GOTT NYTT ÅR !

ja gott nytt år allihopa, jag har laddat upp inför dagen ganska bra haha solade nyss solarium för första gången i hela mitt liv, herregud va läskigt det va i början, dessutom ser min näsa ut som en tomat nu haha great.
eftersom jag inte hittat någon fin klänning att ha på mig tänkte jag typ köpa första bästa nu när jag går ner på stan.

det lär ju knäppas rätt mycket bilder ikväll så jag lär ju lägga upp några sen

hoppas ni haft ett trevligt år, det har jag PUSSS


lite shopping och sen mat a la ralle

simon skulle klippa sig vid tre igår så då for jag in till stan och shoppade lite, med mig hem fick jag en hårkur för blont färgat hår (jättebra!), jättesöta örhängen, tunika och en assnygg bh!
sen mötte jag upp simon och viknallade hem till mig, fyfan vad kallt det ska vara då, vi frös ju nästan ihjäl!
när vi kom hem va jag ashungring eftersom ja inte ätit ngt på hela dan, så då fixade mig kära lillebror rasmus maten, fläskfilé med klyftpotatis och svampsås plus baguette, herregud va gott de va!

peace out jao

byta liv?

nej fyfan, kopierade nyss det jag läste på annas blogg, annaolssson.blogg.se, shit vad jag blev avundsjuk på denna kvinna, skulle inte banga på hennes liv direkt!

"SATANS hallon vad jag är avundsjuk på kristen stewart! nivet hon som spelar bella i twilight, för det första för att hon är med i den filmen där hon får träffa cam gigandet han den där elaka vampyren som blev mördad och edward - robert, hon har även varit med i in the land of women där hon spelar mot adam brody och hon har även gjort en liten roll i jumper där hon möter puddingen hayden christensen. Hon fick ju självklart även träffa rachel bilson och samuel l jackson i den filmen och vet du vad? Hon är bara 18 år! 18!!!! Men dom ovanstående filmerna är inte alla filmer hon har medverkat i nejnej det finns ett antal fler som t.ex. panic room. Sen hjälper det ju inte heller att hon är snygg, ush vad jag blir avundsjuk :P"


fint sagt det där

dagen började med att vi hittade diem sovande i simons soffa. det första han sa när han vakna var "fy fan alltså bror har tjockt ont i nacken sen känner jag inte mina ben", han hade sovit i en jätte liten soffa haha.

sen klädde vi på oss för jag hade bestämt att jag och simon skulle ut och gå, så då tog diem chansen att sticka till stan så han slapp gå med oss, så simon fick ringa en erkättare zardos aka prettner så han fick gå med oss, vi var ute och gick i typ 2 timmar de va jätte skönt, sen gick vi hem till ohlsson för simon och zardos fick för sig att åka till stan och äta och köpa mat, så va bara att knalla till herr ohlsson.
vi tog vi bilen in till stan köpte mat och raketer till nyår sen stack vi och käka, simon och zardos åt så dom nästan sprack hahaha sen åkte vi hem och simon körde hem UTAN körkort! haha :o
han körde jätte bra tills han och ohlsson fick för sig att köra rally på en liten grusväg som bestod av enbart is, hahah simon körde som värsta collin mcray, sladdade och höll på att köra i diket ett antal gånger!
sen åkte vi vidare hem till zardos där vi chilla medans "uppfinnar zardos" gjorde klart en liten bomb, när han va klar åkte vi vidare till någon sjö och sprängde bomben, vi gick jätte långt ut på isen på en sjö, verkligen jätte långt ute. efter de åkte vi hem till simon. ohlsson och zardos spelade xbox och jag och simon kollade på, sen gick grabbarna hem och då kom diem tillbaka lite snabbt och hämtade sin data och lämmnade öl till simon men nu ska jag och ffflickfavoriten kolla lite film äta popcorn och mysa :)

lite bilder från idag ^^









VI HADE IAF TUR MED VÄDRET 2

ja idag har hela famlijen aldén plus jag varit på bio! vi såg "Vi hade iallafall tur med vädret 2", haha den va riktigt bra tyckte jag, som inte sett ettan, men resten sa att första filmen tydligen va roligare så de blir till att kolla på den i kväll :D haha.

