bara 3 dagar kvar

ja nu är det ju bara tre dagar kvar tills simon kommer hem igen, jag blir så glad när jag tänker på det. eller ja, han klickade mig just på telefonen men han är ändå bäst ..morr

idag tränade vi innebandy, eller ja, vilken träning det blev alltså HAHA, det var jag, michelle, lisa, stina, elin och jossan som va där, eftersom träningen var frivillig, vilken motivation tjejer ;)
min käre lillebror kom iaf och vi alla latchade runt, körrde match i en timme, och riktigt slut blev man faktiskt!

imorn blir det stor shopping för mig, måste också köpa födelsedagspresent åt surisen haha ;)
nej nu ska jag sova, nattinatti, take care bigg upp and bless haha



kör en dagens

Dagens låt: Lazee feat Neverstore - Hold on
Dagens frisyr: slarvigt plattat haha, utsläppt
Dagens smink: mascara, foundation, puder, kajal, rouge
Dagens klädsel: chinos, vit t-shirt, vita tygskor också dunisen 
Dagens händelse: jag har minsann fått en liten stalker
Dagens planer: har inte så mycket mer idag förrutom att sova 
Dagens vill ha: sol skulle inte sitta helt fel alltså
Dagens saknad: simon såklart, varje sekund.
Dagens drog: street surfingen, sweet
Dagens tråkigaste: svenskan måste ja ju säga
Dagens finaste: klassen, som kallade mig ängel, (och anna djävul HAHA puss)
Dagens måste: har redan gjort mina måsten, börjar bli dags för skönhetssömnen nivet
Dagens dricka: vatten, mjölk, multivitamindryck
Dagens köp: har icke köpt något idag, blev därimot bjuden på en godia av anna ^^
Dagens mat: fiskpanett och sallad
Dagens mående: mitt humör har varit på topp!
Dagens väder: blåsigt, I hate it..
 

Tell me how you like it

grymt jobbig dag, jag både ser ut och känner mig som ett lik. gick till frisörsalongen och jobbade där i 6 timmar, gick sen hem, och bara att gå tog en timme haha, jag skyller på träningsvärken.


sommartid ?

det här suger ju, jobbade 6 timmar igår men blev ändå inte klar, så måste åka dit nu också, träningsverk i hela kroppen har jag och dessutom som pricken över i:et har jag fått för mig att det spökar där haha .. men jag får väl hålla ut antar jag.

NI GLÖMDE VÄL INTE EARTH OUR IGÅR :)

ps. jag saknar simon

Dragon Palace

nu sitter jag här framför datan och tror att ja ska spy, så sjukt mycket jag åt, det går ju inte att sluta, inte visste jag att de börjat med sushi på dragon heller, kanoners ju!

hahahh min familj kan vara så sjukt roliga ibland, särkilt när päronen fått i sig lite öl, mer får jag inte skriva för mor min tydligen haha.
snart ska jag kila över till anna, blir en lugn kväll för mig eftersom jag har en jävligt lång dag framför mig i morn, då blir det jobba exakt heela dagen, great extra cash.






Radio GUC

om ni lyssnade idag på radion, frekvens 98.9 från 12.30 -13.00, så skulle ni nog höra mig. haha jag, michelle, acke och pernilla sände idag, alla på mammas kontor lyssnade på oss, eller de vart tvingade eftersom hon tog ut radion i köket där alla lunchade, smart drag där!
det gick i alla fall jättebra! sen hörde jag att ja varit med i P3 också, i förrgår, men lyssnade på reprisen på deras hemsida, kulkul!

idag efter skolan knallade jag hem till lina, vi hade det mys och kikade tv, <3
imorrn blir de dragon palace med familjen, nice.

emils tårta, made by me and rasmus


Onsdag

i skolan hade vi inte ens en lektion, vi samlades istället på SR, Sveriges Radio i stan och fick sitta med som publik i live sändning. Det var artister där som spelade och sjöng, grymt bra alltså!
efter "skolan" knallade jag och anna på stan en sväng, sen mötte jag upp pappa och vi köpte alla ingredienserna till emils födelsedagstårta!

efter allt firade får ja skjuss till marika, shit det va verkligen längesen. nästan så man hade glömt bort hur roligt vi har tillsammans. vi red i en timme typ, båda två på fritte, mys :)


