ohyeah beach 09 haha

ja jag och min kära vän louise satsar stenhårt på superbody till beach 09'. igår va vi ute en hel timme och sprang tillsammans i röbo. kom hem runt 22.30, då det hunnit blivit riktigt mörkt, drivkraften och motivationen att ta oss hem utan pauser genom skogen var då psykopater och våldtäktsmän, ganska effektivt.

the louise herself ->





sista skoldagen

och ett nationellt prov i engelska är nu avklarad. pjuuu, haha pia va så kul, hade med sig nästan hela kylskåpet tror ja ;)
sen hade jag och anna en fet håltimme på 2 timmar, gissa vad vi gör då? jo vi cyklar till boländerna, jag köper ett par snygga pjux och sen kilar vi in på IKEA. vi kom inte speciellt långt idag heller, vi hittar nämligen an asskön soffa och kollar på tv i nästan en halvtimme tror jag. folk gick förbi och småskrattade men va vi inte smarta så säg!

elika med sant


27/4, IKEA

min dag har varit great måste jag medge. efter skolan åkte jag och anna mot IKEA, tanken var att vi skulle kika runt lite eftersom ingen av oss varit där sen de byggde om, men vi kom inte så långt, vi köpte en varsin glass och fick med oss en hudkräm.
sen gick vi till skopunkten där vi hittade så grymt snygga skor, som jag ska hämta i morgon tillsammans med mamma.

snart har jag träning, uttagningar med årsta.. nervöst.


veckans planeringar

ja nu har jag massa kuligt på g såhär innan valborg, längtar gör man ju lite också ;)

tisdag: köpa mina SNYGGA skor, jobba, träna?
onsdag: ledig, jobba?, provträna med funbo, köpa grejer till valborg
torsdag; kommer spenderas först med anna och amanda med grillning och mys, sen ferre
fredag: första bästa tåg upp mot simon <3

Grattis Denise, 19 år!

idag är det söndag och jag ska inte göra så mycket, men igår fyllde Denise 19.
Det var jag, julia, lisa, lanja, kamilla, isabelle och andrea som var hemma hos henne och grattade henne. Vi blev bjudna på middag, efterrätt och massa bål och vin, senare kom också victor, wille, johan och fryk (?).
det var verkligen jättekul och tack denise för att jag fick komma!

när alla blivit lite små lulliga frammåt elva tiden tog vi bussen in mot stan för att gå ut, men jag är ju då inte 18 än så jag sa hejdå.
när jag va påväg hem genom stan mötte jag louise, tyra och amanda, riktigt söta och roliga tjejer, så jag va med dom, sen tog vi taxi hem ;) haha.

bilder kommer!

min fredag

spenderades med min vän Lina, min tvilling, som är den absolut bästa, som alltid lyssnar, förstår och hjälper. du är guldvärd <3

världens finaste tjej

11 månader idag


idag har jag och simon varit tillsammans i 11 månader. den bästa kille och vän man kan hitta, jag älskar dig.


23/4, dagen innan fredag!

skönt att denna dagen snart är över alltså. skolan var bajs, eller nej förresten, jag tar tillbaka det där, för Emma Hamberg va på vår skola. ni vet hon som skrivit Linas kvällsbok, och gjort film på den dessutom ;)
SHIT VAD BRA HON VA, helt underbar person, jag skattade så jag fick ont i magen. vi hade frågestund med henne också, och tyvärr kommer det ingen Linas kvällsbok 2.

men men, efter skolan ringer iallafall victor och sebbe och vill att jag ska chilla lite med dom vid ån. så där satt vi och chillade, asskönt väder ju :)
nu sitter jag här, ska snart ut och röra på fläsket, sen blire film eftersom jag har sovmorgon i morgon!

bigg up and bless

I LOVE YOU


jag saknar dig älskling, verkligen så det gör ont.

