KVALBORG

idag ska det kvalas, med bästaste Annapanna.
vi ska dricka vin och äta popcorn, kanske lite glass slinker ner också, till det tänkte vi kolla på en riktig skräckis, kommer inte ihåg vad den hette.. något med jennifer.

sedan drar vi kanske ner på stan där bland annat Anton och druidis sitter och chillar, eller så kvalas det helt enkelt på kalas. vi får se var vinden bär oss.



kvällens

haha såg nyss anna och fiona komma spatserande utanför mitt fönster, jag stod och dukade och vi fick syn på varandra exakt samtidigt. haha, blev lite mer planerande till valborg, kommer nog bli dunder, fastän jag ska jobba sen på natten.

aja, just nu ser kvällens planer ut såhär:
jobbbba
sooola
plugga religion ..

love thing

jag älskar verkligen onsdagar, har bara matte, så efter skolan strosade jag omkring på stan.
va ute efter ett nytt solpuder eftersom jag lyckades supa bort det i söndags haha, plus mitt ena örhänge.
hittade ett jättebra enligt tjejen som sålde det till mig, hittade även en del annat, bland annat 3 nya örhängen, gjorde ju två kap.  men hallå jag måste sluta köpa blommigt.




alalalalalong


Girl I want to make you sweat
Sweat till you cant sweat no more
And if you cry, ill
Im gonna push it some mo-o-ore



idag har jag varit duktig, stack till gymmet vid kvart över 7 med finaste Pia, eller jag försov mig haha så kom lite senare. sedan promenerade vi ända till Guc. Vi tänkte träna oss i form för studenten, plus att fan så bra jag har mått i skolan idag, bortsett från min förkylning.
gick på små rosa moln hela dan!

igår, söndag


all in in går va det ja, slutade mindre bra
jag kan inte beskriva med ord hur dåligt jag mår idag
tycker synd om taxigubben som körde hem mig igår haha.
nej men det va en ruskigt kul kväll med linorna och johanna, hade blivit roligare OM jag låtit bli de sista shotsen......


söndagsmysss

idag är jag skapligt trött, måste ner och kurera mig med färsk ananas, tack mamma!
det var sjukt mycker folk igår på kalas, riktigt roligt faktiskt, jobbade med kajsa och anna, väldigt länge sen man såg kajsa, så det va kul!

idag kommer bli en fin dag. allt känns pyttelite lättare, som tack har jag min underbara familj och vänner.

stockholm

igår va ju toppen!
hittade min studentklänning efter mycket om och men. haha jag och pia har nästan likadana, fick jag veta inatt, men det gör ingenting, vi kommer matcha varandra superbra ;)

köpte även en söt tröja och väska. mums, men det var sjukt mycket folk i huvudstaden, man orkade knappt prova kläder eftersom det typ skulle ta en halvtimme att stå i kön till först provrummet, och sedan ännu en halvtimme i kön till kassorna, inte kul.




perfektion?

STOCKHOLM HELA DAGEN FÖR ATT LETA PERFEKTA STUDENTKLÄNNINGEN
blir riktigt ledsen om jag inte hittar det jag söker, wish me luck

fredag


fan, skulle egentligen slutat 2 igår,
men det var så mycket folk så Etage stängdes 3.
därmed mina planer om skola idag förstörda. aldrig att jag bara skulle få sova 3 timmar i natt igen. men tänker gå till matten på IT gymnasiet, så lite duktig är jag. ikväll blir det inget jobb thank god, bara mys, tänker kalasa på godiset mamma och pappa kom hem med fråg barca.

helgens planer hittils
lördag: jobba, åka till stockholm hela dagen, jobba på Kalas!
söndag: jobba, trääna och sedan utekväll med lina och lina.

like sugar


jag och pisen igår :) haha älskar att Björn alltid lyckas knäppa så fula bilder på mig.
herregud, sitter och kollar på Äntligen sommar och fan bryter min diet haha, vilken satans kaos film, blir nästan deprimerad själv av allt kaos.

men ska fixa mig nu, för måste snart börja gå ner mot stan.. måste nog ta mig ännu en kopp kaffe om jag ska orka detta haha, så hoppas vi på bra resultat ikväll.