min dag började med att simon såklart väckte mig när han skulle upp klockan halv sju i morse och jobba, han skrämde skiten ur mig och tyckte att det var jättekul.
sen somnade jag om och vaknade vid halv tio, då tog jag en långpromenix och väntade sedan på att simon skulle sluta vid 11 :) 
vi båda tog en skön siesta och vaknade halv ett, då fixade vi oss/åt sen bar de av till stan för bio. när vi kom tillbaka hit, till a-town, 740, bjussade marianne på pizza, fast jag orkade typ inget.

snart är det nyår.. de innebär att min älskling åker till norrland... kommer sakna han som fan <3



mellandagarna

bara så att alla vet så har jag samma nummer, fast bytt till comviq på min nya mobil.


kom just hem från simon ju, har sovit hos honom sen i torsdags, blir alltså 2 nätter och jag kände mig lite äcklig så åkte hem nu för att duscha och fixa lite, men ska snart ut dit igen :) jag, simon, julia, håkan och marianne ska gå på bio i morrn, jättekul ska det bli.
och i går va vi till stan för att handla lite på rean, jag fick med mig en party tröja, linne och 3 par örhängen, fast det va så sjukt mycket folk så orkade inte vara kvar speciellt länge.

puss


dålig uppdatering

aa fett med dålig uppdatering, men men, har inte varit hemma nått nu under julen.

kan ju börja med att berätta att min julafton va helt perfekt. eftersom vi skulle upp till gävle och fira med släkten öppnade vi nästan alla våra paket här hemma. alltså.. så här mycket fint har jag nog aldrig fått.
som jag nämnde så fanns det ju ett skiitstort paket. det öppnade vi först, vet ni va de va? 3 stycken plasma tv, en till mig och en till emil och en till rasmus, sen fick jag den nyaste walkman mobilen också, med 5 megapixel kamera BIG LOVE!
plus en sjukt fin väska, massor av trosor, en smyckes hängare, hudvårdsprodukter, mössa, massa pengar och av simon fick jag världens finaste nalvel smycke <3

hemma hos mormor och morfar va det jättemysigt, vi kollade kalle med kusinerna och sen åt vi mormors underbara julbord. sen vart det mer paketöppning, då fick jag en bodybutter, godis och två par påslakan, jättefina och dom kommer passa perfekt i mitt rum.

vi stannade i gävle tills juldagen och va hemma runt fem, då åkte jag till simon, och då fick han sina paket.


  
 




all I want for christmas is you

har varit hos min faster idag och fikat gud vad länge sen det va.
har äntligen bestämt mig vad jag ska ha på mig i morn också. men nu ska jag äta upp vårt knäck vi gjort och kika på twilight igen.

bästa låten från love actually, som är så bra.
 

dagen innan julafton

och här hemma har det varit full rulle, jag åkte hem från simon med 11 bussen, där träffade jag pelle och vi hade de mycket trevligt :)
sen gick jag och mamma på stan i flera timmar och köpte julklappar och införskaffade också ett par jeans leggings. fast jag har no idea vad ja ska ha på mig i morgon.. då vi ska åka upp till tjocka släkten i gävle. mmmmm mormors julbord skulle sitta fint just nu.

iiiiiih längtar som fan tills i morgon, jag emil och rasmus har dessutom spanat in det stöörsta paketet som ligger under granen, den är till oss alla tre.. ralle tjuvlyssnade och det skulle tydligen kosta 5000, undra va de e :D

nej nu blire baka färdigt knäcken :D hoehoe


saknar snön :(

4-4

det blev 4-4 i sista matchen igår, mot arlanda, riktiga kärringar.
simon, diem och marianne åkte till allians för att kolla :) haha.
sen följde jag med dom hem, mys <3

I ÖVERMORGON ÄR DET JULAFTON !

