get up,


en vanlig tisdag.

min lilla fina hund är sjuk.. förstår inte vad det är för fel på honom. han ser så ledsen ut. om hundar kunde gråta skulle det nog rinna ner små tårar från hans söta ögon.

i morgon är det 1:a december vilket innebär julklapps shopping, ååååh längtar tills i morgon. då kan jag även öppna första luckan på min julkalender pappa köpte åt mig haha.
men nu ska jag dricka upp mitt té och sedan promenera mot jobbet, japp ut i kylan va de va.


with a ghost ,



igårkväll



det blev en visit på Bullitt igår iallafall
trots kylan och trots att jag kände mig lite risig. feber-yr och frusen.
det va jag, Jesper, Lina x2, Madde, Erik, Jimmy och Johanna som satt och hade det mysigt. inget att dricka för mig dock, kände en viss avsmak till alkohol måste jag erkänna. jag var även den som rörde sig hemmåt först också, kände mig som sagt rätt låg och sjuk, tråkmåns jag är.

men grattis världens bästa Lina iaf :)


funnit mitt paradis

dagen har varit jättemysig. nu sitter jag och velar om jag ska orka ta mig ner mot staden.
... vill inte ut i kylan.


lyssna på den här låten. det är min morbror som sjunger. han har skrivit en låt om vårt fina fina berghamn. så himla vacker låt, jag älskar den så sjukt mycket.
det här är sommar för mig. ge mig värme, värm mig.

trött & glad

jag är helt slut i hela kroppen efter jobbet i natt. människorna från "Barskolan" va tydligen på Kalas, haha hur kunde jag missa det? kanske för att jag inte kollat på barskolan, töntigt program, vet vem Vanita är, hon är så jävla söt, men thats it.

mycket folk kom och det va rätt slitet, bokstavligen frös ihjäl gjorde man också. fy. men det gjorde inget, jobbade med finaste tjejorna och det va fullt av fina människor som va ute. har nog fått världens finaste komplimang av en gäst också, gud vad glad jag blev, vissa saker tar man faktiskt åt sig av.


jobba bakis, (y)


äckel ,´.


SKÄGGGGGG??

hahahha whyyyyy
hade liiiiite för kul där ett tag bakom bardisken igår känner ju jag idag. och det faktum att jag typ kommer ihåg två tredjedelar av kvällen känns ju så mycket bättre haaahaaaa.
sjukt kul igår iaf, det bjöds på mat, lektes lekar och gratis sprit, spårat.

jag blev nominerad till "modigaste" i en tävling mot Kalle & Rebaz .. och förlorade haha otippat. straffet va shot, hur nice?
hade tydligen kul med shottar igår, hittade en video på alexandras blogg. haha, stackars jimmy, törstig tjej va jag och han lärde mig massa drinkar. kuuuuuuuuul. skägg skägg skägg skägggggg inge mer alkohol för mig igen vaa


hiihiii torsdag

ååååh personalfest ikväll, kan bli spåraT
ska till pia nu snart och fixa mig, höja party humöret och ha kul hos henne. dit kommer även carro & kajsa. vid klockan 6 ska vi vara på plats, då bjuds det på mat och övriga smarrigheter!!!!


,.


onsdag

vilket oväder det är ute .. både jag och hunden höll på att blåsa bort när vi va ute nyss.
lagom kul kommer det ju vara att cykla till jobbet sen också haahaa, vilket skämt. kommer nog sluta med att jag lägger mig i ett dike och grinar. hatar att cykla när det blåser.

ursch nu orkar jag inte skriva mer..

here as I am



22/11, måndag

HA HA HA HA.
sitter här fortfarande och fnissar för mig själv.

det blev ett spontant bio besök för mig, Lina Molen, Jesper och Lina Thylen. DUE DATE gott folk, se den!!! riktigt bra misstag av oss då vi råkade slå oss ner inne i fel bio salong , biljetterna vi köpt var till en helt annan film, men snacka om glädje när vi upptäckte att vi hamnat tillsammans med resten av människorna som skulle se Due Date. En film helt i min humor, sjukt rolig. Tror fröken Molen också tyckte det då jag ett flertal gånger trodde att kvinnan skulle drabbas av andnöd mellan hennes skrattattacker.