sjukling



haha det var väääldigt lite folk igår, ganska ovärt att jobba måste jag säga. speciellt eftersom jag typ varit påväg att börja grina 7 miljoner gånger idag (blir sjukt känslig när jag är trött), speciellt efter allt jävla skit som händer, varför moa? varför?. sov bara 3.5 timmar i natt.. jag skyller på det

ska jobba i kväll igen, på etage. blir nog till att jag hoppar över 1:a lektionen i morgon..

onsdag den 21:a

måste bara säga att jag börjar känna mig lite sliten av min sopp diet. haha mår illa och grejer.. längtar inte till  middagen haha. plus att det är så sjukt jobbigt att laga soppjäveln. hm, måste dessutom springa till ica först och köpa lök haha.

har bara haft en lektion idag, så efter skolan strosade jag in på friskis och gymmade samt solade. välbehövligt, bra jobbat. sedan blir det en skön joggingtur med louise.
jobb ikväll, på kalas, hoppas på att få se pinglorna , linorna, ikväll!


blev riiiiktigt sugen på liknande tatuering som agnes, fan så snyggt

gulligt

haha hittade nyss lite vimmelbilder från i lördags, gulligt värre moa.
men nella kan ju vara det sötaste jag sett! Puss på dig gumman.


but dont you know?


4 juni smällere

JAG HAR ÄNTLIGEN HÄMTAT UT MIN STUDENTMÖSSA, omg världens finaste, jag är världens stoltaste
det är bara 7 veckor kvar nu!!
fyfan vad underbart.

1:a skoldagen idag förresten, ganska soft, mysigt att träffa annapanna igen, 10 veckor sen sist, wierd.


hungrig tjej



klockan är halv 9 och jag har inte ätit middag än, jag dööööör
allt är den där jävla soppans fel, blev superintresserad av Jessicas nya diet då man går ner i vikt cpsnabbt, av en soppa.
har stått i en timme och lagat den nu, hoppas fan att den är god, det tror jag inte eftersom den innehåller 2034725729 miljoner lökar.

när livet vänder

kom ge mej världen
kom ge mej fred
kom sänk ditt huvud
och lägg dej ner
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar

bästis 19

baaaakissssdag men jag är glad ändå

var dock inte så glad att behöva dra mig upp ur sängen tidigt tidigt i morse, har inte sovit på en vecka typ. illa.
fixade tvätt och annat skit, sjukt bakis, knallade sedan ner på stan och satte mig på buss nummer 5 mot sävja.
Malin fyller nämnligen år <3

det bjöds på smörgåstårta och fika, sedan runt 6 tiden ramlade jag in på Kalas där det va schema möte, bjöds på ännu mer fika.
sedan bjöd Cilla mig, Susanne och Ida på china buffé. hur gott och hur mysigt? så snällt.




eeeeh jag ska leva på sopp diet nu, inge mer fika och buffé för mig, haha.

hello lördag

idag är det söndag, men tänkte berätta för er om min kääära lördag
som var sjukt värd

gick upp 8.15 (!), kom hem halv 5 från kalas dagen innan, BLÄ, åkte sedan till Agersta och var med på en sjukt intressant turridning som varade i 2 timmar, sedan red jag lite på Jandipandi.
hann hem och duscha sen kom älsklings nella till mig på lite förkrök och mys, hade dukat upp med vindruvor, godis och chips, så kom hon med vin, mums.

vi drog till Kalas och söp oss fulla, gled sedan till VIP och dansade lite, gled tillbaka till Kalas och sedan till Vip haha. riktigt roligt va det, så baksmällan idag är inget jag bryr mig om!


higher

just nu är jag världens gladaste, dagen började med lite tårar men det är över nu, jag är starkare än såhär.

har handlat lite krubb för ikväll, wook med kyckling och äggnudlar, huuur gott! tänkte bjuda över sötis louise på middag.
har förresten fått en laptop av simon, världens snällaste som låter mig ha den, TACK! nej just nu är det inte mycket som kan förstöra, blir dessutom Erik Grönwall ikväll, BE THERE!


alkis eller?




det var längesen jag var såhär sliten och känslig, jag bryr mig kanske för mycket. men det ska jag tack och lov inte skriva ner här, lugn nu.