AH GRATTIS LILLEBROOR

hela 16 barre idag, hoppas du får världens bästa dag!
eftersom det också är våffeldagen idag har vi käkat våfflor och snart ska vi äta revbenspjäll med klyftpotatis och sen tårtan som jag och rasmus gjort, IHH <3

10 underbara månader

igår, tisdagen den 24 mars, var det exakt 10 månader sen jag och simon blev tillsammans.
tack älskling för att du finns för mig <3


töntigt värre


vet att jag typ är sjukt efter men ja har verkligen inte orkat ens kolla ett endaste avsnitt av gossip girl tidigare, nu har jag dock tankat hem hela säsong 1. så jag kommer nog bli lika fast som tönten i min klass, nämner inga namn *host anna*

bara en måndag

suck, dagen har gått så långsamt, men ändå så snabbt. längtar inte tills i morgon, veckans segaste lektioner väntar, ursch, och min mage gör ooont!

positivt är ju iaf att jag och anna har super planer för i helgen, längtar!
aja, har inget mer att skriva denna tråkiga dag, ska duscha nu, peace

Söndag kväll

alltså jag håller på att somna här framför datan, men jag har mycket att göra innan det blir till att ragga upp kudden. måste städa, packa upp och laga ett par byxor först.

idag var det dags för ännu ett farväl till simon, jag hatar verkligen när han ska åka upp till hans skola i norrland igen, känns alltid lika tomt utan honom. idag har vi haft det sådär mysigt som bara vi två kan, vi har bland annat kollat på sällskapsresan 2 och skrattat, kollat på Sveriges värsta bilförare och skrattat och busats och skrattat.
du är verkligen världens underbaraste <3




sooooligt


lite sommar-feelings fick man ju när solen stekte i helgen!

En lördag

jag älskar att vara med simon, finns inget som gör mig så glad som han, även att han ibland  kan vara en riktig retsticka så man nästan får lust att klubba ner honom, haha nejdå :)

jag sov hos honom och vi vaknade jättetidigt (typ 10 huh) så vi tog en ashärlig promenix i vår solen till Almunge skolan och kollade när jullan spelade innebandy. alltså dom var verkligen jättedukitiga och vann!
efter matchen började vi gå hem igen, fast eftersom vi går förbi victors hus när vi ska hem väckte vi honom och chillade där (eller iaf jag som solade, de andra två arbetade), vi gick sen tillsammans hem till simon och fortsatte chillandet, gangster - håkan bjöd även på pizza, mumma!

mot kvällningen vankades det paarty at kristoffers plaza.
så kul dag/kväll alltså, men SVIN KALLT att gå hem sen, fyfan!


bjuder på två bilder från när jag spelade in i torsdags

vååååår

hola, en massa små killar har just varit här hos simon och spelat in i hans studio haha :)
så nu har vi kikat på ballar av stål, haha grymt kul!

victor kommer snart, och juste, jag har fått ett litet extra jobb då jag ska hjälpa mammas frisör och få 1000 kronor, så värt!
passar perfekt nu när simon snart fyller år, då kan han få ngt riktigt fint, fast jag har ingan aning om vad jag ska ge honom, få typ panik, någon som har ngt bra förslag på present till pojkvän?

pz



JOHAN PETTERSSON

alltså detta måste ju vara en av sveriges skönaste personer, även känd som Runar- hem till Midgård, Kapten Filling- Dr Mugg, Flintkalle- Bröderna Fluff, programledare i bland annat Hål i Väggen och nu även aktuell i Hypnos på TV3.
Såg han i morse på Vakna med The Voice, haha jag garvade ihjäl mig!

i call it love



En onsdag

idag hade vi bara haft en endaste lektion, och den struntade jag i. Istället va jag på stan med malin, vi kollade runt, solade i vår solen som tittade fram idag, fikade och jag köpte äntligen present till lillebror som fyller år på onsdag :)
har planer på att vara grymt snäll och baka massor dagen innan, bland annat tårta, gott!

när jag jobbade idag blev jag dessutom jätteglad, någon hade ställt fram två jätte-lådor med hallongrottor och någon till kaka som jag inte kommer ihåg vad den heter, heaven!