Nyby IBK U - Saga IBK

och en skööön vinst blev de, 3-2.
jag gjorde två assist till sofie, yey!
vi spelade fett bra men hamnade i svackor och allt blev bara jätte stressigt.
haha och jag har typ börjat spela forward nu istället för back, men det gör inget för det är grymt roligt.
nu e de bara att tagga till inför nästa match som spelas 20.10 i allians, fyfan jag är grymt trött men fan vad vi ska kötta Arlanda alltså.

JUSTE igår DOG jag fan, kollade ju på twiligt och den va ju så sjuuuuukt bra MEN VAD HÄNDER, JO NÄR DET TYP ÄR TJUGO MINUTER KVAR AV FILMEN TAR DEN SLUT!!!! wtf. jag hatar den som la ut filmen, precis när den va som bäst liksom!

lördag, dan innan match

haha okej det simon skrev om en mosad igelkott i förra inlägget så va det inte sant, ingen igelkott, simon bara lurades, det va en vante men såg ut som en stackars igelkott som han smashade sönder.

idag har jag inte gjort så mycket, varit hemma hos simon där jag trivs bäst faktiskt <3
nu är jag hemma och jag har myst med mamma och lillebror framför spiderman 3 med chips och julmust.
imorrn ska jag nog vara i alliansen mest utav dagen, spelar nämnligen 2 matcher, så kom till alliansen och bli min hejjarklack!

nej nu ska jag kolla på twiligt som jag just laddat ner eftersom alla säger att den ska vara så sjukt bra, hm återstår att se, men jag kommer nog bli helt besatt som vanligt efter att ja kollat på film, oavsätt om den är bra eller inte.


frajdaj in atown braddas

jäss aj antonio pon da blogg agan! jäss aj

tjilla med moa diem åh dani  tim någon annan emil prettner åh massa till  spelade in tyngsta reggea låtarna i går alltså ,BOOM!
sen tagga vi åh käka med emil diem prettner kriss ohlsson moa åh jah
slakta några bjärka sen bara tjillade åh lyssna reggea
sen hamnade jah i fight IGEN men en igelkott som verkligen tiggde om spö jiddra så fan alltså
jah ba skynda dig över övergångstället han ba pipipipip jah på ska du ha spö eller han sa inget då
nej när jah precis gick förbi han så ba PIPIPIP ,så jah flippa till åh sparka ihjäl igelkotts fan alltså BOOJA
blood every where sen sa jah skratta först som skrattar sist loser sen gick jah vidare moa åh ohlsson blev upprörda men dom förstor mig sen när jah berätta hur han jiddra med mig osv igelkotten iallfall sen bara satt vi åh snacka rökte lite drack ahh det vanliga sen gick vi hem åh moa somnade jah satte mig vid datan mixade på nya låtarna sen vakna moa åh ville att jah skulle lägga mig då gjorde jah det sen somnade vi åh nu har vi precis ätit frukost åh snart kommer diem och sätter färg på vardagen,BOOM take care braddas and sisters BOOOOOOOOOOOM


JUL LOOOOOOOOV

ohyes det käns skönt!
men lyssna vad som hände mig i morse (förrutom att jag försov mig och kom till eventet), jag var överlycklig eftersom idag var den dagen då jag skulle få byta till ett comviq sim kort meeeeeen det visade sig att jag och pappa glömt att min mobil var låst till mitt telia simkort som slutat fungera eftersom jag skulle byta!
herregud vi letade mobiler i en timme, tillslut hittade vi mammas gamla sketna nokia, så jag har samma nummer men inget minneskort så har inga nummer, så att ni vet, inte kan jag få tag på dom heller förrns vi låst upp min riktiga mobil , faaaaaaan :(

myspys sista skoldagen!

YEEEEEEEEES, äntligen är sista skoldagen avklarad och det va myyys med klassen med massor av fika som vi fick av världens bäste klassföreståndare mogge ;)

jag kom till lunchen idag, och fixade allt, klar blev jag också. på engelskan ville både jag och anna dö, menmen, nu har vi ju looov. eller ja, vi ska kolla på film på morgonen med historian bara, sen blire event och självaste timmy ska ju spela och sjunga, nice! sen blir det mer fika och sen antar jag att vi sluuuuuuuuuuuuutar!
hm lite problem har jag med vad jag ska sätta på mig för kläder, man vill ju liksom inte vara för uppklädd men ändå är det ju liksom lite speciellt.