dagen har glidit förbi, har blivit väl omhändertagen, fick en smootie till frukost av lillebror och som pricken över i:et kom han även hem på lunchen med jordgubbar och glass till mig. bäääst, så vi slog oss ner framför Ellen Degeneres show och skrattade lite.

rekordeligt




det vart en mysig onsdag för mig, jag och lillebror va rockstar här hemma, sedan vart det lite kalashäng men det sög ju, vad va grejen med att det va typ 10 pers där inne?
följde med Stefan och Jimmy till Bullitt, träffade där två mycket glada och fulla flickor, fylla år är ju inte något man gör varje dag, men jag gillar inte att bli kallad Karin.


igår samt idag

åh detta underbara väder!
igår skippade jag till och med träningen och drog ner på stan, slog mig ner på Salt med Anton och druiden. dock stängde skiten vid 8 så det blev en förflyttning mot bullit, sjukt trevligt va det iaf ;)
blev väl några cider men jag sparade mig till ikväll, för snart blir det ALL IN.

santi följde med mig till praktiken i dag btw, sjukt duktig var bebisen, i morgon blir det dock att vara hemma, kanske lika bra det ;) haha.


finis louise

druckit kaffe och lättat på våra hjärtan, allt känns lite bättre efter en härlig pratstund med louise,
nu ska jag dra på mig löparbrallorna så ska vi ut och bränna fett.
låter tok-nice!


barcelona

just nu sitter mor och far på ett flyg till Barcelona.. är lite halvt avis sådär. men mormor och morfar kommer vara hemma hos oss, dom tar hand om oss och lagar mat, eftersom jag inte är mycket att ha till hemmafru - dessutom kan hunden tydligen inte vara ensam hemma.

sweet, har därför njutit av en mega god middag a la mormor, smutt , som Karolin brukar säga.


tuffa Moa



mums från topshop, bilden snodd av http://emmmmmis.blogg.se, en mycket bra blogg.


godmorgon godmorgon, jag jobbade på kalas igår, inte så bra drag va? haha, vi hade bara ett bord öppet så johanna fick gå hem.
men det var kul ändå, älskar alla söta människor som jobbar där.

blev nästan nerslagen av håkan (vakten från etage) hahah jag hotade med jonback men jag tror ingen har någon respekt för mig. blev ju som sagt utkastad ett antal gånger när vakterna försökte vara roliga, mycket pinsamt var det, alla glodde, fick en klapp på axeln sen av en kille när jag väl blivit insläppt igen HAHA.


nej idag har jag blivit tillfrågad att följa med på en turridning med Sprettur, klart jag tackar ja! funderar på att gå ner och göra mig en sockerbomb, lite varm oboy, men vettfan om jag orkar resa mig upp från stolen haha.

igår, 9 april.

tro det eller ej, jag har äntligen tagit tummen ur röven (haha) och lagade middag till mig och lillebror igår. kanske att det nu visat sig att det döljer sig en liten mästerkock i mig i alla fall!
har varit dold jävligt länge men nu minsann blomstrar den fram, jag bjöd på pasta carbonara. eh vadå gott, smaklökarna hurrade för min succé!



Grattis pappa!

vilken härlig fredag jag har haft!
har äntligen orkat fixa i mitt rum haha, nu ser det ändå helt okej ut. dessutom har jag fikat på stan med underbara Nella, som jag har saknat sååååhäääär mycket. vi har en hel del planerat nästa lördag kan jag lova, det kommer bli sjukt kul! behöver jag ens nämna att jag längtar som fan.

har firat papi också , han blev jätteglad för sina presenter! PUSSSS


gammalt gott från sommaren 08

two times

min dag började klockan 8.15 i morse, satt sedan i 1,5 timme i telefonen och ringde hit och dit, men nu är allt fixat, faaaaan så skönt!

har hunnit med en enorm frukost med malin samt en härlig powerwalk i vårsolen ;)
nu har jag duschat och grejer, ska snart ner mot stan och bjuda simon på en fika, han fyller ju 20 idag.



mums

puss på en bra onsdag
dagen har haft ett härligt flow enligt mina planer, förrutom att vi satsade på hemmalagad kyklingsallad för att vara lite nyttiga istället för att äta ute.
oj tänker ni, eftersom jag lyckas sabba all mat jag försöker laga, jo det gick bra, malin går som sagt kock linje på Ekeby, plus att jag bara skar sallad.