UB40

ursch, gissa vad hela min dag gick åt till igår? plugga matte. jag hade verkligen panik och var helt övertygad om att jag skulle få IG idag, men nejnej, det kändes väldigt bra faktiskt. en mycket tung börda som lättat från mitt hjärta nu.
nu snart kommer jag få reda på vad jag får för betyg på samhällskunskapen också, och eftersom halva klassen fick IG så är det nervöst.

men nu ÄR JAG FRI, INGET MERA PLUGG IDAG :D
här kan ni höra min plugg musik, gör det lite lättare att plugga iaf.


klockrena 'frågetecken'

hahahahha här har ni mitt och simons lilla äventyr med sparken, vi som båda är stadsfjollor var ju bara tvugna att testa ta sparken ner till kusinerna, som riktiga norrlänningar. rätt mörk bild men ljudet är utmärkt, haha kalla oss töntiga men det va ett bra sätt att underhålla sig (vet att jag låter jättetöntig i början)

Hemma igen..

igår kom jag hem halv elva, efter en mycket jobbig tågresa och ett mycket jobbigt farväl.
nu dröjer det 2 veckor till innan simon kommer hem. Men jag har haft det så underbart man kan ha det!
jag kan ju dra korta resumeer av helgen i norrland för er som vill veta, kan bli rätt långt ;)


Fredag: mötte världens bästa pojkvän upp mig i sundsvall och vi åkte tsm till Ånge. där stod marianne och väntade, vi åkte hem till simons mormor och åt pizza ^^, sen efter lite vilande blev det att kika på lets dance hos deras kusiner. (som för övrigt har vinter-kräksjukan nu, typiskt om jag blivit smittad)

Lördag: Jag och simon tog det jättelugnt, vi gick till hans kusin Rickard och fixade med simons data (jag satt och byggde tåg med simons små kusiner i 3 h haha) sen åkte feta släkten hem till mormor och blev bjudna på tacos och fruktsallad med hemmagjord glass, mumma. Jag och simon åkte massa spark också haha har filmer på de.
Sen kikade vi på melodifestivalen och jag inbillade mig att jag blev sjuk, kallsvettades och sen hade jag värsta mardrömmarna (som man kan få när man har feber)

Söndag: en riktig sol-dag, satt nästan ute i shorts och drömde mig bort till kanarieöarna. pluggade massor också och sen vi 18.00 åkte jag hem. började grina som vanligt haha :(

so long uppsala

nu kommer jag inte skriva på mycket länge här i min blogg, eller i alla fall tills på söndag kväll ;)
jag ska nämnligen åka med simon till Alby i Norrland till hans mormor. hon har ju då ingen dator så se ya at sunday!
pz

We got the power

jag och anna är ju för härliga, en skoldag utan henne skulle inte bli detsamma, vi har så galet konstig fantasi måste jag säga, vår inlevelse är ju inte helt fel heller, det har till och med hänt att folk tagit fram kamerorna och knäppt kort på oss "i smyg" och alltid hör man; Jag visste väl att ni två satt här, jag hörde er när jag va två våningar upp.


nej nu ska jag först plugga lite matte,
sen packa inför imorrn
motionera
och sist men inte minst kika film, det lutar starkt åt Bolt haha så jag får skratta lite åt tjockiskatten!


MITT P3

hela morgonen har jag varit nervös, men har nu äntligen spelat in för "MITT P3" så snart kommer ja kanske höras på P3 ;) 
dessutom har jag fått hjälp av daniel vad jag ska göra för radioreklam, allt leker nu ju!
eller jag måste ju iofs komma på 2 till förslag att lägga fram, menmen. 

I MORGON FÅR JAG ÄNTLIGEN TRÄFFA MIN UNDERBARA SIMON IGEN! 

därför slänger jag in två grymt bra låtar bara för att jag är på så jävla bra humör.