22/4 teater

innan skolan idag gav jag mig ut och sprang, måste verkligen börja träna alltså..
men det va chill eftersom vi börjar halv tolv idag. efter skolan gick jag hem till lina, där jag fick soja burgare, so good!

sedan gick jag en 30 meter från lina till stadsteatern där det vankades Knutby teatern med skolan. inte det bästa jag sätt kanske och den var ganska långtråkig emellanåt, men ändå sevärd och intressant!
ppeeaaccee,
frihet, lycka och gemenskap som en klok man sa <3

not a good day

varför kan inte allt bara vara som förut. vet att saker är mitt fel, eftersom jag inte säger något, jag håller alla mina tankar för mig själv, alltid. men varför kan inte allt bara vara som förut :(

21/4 helt mör i kroppen

ja det kan man säga att jag är, nämnde ju i mitt inlägg tidigare att min inibandi var inställt, men tror ni det stoppar mig eller? icke ;)
jag satte på mig jogging skorna och var ute i nästan en hel timme (!) sen efter det stannade jag vid domarringen där emil, rasmus och alexander spelade fotboll.

såg nyss på facebook att jag blivit bjuden till denise på lördag då hon fyller år :D gud vad kul!
lyssna btw på låten, bäst!

ANGRY, LIKE A BEAVER

japp, här sitter man färdig ombytt till träningskläder också ser ja att det inte är någon träning.. FUCK.
våra tränare har ju som sagt slutat eftersom vi ska slås ihop med årsta .. men kul att de inte kunde stanna lite längre då eftersom vi numera tränar meningslösa träningar utan tränare på typ 7 trogna spelare som orkar ta sig ut till allians, fan nästan så att man blir lack alltså !!!!

tur att man har andra lag på g alltså.




Dalai Lama: The art of happiness

Jag tror att själva meningen i vårt liv är att söka lycka. Det är fullständigt klart. Vare sig man är religös eller inte, vare sig man ansluter sig till den ena eller den andra religionen, så söker vi alla någonting bättre i livet. Så, jag tror, att själva livets rörelse strävar mot lycka.

mooooonday

ja i morse då vaknade man upp hos fina lina, åt mega god frulle och va i skolan till två idag, hur nice är inte det ;)
snart ska jag iväg och tjäna lite caaaaaash. men först blire plugg..
peace

fortfarande söndag 19/4

ska snart hem till lina och sova där, men lägger upp lite bilder från i lördags då det bjöds på absint och dricka + sköna människor hos diem!




idag är det söndag

och jag har sagt hejdå till min älskling, nu va det slut på ledighet för hans del, han måste åka tillbaka till skolan i Härnösand :( har iaf haft det bäst som jag brukar när jag är med simon.

i onsdags när de kom hem kom marianne fram till mig med två presenter, det var victoria beckhams parfym och lotion som hon och simon köpt åt mig, gud vad glad jag blev, höll nästan på att rinna en liten tår från ögat. så himla snällt. 
sen blev det mer presenter från simon, sötnosen hade köpt mer saker till mig, jag kände mig jättedum som fick så mycket fint <3
det var ett jättegulligt smyckesskrin i form av ett hjärta med snäckor på och i låg en fotlänk, jättefin och en liten sten han hittat som ser ut som ett hjärta. jag måste ha världens finaste pojkvän. och han har världens finaste familj.

16/4 Torsdag

var ledig idag då, hur skönt som helst. så jag och simon drog en fet frukost från konsum. baguette med brieost och sen en med köttbullar och potatis sallad.
efter det blev det att köra cykel race, försten till tandläkaren, där simon nu ska bli återkallad för operation ;) haha.

sen plockade vi fram hans gamla trumset och det har han varit sysselsatt med tills diem kom. ganska skillad är han ju då måste jag säga. blev nästan lite förvånad, hur många olika talanger han egentligen han? haha okej det va simon som tvingade mig att skriva så. 
han försökte lära mig en del trix men jag fattade nada. så vi drog hem till lilla victor och filmade lite PEACE


Öppet hus

som var igår. kan vara en av det tråkigaste händelserna jag upplevt i mitt ganska korta liv, bigtime.
eller först va det kul, när jag sände lite live radio med grabbarna grus, felix och marcus. sen gick det utför. 
 
höjdpunkten var ju clara, sarah och timmys låtar de körde hela kvällen. och sen då att jag tog första bästa buss till almunge eftersom det var dagen med stort D, då simon och familjen aldén skulle komma hem från kanarieöarna!!!