nej nu ska vi snart till ICA, inte för att köpa tjocka saker, malins behov av nikotin börjar göra sig påmind.



en onsdags morgon


godmorgon!
här sitter jag framför min vän malins dator och känner mig allmänt tjock. vi gjorde som vi alltid gör när vi har sovit med varandra, bakar scones på morgonen. gott men ack så farligt, man kan inte sluta äta.

igår va vi ute och grillade och idag ser våra planer ut såhär:
åka hem till mig - hämta träningskläder
gå till friskis och bränna lite fett
glida runt på stan
äta något gott
och sedan glida hem till mig igen




känns ganska smött


baaaakis

ojojoj, vi sa att vi skulle gå all in igår och det levde vi lätt upp till.
det var jag och Lina M och Lina T, först blev det lite terassen, där jag fick veta av emma att jag har en beundrare på kalas som springer runt och frågar efter mig haha.

efter att vi hälsat på alla gled vi vidare till bullitt där vi hivade i oss cider och shottar haha. Psyk, eller andreas, kom med sina kompisar, även jesper, erik och falken. det var mycket folk och mycket dricka, kan inte bli så mycket bättre,
sedan försvann alla och jag hamnade på en efterfest i salabacke(?) haha med erik, niklas och någon jag inte kommer ihåg, det spelades gitarr men jag var mest trött, haha kul tjej.

min baksmälla är inte att leka med

yum yum

haha min kväll igår på etage var spännande som vanligt, slutade med hjärtklappning som vanligt haha.
men det var helt okej, hade jenny där med mig, tack och lov.

juste jag var skitnojjig igår att någon hade slängt i knark i mitt vattenglas som jag ställde på mitt bord efter att den blonda diskplockaren närmast skällde ut mig för att jag inte var försiktigare.
efter det började jag helt plötsligt må fasligt illa och såg lite suddigt, tänk om liksom??


idag ska jag vara nyttig och ikväll blir det vinkväll med linisarna , PUSS

ganska gammal bild


bra där moa

jag är chockad över min egen klumpighet.
dagen gled förbi, hamnade på stan, i ett provrum med min kärlek, en kortärmad skjorta, soom jag har letat efter en skjorta, det har varit helt omöjligt eftersom jag verkligen inte passar i några som helst skjortor, ser ut som en riktig skogshuggar - brud i allt rutigt.
aja, jag blev iaf jättetrött i mina korta små ben så jag satte mig på pallen och helt på riktigt krossade mina nya älskade solglasögon, jag blir gaaaaaaalen.
var då tvungen att köpa nya, inte alls lika fina ........


därför tröstshoppade jag även ett halsband plus att jag hittade presenter till papi, haleluja! bra där moa, jag undrar allt hur mycket jag har kvar på mitt stackars konto.

lördag

fan vilken underbar dag!!
det första jag gjorde i morse va att göra iordning en fruktsallad, äta den och sedan råka somna i solen på balkongen.
hoppas solen tog, HOPPAS JAG FÅR FRÄKNAR :D jag älskar att få söta små fräknar.

menmen, har rensat i vår källare, åååh har fyllt ut min garderob med finfina kläder nu, muuuums. mest nöjd är jag att jag hittade trenchen, tog även upp jeans jackan.

ÄNTLIGEN

sådäääär ja, nu idag börjar mitt efterlängtade påsklov, har jobbat som en idiot de senaste dagarna, plus haft lite för kul på kvällarna, känner mig lagom sliten och lagom pepp på jobb i natt.
men jag hänger på Flustret så det är heelt okej ;)

nej nu ska jag duscha och sedan blir det mypys middag med pappa och emil, precis vad jag behöver!
måste tagga till, bjuder på lite dunkaaaaa, enjoy



Mark Oh vs Scatman – Scatman - Radio Mix
Madonna – Revolver - Madonna vs. David Guetta One Love Remix
Timbaland – Carry Out (Featuring Justin Timberlake)
Justice – D.A.N.C.E. - Radio Edit
Sean Kingston and Justin Bieber – Eenie Meenie

RSS 2.0