  

toppendag

idag har jag hunnit med så otroligt mycket.
vi har ju bara en lektion idag, som börjar ett och slutar tre, men ändå gick jag upp 9.00. så jag hann ut och springa, bada bubbelbad i jacuzzi, nästan skriva klart min uppsats och laga världens lunch innan det var dags att cykla till skolan.
efter skolan gick jag hem till lina, vi gick ner på stan och blev sen uppmötta av anni :)
jag fick med mig hem
2 t-shirts, en jättebra hårlotion/värmeskydd från Matrix och hårfärg, så i kväll blir jag jätteblond igen, satans hallon att jag ska ha sån äcklig hårfärg egentligen, annars hade jag sluppit mina fula utväxter..

sirius på studenternas

ja igår var jag en jättesnäll storasyster och följde med mamma till studenternas för att heja på lillebror som spelade match. Dom va asbra men det höll inte hela vägen och de förlorade.

right round



måndag

japp då började en ny vecka, lika segt som det brukar vara på måndagar. nästa vecka har vi dessutom världens största matteprov + inlämningsuppgift, så lär ju sitta hela veckan och försöka jobba ikapp det jag missade när jag var sjuk.

måste tillägga att jag längtar så sjukt mycket tills min 18 års dag, har värsta planerna, och eftersom jag då har turen att fylla år på en fredag innebär det såklart en fräsh start på krogen.

typ världens härligaste låt, både den här och den snabba

En lördagskväll

ja, min och simons lördags kväll blev lyckad, även fast vi var helt slitna efter vilt festande dagen innan och sen hela dagen på ålandsbåten hoho.

det var massa folk, inga som jag kommer ihåg namnen på haha. jag och diem agerade DJ.s, vaknade upp i morse av att halsen tagit stryk efter all "sång", snarare skrikande försök att hänga med i låtarna.
hahah jag och simon deckade bredvid varandra igår, det var någon som då tog min mobil och tog lite kort på oss haha, jag misstänker starkt att det var Lisa.

nej men riktigt kul va de, inte lika kul idag .... simon sitter just nu på tåget mot sundsvall och härnösand.
ursch vad jag inte vill vara utan honom just nu. men ska ändå troligtsvis åka upp till honom över nästa helg. längtar mega mycket haha.





























Åland för hela slanten

yes, trots bakisdagen gick man upp i ottan, klockan 7.00 för att hinna fixa sig tills vi drog i väg till Grisslehamn för att glassa på Eckerö färjan.
asnice, men dyrt, köpte hem en treasury box så att simon stod och skämdes, ni vet en sån där skatt kista fylld med godis, så värt!
lite smirnoff fick jag med hem också, som ska drickas ikväll då det vankas paaarty.
nej nu måste jag plugga lite medans simon och håkan åkt in till stan för att köpa ny mobil,

söt-simon på bild <3

min härliga fredag

haha min fredag vart enormt lyckad, jag och simon var med diem, kriss, billy och lisa :)
jättenice och mysigt, kriss gjorde massa drinkar till mig så simon fick leda hem mig haha, men kul hade jag.

och innan det hade vi blivit bjudna på lyxmiddag av marianne och håkan, grymt gott.
lilla victor sov kvar här, haha i lilla bäddsoffan. PUSS



JAG ÄLSKAR DIG

Arabiska      Ib'n hebbak
Arabiska      Ana Ba-heb-bak

Bolivia        Quechua qanta munani
Bulgarien   Obicham te
England       I love you

Filipinerna  Mahal kita
Frankrike    Je t'aime

Grekland     S'ayapo (uttalas s'agapo)
Grekland     (Ego) philo su (gammal) 

Grönland     Asavakit
Haiti             Moen reme ou
Hawaii         Aloha I'a Au Oe
Hebreiska   Ani ohev otach (man till kvinna)
Hebreiska   Ani ohev otcha (kvinna till man)
Hindi           Mai tumase pyar karata hun (man till kvinna)
Hindi           Mai tumase pyar karati hun (kvinna till man)
Holland       Ik hou van jou
Island         Eg elska thig
Indien        Mai Tujhe Pyaar Kartha Ho

Indonesien   Saya cinta padamu
Iran            Mahn doostaht doh-rahm
Irland         Taim i' ngra leat
Italien        Ti amo (mellan älskande)
Italien        Ti voglio bene (vän eller släkting)
Japan         Kimi o ai shiteru

Japan        Aishiteru
Japan        Suki desu (används 1:a gången innan man är älskande)

Kenya          Tye-mela'ne
Kina             (Se Mandarin eller Kanton!)
Kroatien      LJUBim te
Korea         No-rul sarang hae (man till kvinna)
Korea         Tangsinul sarang ha yo
Korea         Tangshin-i cho-a-yo (Jag gillar dig, på ett romantiskt vis)
Kroatiska   Ja te volim
Kurdistan   Ez te hezdikhem (?)