en film jag velat se huuur länge som helst, älskar både Zach Galifianakis och Robert Downey Jr som spelar huvudrollerna. gosh he's smookn hot.
om filmen var bättre  än The Hangover? näää. inget slår the hangover.



söndag

perfekt söndag om jag får säga det själv som först spenderades åt shopping med min banan marika (och jo, jag tog åt mig när du skrev moatoa). fint att ses tyckte ja och jag kom även hem med en del fint. n n n n n öjd

iallafall tog jag sen mitt pick och pack och lämnade marika vid heidan då jag fortsatte min färd mot willys. där mötte min finis pisen (bakfull som få) upp mig och vi inhandlade gott, filmkväll it was.
inte mindre än beck.

puss på min söndag


gnistrande ljus




okej ?

blandad dag idag, helst vill jag bara gömma mig under täcket. slippa jobba, slippa allt.
fucked up.




Jag hatar dig.
Jag vill inte ha något med dig i mitt liv att göra.
Jag vill bryta det band vi har.
kasta dig över en bro.
Kasta dig framför ett tåg.
Dränka dig.
Jag hatar dig så mycket.
Du anar inte.
Eller?
Nej.
Jag älskar dig.
Stanna hos mig.
Snälla.
Hjälp mig.
Du är mina vingar. 
Du är mitt liv.
Jag älskar dig så mycket.
Du anar inte.


trött chay

jag är helt död efter nattens arbetspass.
mammas arbetskollegor va på flurr och festade haha, rätt kul faktiskt. antar att kvinnan dragit en vit lögn för att slippa följa med när hon visste att jag skulle jobba, thank god. vet ej om jag hade uppskattat hennes onyktra sällskap så extremt mycket igår.

nyss laddade jag upp med en sjukt stor frukost/lunch, mår typ illa, men gott va det. så nu i skrivande stund sitter jag och fixar till min makeup för snart blir det lite julklapps shopping på gc för mig och pisen, hoohooo.

fredagråå


Nu: träna
sen blir det raka vägen hem till min fina vän lina. vi ska äta middag och mysa innan jag börjar jobba. det blir flustret-häng i natt för min del. inte helt fel om jag får säga det själv.
för övrigt har dagen varit bra, sjukt fint ute.


inga ord



,


torsdag



haha sickt igår på jobbet. hade sjukt jävla kul, roligare blev det ju närmare klockan tickade mot 3, jag som trodde helt ärligt att jag skulle avlida när kajsa lämnade mig vid tolvslaget.
men grymt med roliga människor som gjorde mig sällis hela tiden. haha sen att det var sk. singelkväll gjorde ju allt en gnutta roligare.

nu måste jag börja fixa till mig, om 1 timme ska jag träffa min buddy David på stan för en fika!


ny färg!

åh mitt hår är underbart, spenderade 2 timmar nu på förmiddagen på frisörsalongen J&Co, kan rekomendera dem starkt.
känner mig riktigt fräsh nu, sved till som fan i plånboken bara, men det va det lätt värt. hår är något jag känner att jag kan lägga ner mycket pengar på.

nu har jag precis gjort en aaaasgod hallon/björnbärs smootie åt mig själv och lillebror och ska snart ge mig ut i kylan för att möta upp pia. sedan blir det jobb ikväll med finfina kajsa. skön onsdag!


numnumnum


tisdag

jag . är . hungrig .

synd att köket ligger en trappa ner, synd att jag är så lat . trist, verkligen. är grymt sugen på fattiga riddare, har varit det hela dagen ända sendan jag kom över ett recept på de i en av mami's Buffé tidningar. vet dock inte om de är goda eller ej eftersom jag aldrig smakat , men jag menar onyttigt är alltid gott . eller?

snart ska jag jobba lite. sen ska jag nog träna, måste verkligen ta tag i mig själv nu.