Slumdog millionaire

filmen var så sjukt speciell och jag älskar den. Jamal, som spelas av Ayush Mahesh Khedekar och som filmen handlar om, var SÅ SJUKT SÖT!
seriöst jag har aldrig sett en sötare unge, en sån ska jag lätt få, jag ville bara slita ut honom från bioduken och krama om honom!


14/4, första skoldagen

det va nog fler än jag som verkligen bara ville somna om i morse när man skulle upp och iväg till skolan, ursh jag va typ i dvala hela första lektionen.
men resten av veckan är hur bra som helst ju, i morgon är jag ledig, eller öppet hus på kvällen (sen åker jag hem till simon för han kommer hem :D) och på torsdag har vi bara en lektion, så har typ bara en skoldag kvar!

ikväll tänkte jag och lina gå på bio, slumdog millionair. har hört att den ska vara ganska bra, hope so.


HAHA alltså jag och anna kan inte sluta skratta åt tjockiskatten, varenda min är så klockren!

highway man

justja, på festen igår började jag prata med en tjej, hon läste tydligen min blogg, gud vad överraskad och glad jag blev :) hahah riktigt kul hade vi, helt röj.
malin heter hon, ni borde kika in på hennes blogg!


halsbandet jag numera alltid har på mig, fick det av simon i 10 månaders present, puss

idag, söndag 12/4

min dag har varit väldigt lång, har typ knappt rört mig en millimeter, bara legat och solat med lillebror.
mormor och morfar åkte hem idag, de kom hit igår och hade med sig miljoner olika maträtter. Tillsammans hade vi påsk bord, hur gott som helst, åt så att jag mådde illa.

har fått sms från simon också,. fan vad jag saknar dig, mer än möjligt, har inte hört din röst sen i onsdags .. jag behöver dig nu älskling.

pluss köttbullar, potatis och prinskorv

trööööött, så trött

ja.. vart ska jag börja haha?

louise hade ju party igår, så jag bjöd med mig nella. vi hade det skitmysigt här hemma hos mig, sen fixade vi oss (temat var black and white, själv missade man det och kom dit i knallrosa klänning, haha fick iaf mycket komplimanger för den). väl på festen va det ganska lame när vi kom dit, men det blev snabbt kul, pluss att vi fått i oss lite dricka.
för mig blev det dock lite för mycket av det goda, skämde inte ut mig men fick nella i panik. underbara mamma och pappa kom iaf och hämtade mig <3 gud vad jag älskar er!

ett stort förlåt till dig älskling, tack för att du finns söta petronella flink!

förrutom kaoset och min EXTREMA baksmälla var kvällen as värd.

10/4 , fredag

igår kom söta malin hem till mig :) vi firade pappa lite och sen drog vi iväg till östhammar.

vi har haft det supermysigt och tillsammans med min lillebror har vi ägnat dagarna åt att åka cross, grymt? jamenvisst.
måste ju säga att jag är en riktig fena på det, malin va också duktig, på slutet iaf HAHA, men det var första gångerna hon åkte så... för nivet att om man släpper kopplingen för snabbt så stegrar crossen, malin hade inte riktigt fattat det så ... kika på filmen ;)



9/4

igår var det en riktig slappis-dag, drog på en promenad med Pelle, länge sen man såg dig ju så det va kul. gick sen upp till g-c där jag shoppade loss, haha närå men kom hem med världens underbaraste klänning som jag tänkte använda på lördag när Louise har party, en hårinpackning och massa presenter åt fari eftersom han fyller år i dag :D