Latin           Te amoLatin Vos amo
Latin           (Ego) amo te (old)

Portugal    Amo-te
Portugal    Gosto De Ti, Porra!
Portugal    Eu te amo (Brasilianska) 

Rumänien  Te Ador
Spanien       Te quiero
Spanien       Te amo
Sri-Lanka    Mama Oyata Arderyi

Thai               Phom Rak Khun (man till kvinna)
Thai               Ch'an Rak Khun (kvinna till man)

Tunisien        Ha eh bak *
Turkiet         Seni seviyo*rum
Turkiet         Seni Seviyurum
Tyskland      Ich liebe Dich

Vietnam      Em ye^u anh (kvinna till man)

Vietnam      Anh ye^u em (man till kvinna)

Wales          Yr wyf i yn dy garu di
Yiddish        Ich libe dich
Yiddish        Ich han dic

skolan..

nej ursch det var inte roligt att krypa ur den varma sängen i morse, se simon nöjt snarka vidare och själv behöva ta bussen till skolan. har genomlidit historia (där vi hade uppsatsskrivning), idrott (klasskamp, OHYEAH vi ägde och vann haha) och nu samhällskunskap, vilket faktiskt var riktigt kul, vi diskuterade EU och framtiden. Vi kom in på vad vi skulle göra efter skolan också, jag vill verkligen göra så himla mycket, verkligen leva livet liksom. Jag ska nog åka till Australien i ett halvår/8 månader och jobba, bara leva för dagen ni vet, jobba som bartender, dykare, plocka frukt, ja vad vet jag :) jag och anna, perfect. 

aja nu ska jag plugga lite hälsa och sen åka hem till simon igen, hoppas det blir kul ikväll och inte för mycket dricka. 

bigg upp and bless

dålig update, jag vet

men jag har varit lite upptagen med annat, typ vara sjuk och vara med simon. idag så gick jag och simon hem till victor, vi skulle hämta lite datagrejjer men vi fastnade visst där och blev bjudna på lyx middag av diems fari Gangster - Stefan. Lövbiff, pommes, bea och bravo juice, samtidigt som vi kikade på Vänner, kan inte bli mycket bättre. orkade inte så mycket dock. nu ska jag och simon kika film och ha det mysigt, och i morrn kan ni räkna med mig classmates!

sjuk

idag va jag hemma från skolan, hade feber och grejjer, eftersom jag alltid blir så rastlös när jag är hemma och inte gör någonting har jag städat mitt rum, källaren och hallen (städa = plocka undan, dammtorka, dammsuga och torka golv), haha är jag inte duktig så säg.

har planer på att bosätta mig hos honom haha.

Kalla mig töntig

alltså kalla mig tönt men när jag och marianne kikade på melodifestivalen i fredags höll jag faktiskt nästan på att börja böla när Darin sjöng. jag har typ alltid varit anti-darin, sett honom som värsta mesen, eller det tycker jag nog fortfarande lite, men aldrig har jag hört honom sjunga sån här typ av låt. han var verkligen jättebra,
GO DARIN haha, pluss att han är så lik simon, haha simon blev t.o.m. kallad darin förut.


Bilder från Fjällnora

MoAhaha, bilder från fjällnora vistelsen ;)


min lördagskväll

spenderades med simon, diem, kriss, joel och lisa på August, haha blev bjuden på lite dricka så kvällen blev väldigt rolig för min del.

igår vart det en sportdag med simon, håkan och marianne. vi åkte till fjällnora och hyrde långfärdsskridskor! hahah fyfan vad kul det var, simon sög. 
vi åkte 5 km i strålande sol och efter motionen blev det varm choklad och korv grillning, så värt. 
när vi åkte hem var vi alla rätt trötta så då kikade vi film och beställde sen hem kebab ;)

har en massa bilder med de kommer också senare, pz


RSS 2.0