yesterday

hade en riktigt bra kväll igår
faktiskt :)


king of africa

ååååååååååååh, så bra!
lyssna hela, tagga till bah


Farsdag

för mig har helgen varit riktigt awsome, det har varit askul att jobba och dagarna har varit händelserika, gillas gillas

igår innan jobbet stydes det även ett överrasknings party för underbara lina thylen. jeppe och lina m hade fixat allt, riktigt mysigt, tog emot en hel del kan jag lova att sedan kasta sig på cykeln mot Kalas medans de andra sörplade cider & champagne inför en riktig utgång.

men jag klagar inte :) hade kul på jobbet också.
idag har varit en riktig söndags-seg-mys dag som har spenderats med familjen på fars-dag, jag va jättegullig i natt när jag kom hem, hade köpt godis åt pappa som jag hällde i en skål och ställde vid hans säng + en lapp haha, så han vaknade med massa godis till frulle. hur smart är inte jag !? han blev jätteglad iaf haha.

Nu: fin-middag, farsdag är ju helnice
Sen: filmkväll med emil & rasmus, åh bäst.


,.,.


flurridurr

mm tacopaj och gäster, sedan jobb på flustret!

sysslingarna från norrland kommer och hälsar på. jag som är
AShungrig nuuuu..


fredag

åh igår kirrade jag och Pia kryssning. ska bli så jäävla kul, troligtvis åker vi med hennes fästman och hans crew också, hur grymt?

förrutom kryssningen åt vi dessutom sushi och shoppade.

nu försöker jag tagga till inför ett fett intensiv pass på friskis & svettis. det här kan ju bli kul ..
lite lagom seg nu efter att ha fikat med fina flickorna carro, kajsa och pia på stan idag, mysigt nu när vädret sviker, huuuuga, jag h a t a r snöslask och regn. kan ju vara det värsta som finns.


PUSSSS


idag är det vi 2 hjärtat ! kööööörrr baaa


torsdag idag

gud vad jag älskar snö, jag älskar att det är lagom kallt också, så man inte typ dör med -30.

igår åkte jag och pia pulka, haha. grymt jäkla kul, grymt jäkla underskattat. sedan när jag kom hem bakade jag och rasmus scones, drack te och kikade på film, ja ni hör ju själva hur mysigt det låter på en skala liksom.

sedan vart det jobbjobbjobb för mig, jag och Bea. det var inte speciellt mycket folk, så jag tog mitt pick & pack och drog mig hemmåt vid halv 1.
taggar inför ikväll , har varit sugen på sushi i flera dagar nu, ej okej!!!!

and this pain will die



snö snöö snööö

jäklar vilket snökaos. det här har gått rikigt riktigt snabbt, har typ inte ens fattat att det ligger några decimeter snö på marken än. men fint är det, det får mig att längta efter julafton ännu mer.
har fixat årets fösta julklapp nu också, eller iaf beställt. åh ge mig bara första advent.


...........


ny vecka, nya tag?

10 jävla minusgrader va det klockan 06.20 i morse när jag klev upp. det krävdes en enorm viljestyrka att ens krypa upp ur sängen. sen att cykla på en cykel med punka till skolan långt bort åt helvete gjorde saken sååå mycket bättre.

menmen. har knallat runt på stan och ätit lunch med pisen, mycket mysigt, men kallt. nu sitter jag här .. ska snart ut i kylan igen för att bege mig mot jobbet.. kul, not.


sliteNNNNN

vaknade klockan två idag, det mina vänner, har inte hänt på flera år. kände mig lika orkeslös som ett litet spjuver. kunde typ känna varenda litet ben på kroppen, ja så går det när man inte fått i sig någon mat och sedan jobbar i en garderob i 9 timmar på Pride festival.

det var värre med folk än på halloween, panik ett tag då det var så mycket väskor att vi inte kunde ta in fler, lapparna tog visst slut haha. gjorde typ face - plants 358 ggr eftersom vi hade en yta på 2 mm att röra oss på. fia fick till och med rycka in och hjälpa oss. hugaligen sån hets.


det luktar by the way jul i hela huset , mamma har gjort julskinka till middag ÅH jag längtar till julafton.

lördag

riktigt kul att jobba igår, jag var riktigt duktig måste jag säga, blev ordentligt uppraggad av en tjej också.
gud det var så pinsamt, visste inte alls vart jag skulle ta vägen.

aja, idag har jag och fina mamma varit och fått kinesisk zon massage. det är definitivt det skönaste jag någonsin upplevt, no doubt . en aning hårdhänt va kvinnan som masserade, men man är väl en man. såg mig själv i en spegel sen när hon var klar, hahaha shit såg ut som en trashad 7 barns mamma.




aja nu ska jag fixa till mig, för jobbar i natt igen, pridekväll på Kalas, kan nog bli riktigt kul! stay strong eller något.