JULLOV HERE I COME!
pz


haha falskt alarm!

va inte magsjuk.. haha det va bara jag som råkade göra en grejj som tydligen va sjukt farligt så att jag spydde som fan. hahahahaha.
så idag va jag i skolan, vår enda lektion idag va rörlig bild haha vi gör musikvideo, kan tyvärr inte säga vilken låt, men oj så roligt det är. och ni som tyckte vår förra film var dålig, pyttsan den här kommer äga sönder.
vi har spotlights i olika färger, bakgrund och till och med rökmaskin ;)
sattsigt eller vad?

 


 

magsjuk ...

fyfan säger jag bara!
så äckligt och jag gick verkligen inte till skolan idag .. så missade ett skiiitstsort prov i matten, får väl åka till skolan på omprovsdagen då ...
fast lite tur har jag ju haft, för simon sov hos mig och tog hand om mig, nu är han på filmkurs.
han var jättegullig, låg och höll om mig och sånt <3

aja, nu ska jag kolla tv och hoppas på det bästa!

var är min snö?

jag har blivit riktigt less på allt regn nu, kan inte lite snö falla så man får lite jul feeling?

puuh, har precis varit ute och power walkat (stavning? haha), lite trött blev man faktiskt!
simon kommer snart och vi ska laga mat, mums.

min dag har varit faboulus, haha riktigt kul på engelskan faktiskt med amanda och anna! shit vad vi flummade.
sen lite plus i kanten att man äntligen gjort redovisningen inför klassen nu, och att louise bjöd på fika!

kolla vad som stod på min mobil när jag vaknade hos simon i morse <33


lill-ant

hahaha okej jag måste bara lägga in världens sötaste bild


söndag och 1 vecka kvar till jullov!

igår använde simon min blogg haha man ska inte lyssna så mkt på vad han skriver, men i sthlm va vi, simon jag och diem + pia, victors morii :)
det va asnice, jag köpte inget men åt väääärldens godaste mat på kungshallen, nått latino.

nyss gav simon mig en snyting, vem vet kanske har jag ett blåöga i morrn haha. nääärå, det va inte riktigt med mening, men jag hade ögat öppet och glömde stänga det så, sen blev han ledsen och köpte cola till mig!
idag har vi inte gjort annat än sova och kolla hela sunes jul!

juste igår hade familjen alden gäster hos sig och marianne hade bakat MINST 20 olika bullar/kakor/godis, fyfan vad gott de va,

snart blire tacos, peeeeeeaaacce
vårat mys igår <3


   



 

stockholm med XMPL grabbarna bräääh

jääääs ajjj antonio pon dä blogg !

i dah har vi spänderat våran dag i the big town STHLM med diem åh höökmori
kollat efter julklapppar fett med jobbigt alltså sen kom jah på när vi precis kom till sthlm att jah va fett med skirri nödig så jah va skirri nödig hela dagen så nu har jah precis skirat ut våran latino lunch som kostade 90 kr så kunde fan lika bra slängt i en 100 lapp i toan åh spolat fan
men det va inte ant´s dah i dah fan 4 av 10 flörtar gick hem,
så blir till att jägga idah IGEN
men nu ska jah sätta igång att mixa lite fresh music som cooming soon ,så keep up braddas !


underbara fredag

och ja, den va så behövande. sov hos simon och tanken va att jag skulle missa lite av skolan på morgonen och kolla på julias luciatåg klockan 8.00, hahaha men vi försov oss lite.
va med simon och vi lagade massa mat och kollade på bröderna fluff, haha ända tills diem kom, då kikade vi på Sökarna och den osynlige (?),
sen blev det kött och klyftpotatis med bea sås framför idol.
KEVIN VANN guys.
han är så sjukt bra. fattar inte hur han kan va så säker på rösten, tar alla toner och grejjer.
mycket bättre än alice!