GRATTIS PAPPA PETER :D

du är det bästa jag har


min helg dårå


jag och simon ute grymt mycket, med trevligt folk också. faktiskt har jag varit nyttig och för det mesta ätit sallader, galet gott ju.
vi har varit mycket med andra också, hittat på lite allt möjligt. igår firade vi simon i förväg, fett roligt.
först satt ví ute på kristoffers balkong, det har ju varit så underbart väder, där satt vi och solade, lyssnade på reggae och drack lite (x-cider för mig).
senare mot kvällen drog vi ner mot klappis (en strand) där det var mycket folk, det var kul ett tag men jag och simon drog iaf hem tidigt och hade det mysigt hemma en stund. vi somnade väl runt 2.00 och var ju tvugna att gå upp 2,5 timme senare ;) haha lyckat. men jag sov iaf längre.

dåligt bloggade igen

idag är det då onsdag .. inte alls en bra dag.
jag har ju varit hos simon ända fram tills nu, för i morse vid 5.00 åkte hela familjen aldén till Arlanda flygplats :( de ska till Kanarieöarna, jag skulle ha följt med, om inte mamma och pappa varit som de är.
om en vecka kommer de hem igen, tokbruna kommer de säkert att vara.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN OCKSÅ ÄLSKLING, simon blir 19 idag ju <3


sommar och sol

idag är det måndag, har inte riktigt haft tid att skriva här i bloggen, vilket har varit ganska skönt, att vara datafri liksom.
har ju som sagt bosatt mig här hemma hos simon igen. 
hur mysigt som helst , feels like home ^^ haha, igår hade jag och simon kvalitéts tid, vår egna mys dag, bara vi två :)
vi hyrde filmer, köpte godis, åt tacos och badade med badkulor och ansiktsmasker, kanon kul!

idag därimot har vi alle, kristoffer, billy och snart victor här, vi ska tydligen sända radio och framåt kvällen lutar det mot vilt festande haha.

livet är allt bra ibland <3


sommaren hälsar på

ALLT ÄR SÅ BRA!

NU ÄR PÅSKEN HÄR

gud så glad jag har varit idag :D
hade sovmorgon i morse men jag svängde förbi anna tidigt på morgonen och hämtade skåpnyckel (eftersom min på något mysitiskt sätt försvunnit från mitt rum sen i går kväll), och cyklade till skolan och pluggade matte ;) good girl.
världens tråkigaste event har jag fått utstå också, men allt det där klarar jag bra när jag vet att simon faktiskt kommer hem ikväll , ååh äntligen.

har nyss varit nere på stan och köpt hem badkulor och skum och ansiktsmasker åt mig och simon, eftersom vi ska ha mys kväll. sen avslöjade han att han köpt massssa påskgodis åt oss HEAVEN!


KOLLADE NYSS PÅ TERMOMETERN, DEN VISADE 16 GRADER, SNART SOMMAR <3

Torsdag..

ja, skolan var ju allt annat än kul idag.. fast vi kollade på en jätteintressant teater om hedersmord, lite lång kanske. sen blev ja klar med min radio reklam till skolan, äntligen säger jag bara, hur mycket arbete har inte jag lagt ner på den nu liksom.
efter skolan gick jag, på fastande mage ner på stan.
kan vara ett väldigt dumt val av mig eftersom jag mådde allmänt dåligt av hungersnöd och hittade absolut inte det jag var ute efter. när jag sansat mig något och fått lite solrosfrön i en påse av några snälla påsk-barn gick det lättare.

kom hem med presenter till älsklingen eftersom han fyller år på onsdag, solpuder och en urgullig (haha vad töntigt det låter, men en as söt) väska.

IMORGON ÄR EN BRA DAG :D

april april

haha har faktiskt blivit utsatt av några april skämt idag, urscha.
MEN VILKET VÅRVÄDER DÅ, man blir så glad! skinnjacka och converse åkte på, vi slutade vi 13.10 idag ju så har hängt nere på stan hela dagen med sköna männiksor.
först vart det lite shopping med anna, min oskuld på Ben & Jerry glass togs idag, sjukt gott ju! sen gick jag upp till lina. vi gick sen ner på stan och satte oss på bryggan och solade med bland annat anni, sarah och daniela :) mys!

RSS 2.0