åh ,


fredag

nu, jobb jobb jobb, sitter på etage hela natten.
besökte btw farmor och farfars minneslund för någon timme sen. kyrkogården var sjukt vacker, tänker på er.

Birgitte Bardot

fick höra av min tandläkare i måndags att jag tydligen var "sjuuuuuukt lik Birgitte Bardot".
jag kan inte se någon jättestor likhet men enligt henne var jag en kopia och hon kunde inte förstå varför jag aldrig hört det förut haha. nusse!







haha grymt ful bild

kul kväll igår som sagt, brist på gäster haha, blev inte direkt förvånad över att jag fick hoppa av vid 00.00, antar att BJ - release fall, flurridurr och salu lockade en aning mer.
men jag hade kul ändå, blev tvingad till en ofrivillig barrunda av alla grabbarna grus, nykter höll jag mig hela kvällen (ända tills Calle köpte en hallon/lakrits shot åt mig). tyckte bra synd om Kajsa som typ dog helt själv i garderoben.


men som sagt, barrunda. satt inte still 1 minut på typ 4 timmar. Jeppe, Stefan, Jimmy, Calle och Gabriel är ena jävlar på missions alltså. men det blev efterkaka på Kalas, Saman fyllde ju år.
men jag och Kajsa flydde fältet när vissa fått i sig lite för mycket av det goda och då munhuggen inte var allt för nådiga på varandra.
trött tjej idag, somnade halv 6.

nu: promenix med pisen, sen blir det jobb.

.........

oväntat va det ju inte i alla fall


onsdag, redan?

jag får tänka att jag är lyckligt lottad .. som har världens finaste vänner, och världens finaste familj.. men det är svårt ibland. min kväll får inte bli mer förstörd, men det blir nog bra, jobbar med sötnosen kajsa i natt.

åt cupidomat idag, måste börja lugna mig med att äta ute tror jag, har inte ätit hemma på hur länge som helst typ, inte bra för varken plånboken eller magen, ejjj okejjj. men jag hade sällis av min vagg-buddie, Malin, sickt att vi har kännt varandra hela livet. fint va det att träffas!
blev lite mer utgifter såklart, två par skor fick följa med mig hem, stod dessutom och velade lite på att köpa hem ett nattlinne i spets också bara för att. fast nej, känns ju rätt fel att trippa omkring i ett sånt här hemma.


start me up


tisdag


dagen har spenderats i stockholm huvudstaden med ingen mindre än denna snygga babe på bilden ovan.
så himla skönt att komma från uppsalas rätt kassa utbud på shopping. lite fattigare men riktigt nöjd är jag, speciellt över min Harley Davidson tischa, mmmmm snygg som f a n.

underbar dag om jag får säga det själv, nu är man lite lagom trött alltså, skulle ju vara riktigt skönt att sova ... men "2 fast 2 furious" känns lite mer lockande. har en känsla av att jag kommer totaldäcka framför tv:n, men det är jag värd!

............


1 november

holy mother
snart spricker jag .. eller däckar. det är fördelen med att jobba alla party dagar, man behöver inte mycket för att bli lite rund under fötterna och härligt rödflammig i ansiktet.

är typ precis hemkommen från staden. jag och pis käkade , drack lite cider, blev utslängda från dragon. okej nu ljög jag, men man kände lättnaden hos personalen när vi gick, sviniga som vi flickor är hahaha, eller? bara högljudda. i alla fall pia med hennes manliga skratt.

vi snubblade vidare och slog oss ner på terassen. kvällen avslutades med en subway kaka.

mer måndagar åt folket!!!!!


RSS 2.0