peace


burnin cause you set my soul on fire

ursch vilken dag, försov mig i morse hos simon, kom som vanligt försent :(
fuck,
kommer dessutom bara få g i ljudmedia, i hate you!
och fyfan vad mkt prov vi har nu, till nästa vecka (som är SISTA veckan!!!), historia, ett matte prov + en inlämningsuppgift, Svenska, Mediekomunikation och engelska .. jag döööör. matten är helt klart svårast, men ska kämpa som fan nu, det är ju så lite kvar liksom.

om några timmar är de dags för träning, sen ska jag hem till simon och ta hand om honom eftersom han blivit en sjukling.

jag och mitt rosa testhår!
 

onsdag

missade skolan idag, hade bara en lektion och när jag va halv vägs till skolan fick jag punka på cykeln IGEN, hatar det där äckliga stenflis gruset som dom sandar med, om de till och med står i tidningen att folk får punka av de så borde dom ju fan skaffa riktigt grus istället haha. jag drog iaf till sävja istället och hängde med malin <3 (skulle typ bara hunnit vara med i en halvtimme och sen fått 4 km hem igen..)
vi bakade kladdis mmm, fast lite hård på vissa ställen va ;)

hade tid hos ungdomsmottagningen och efter de åkte jag till 740 town. va med simon, diem och kriss, dom åt pizza och grejer. sen eftersom de va onsdag och simon är helt besatt av oskyldigt dömd kollade vi på de.
 
THE END


världens mysigaste måndag

sov hemma hos simon haha som vanligt. först va diem där men han stack rätt tidigt, sen hade jag och simon värsta myskväll, för när han kom upp igen efter att ha låst ytterdörren efter diem hade han med sig massa läsk och chips, vi kikade på wallander och numbers (?), allt va bara jättebra!

nu är jag hemma igen, hade bara svenska idag asskönt. sen gick jag och anna till gränby centrum och kikade lite i de nya affärerna, tjusigt det har blivit måste ja säga.
nästan mer värt än stan, på vintern när de är kallt iaf.

nej, snart har jag träning, då får vi träffa nya tränaren och sen ska jag ringa simon, vill ju inte missa när han och diem spelar in med dani m och junior natural imorrn ;) haha.



hot n' cold

haha cool tjej den där kate perry ;)



första skoldagen på 3 veckor.

och den va inte så himla hemsk faktiskt. fick ju träffa sötkannan igen efter 3 veckor, mycket nice, sen va de ju så att vi skulle ha en hål timme på 3,5 timme efter matten på morgonen så både jag och anna "försov oss", så jag började efter lunch ;)

lite hungrig va jag bara eftersom jag glömde äta middag igår innan jag stack till simon, och sen hann jag varken frukost eller lunch innan jag stack till stan. nu har jag iaf ätit middag och gott vare!


HAHAHAHAHA juste, igår hemma hos simon började jag och diem fajtas igen som vanligt (kittlas och grejjer) och han gjorde vääärldens jävla plattfall över bord och stolar ja allt vet vad efter att han kastat in mig halvt i väggen. väckte hela huset gjorde han också hahahahahaha.

2:a advent!

asså har haft en toppen lördag kan ja ju säga :) ja och malin va på stan (köpte 3 julklappar wihoo), åt pizza, kollade på film, käkade chips, jag slingade malins hår och vi kollade dessutom på den där dokumentären om Britney, fett bra ju, tycker faktiskt synd om kvinnan. fast man märker ju att hon kämpar sig uppåt, och det är ju bra :)

haha mamma har lånat hem löshår till mig som jag ska få testa, rosa men whatever haha såg fett rolig ut, hoppas hon tänker köpa riktigt till mig!

nu ska ja påbörja min städning av kära rummet sen blire kanske simon.

