i maj...) TOTAL OMSTÄLLNING, det gillar jag, HEJ HÄLSOSAMMA LIV!!
 

Torsdag 20e september

ha ha haaa.. här ligger jag i soffan och känner mig döende.. huvudet dunkar, hela kroppen gör ont och min fot är så svullen att jag knappt kan gå.. & SÅKLART det va rusning på jobbet idag, sååklart vi hade mer än 900 matgäster, fan vilken festlig dag jag har haft va?
nej men jag klagar faktiskt inte, för det är världens finaste och bästa Rasmus Eklunds födelsedag idag!!
= god mat & tårta. 
men just nu är jag typ ensam här hemma, så jag ska passa på att fortsätta kolla på Matrix!!!
så.. det är okej att vara sjuk och eländig idag med familjen.

sedan sist :)

hej, hela förra veckan var jag rätt så jävla död, hade inte energi åt någonting alls faktiskt. såhär blev jag sist jag kom hem till Sverige också. helt sjukt. går omkring med en hjärna på högvarv som fokuserar på alla möjliga onödiga saker. dåliga saker liksom. men nu, NU är jag fan tillbaka!! välkommen Moa Eklund!!!!!
jag har jobbat sönder måndag - fredag ;) festligt.
Haft jul-myskväll hemma hos Pia med risgrynsgröt & Ensam Hemma 2.
insett hur mycket jag hatar Sverige under hösten.
hade välkommen hem mys vid stationen med Emma & Sandra, fick min present, SHM BILJETT!!!!!!!!!!!
hade årets sista middag ute med mormor & morfar!!!
emmis fyllde år!!!! 
aaa nu ska jag ut & ta en powerwalk. bästa sättet att lugna jobbiga tankar.

hey you.

I dont chase after anyone anymore.. if you want to walk out of my life, I'll hold the fucking door open for you.
 

hejsan.

kanske man skulle ta och skirva ett litet inlägg nu när jag faktiskt kommit tillbaka till Sverige och Uppsala igen haha..
det känns så jävla bra att vara hemma, hade inte orkat vara kvar på Kreta något mer faktiskt. det mesta var knas för min del så det fanns ingen anledning att stanna, MEN att flytta ner dit & jobba är utan tvekan ett av mina bästa val någonsin :)
jag har haft sinnes kul, alltså GRYMT kul!
aaa shit, & nu är jag tillbaka i rutiner igen. Jobbet här hemma hade väntat på mig hela sommaren, med för lite personal, för att de inte ville anställa någon ny, de villl baaaara ha mig hahaha (helt sant). såatteeee.
men jag tackade nej till fast anställning, vill fortf gå på timmar eftersom att jag inte vet vad jag vill göra eller åka efter hösten. känns bra gött att jag går på schema varje dag ändå ;D
 
oooopppppaaaaaaaa, nu ska jag ta en tupplur eller äta vindruvor haha. hörs,
xoxoxoxoxoxo





RSS 2.0