 


det blev en torsk.

men en jävla bra match bjöd vi på, vi va asbra nästan hela matchen. de blev 4-6 åt dom, och guess what, jag pytsade in ett mål faktiskt :D fett glad blev jag, skämde kanske ut mig lite, började hoppa runt och sånna andra töntiga saker ni vet.
nu ska ja ta en dusch och sen glida ner på stan för lite julklapps shopping med bästaste malin.
puss


09.25 på en lördag, nådigt trött.

nää de är inte på topp tio att gå upp klockan åtta på en lördagsmorgon kan jag ju säga er. menmen, lite får man ju lida, speciellt eftersom jag ska spela match. hoho blev uttagen till a-lags match, fyfan vad kul!
men lyssna, JAG SKA SPELA FORWARD, fuck, hela jag skriker ju liksom back back back! aja.

juste igår ställde jag och malin in eftersom ja inte kunde sova hos henne pga matchen, men när jag har spelat klart ska vi gå ner på stan och sen åka hem till henne och äta pizza, fett värt.
iallafall så va jag med simon igår, vi gick ner till August med kriss och sen åkte till thuns med marianne sen åkte vi till kriss igen där en del annat folk va, sen gick vi hem och då kom diem. mysig fredag :)

vi på Thuns, köpte 3 par örhängen :)


     


hör du hur jag håller andan?

shit vad nice alltså, kom just hem från G-centrum med fari, inhandlade en ny foundation och nu ska pappa laga mat, de blir lövbiff med bea sås och klyftpotatis, yummie!
ska ge mig ut på en promenad innan träningen nu, sen köpa lite godis till simon och mig ikväll också. känns nästan som fredag de här :D

lyssna på den här låten, så jävla fin, älskar den!



härlig torsdag

yes, åkte in till stan med simon i morse, han skulle på filmkurs och jag till skolan.

haha va där halv tio som planerat men ingen morgan hazard syntes till, så va på morgan-jakt i en halv timme tills jag fick nog. fan tänkte jag och gick till centralförrådet. jag fick väl klara allt på egen hand.
spelade in själv och allt gick mycket bra, tillslut kom morgan, då hade han glömt bort mig och suttit på möte buhööööö.
aja slutade 12.00 iaf känn på den ni!

jag kände mig riktigt rastafari idag, haha om man nu säger så. gled omkring i simons reggae tröja som är så grymt snygg. mums på den .. inte så mums på mina mjukisar dock, men det är sånt som händer när man kommer direkt från almunge!

jag och min studio ;)

 

lite kort om min LEDIGA onsdag hööh

sov ju hemma hos simon ni vet, fyfan vad lata vi va! men nice va de.
typ såhär såg vår dag ut;

*vakna 12.30, gå ner och göra bacon och stekta ägg + o'boy
*äta framför tv'n, kolla på sunes sommar och hannah montana haha
*laga tacos med marianne
*diem kommer och vi äter
*dom spelar in, jag pluggar och sen åker diem hem
*kolla på kenny starfighter
*sova


helt jävla slut

ja nu hamnade jag här framför datan, nyduschad, fastän jag inte alls har tid.
hade träning i allians idag .. fick lite tråkiga nyheter, vår tränare har slutat för det krockade för mkt med hans jobb. crap. inte bra alls.
aja, de ska nog gå ändå! go claes liksom!

IMORGON ÄR JAG LEEEDIG ,
ohyes. grymt skönt .. eller jag ska bara skriva ett manus. peace of cake.
 
idag köpte jag årets första julklapp också, oj vad skönt det kändes, fattas bara sö nu.. underbara snö! aja sånt här har jag inte tid med nu, ska ju snart åka till simon. PUSS PÅ STJÄRTEN.

ps. längtar tills på fredag med malin :)


haha smidigt

haha igår så fick simon ett impulsryck igen som han brukar få rätt ofta och försökte göra om sin data till en MAC data hahaha, fett misslyckat, fick formatera om datan 2 ggr (okej 1 gång va det mitt och victors fel) så den skulle bli bra.
iallafall va det väldigt roligt, eller inte för simon kanske ;)
ciaoooooo

   

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA


massa panik

jag har precis drabbats utav en fet ångest. satt och tänkte på julafton igen och smack sa de i mitt huvud, hur i helvete ska min ekonomi gå i hop med allt jag vill köpa den här månaden plus julklappar? fuck it.
måsta fan ta och satsa på ett extra jobb, de här håller verkligen inte.

några tips på vad man kan ge sin pappa i julklapp? (a) min hjärna står helt still.

 

RSS 2.0