30 maj :)

tror ni får hålla er uppdaterade via facebook istället :) haha känner mig inte jättemanad till att blogga.
men hade VÄRLDENS bästa födelsedag igår. konstant festande i 24 timmar. på jobbet, efter jobbet, sov 1 timme, beach party igen, gratis middag och drinkar på RED WOOD, cuz it was MY BIRTHDAY! sen förfest i lägenheten för att sedan gå ut till Eclipse.
aaaaaa, sen grät jag floder när jag pratade med familjen ... ursch, då kom min hemlängtan......
men men, ska snart hem och duscha så att jag inte luktar gammal fylletant på jobbet.

25/5, löning!!!!

jag ÄLSKAR Kreta!!! mamma & pappa, ni MÅSTE komma ner hit. och i morgon ska jag fixa grekiskt nummer, så skönt, eftersom det inte går att varken ta emot eller skicka sms från iphonen... allt kostar ju och den är som sagt spärrad.
igår jobbade jag, vi jobbar varranan dag . i 11 timmar... hahah det är FETT!
så ikväll är jag, David, Anton, Anette och Hanna lediga, på en FREDAG = fest till morgonen :)
idag har varit världens chilldag, som alla andra dagar, man gör liksom det man har lust till att göra, så vi gled ner till stranden, stekte där, gick till eclipse med alla från personalen, käkade lunch/frulle.
sen gick jag och Anette hem, sov lite och nu sitter vi här på eclipse igen, dricker en frappe och updaterar mig själv med internet :) det är wifi ÖVERALLT, asnice.
men men, längtar tills på tisdag (min födelsedag) , FET
FEST :D
puss på er, hoppas jag överlever natten.

hej :)

min mobil fungerar inte så att ni vet!!!
men jag mår asbra. lite för bra. igår efter jobbet åkte vi till Diamonds, en stripp klubb haha. kom hem klockan 9 på morgonen, men vad gör det? det va ASKUL hahah. Max fick en lapdance.
ikväll är jag, Hanna, Anette, Jolle, Malin och Mask lediga, hehehehe, det kommer bli kanon!

Måndag 21/5

Ja hallå ja, just nu sitter jag och Anette och käkar gratis hamburgare på eclipse :) asgott! Igår blev det ju inte nyktert , jag Malin och Elin skulle ha filmkväll men nej, roligare att dricka gratis drinkar haha. Jag mår SÅ mycket bättre idag än vad jag gjorde igår!! Shit vad jag verkligen mådde piss..hade kanske varit bättre att må dåligt idag istället eftersom vädret va mycket bättre igår.. Som jag missade hahahaha! Puss på er nu ska vi till stranden!!

FRÅN KRETA dag 2.

hej mamma! hej pappa! hej vänner!
jag lever, haha och det är väl huvudsaken? jag kommer bli såååå förstörd här nere, om alla kvällar är som gårdagen är det knas! David sa att han bara hade varit nykter typ 5 dagar sammanlagt på 2 månader här nere, haha GREAT!
iaf, antar att ni vill veta hur läget ser ut :)
sitter för tillfället på Eclipse (min framtida arbetsplats) och kollar på när Olivia, Hanna och Anette jobbar hehe. Jag väntar på Chris, the boss, vi ska snacka lite om när jag börjar jobba osv.
jag har mått som en påse nötter hela dagen hahaha, mår fortfarande illa, vi festade till 6 på morgonen (klubbarna stänger runt 9 på morgonen, så jag är tydligen vek), kom hem till lägenheten vid halv 12 och slocknade igen, vaknade runt halv 3 och då gick jag och Anette , min ena roomie, till en restaurang och åt frukost/lunch/middag haha eftersom det är de enda jag fått i mig idag, en FET pasta carbonara!! så god.
sedan chillade vi på stranden tills klockan blev 6. då knallade vi upp, fixade oss och nu sitter jag här!!
haha lägenheten... mm "asfräsch".. men den duger!!
jag älskar redan allt här nere! de jag bor med är SÅ bra. alla som jobbar här är SÅ bra. värmen är SÅ bra. festandet kommer ta kol på mig, men det kan jag ta ;)
saknar er där hemma!!!
ps: jag undviker att skicka sms, SVINDYRT!

hihiiiii

några timmar kvar nu bara.. sen smällere :))

GODMORGON :D

ÅÅÅH, jag har ju helt klart världens finaste vänner!!! det blev världens mysigaste kväll igår på Lingon. Jag, Emma & Sandra med en flaska vitt, cigaretter, massor med folk och en ljummen kväll.
wow.
fick presenter av dem också... hehe aspinsamt, typ 20 kondomer hahahaha, nice... aaa vill ju inte komma hem med sjukdomar liksom haha..
efter Lingon gick vi till Terrassen iaf och i dörren fick jag en liten present hahaha, VIP kort på Terran, = 15% på notan heheh .. mycket märkligt, men SMUTTTTT!!!!!
ps: hur duktig är inte jag som gick hem tidigare än alla andra eftersom jag ska iväg och jobba nu? JAG KAN OM JAG VILLL!!! :))

kristihimmelfärd = ledig!

åååh nu har jag äntligen förberett det mesta här hemma inför i morgon!
dagen har bestått av shopping på Gränby med Pia och mamma, solat i trädgården, storstäd och jag har dessutom förberett morgondagens snittar. men heheee, de flesta vet nog att jag inte är någon stjärna i köket, så mina snittar blev allt utom snygga. Någon som är förvånad? Ingen här hemma iaf hahaha.
nu blir det en snabbvisit in i duschen eftersom det tydligen blir vin ikväll med Sandra och Emma :))) finaste vädret får vi på köpet!!!!!!

the way you lied..

On the first page of our story, the future seemed so bright. Then this thing turned out so evil., I don't know why I'm still surprised.
Even angels have their wicked schemes. And you take that to new extremes. But you'll always be my hero. Even though you've lost your mind


hejdå festen

gissa vad jag gör just nu????? ;D spånar på lekar tills på fredag (med hjälp av pontus) MOHAHAHAH!!
KOMMER BLI FETTTT ;D
heeheheheheh

majooow fettokissen, de är värt de!!

wow världens bästa dag på jobbet!!! höll humöret uppe hela fantastiska dagen, och det är faktiskt starkt jobbat!! dock blev det lite sorgligt då Isabelle gjorde sitt sista pass idag.. och jag gör mitt på fredag :( ursch.. känns riktigt jobbigt faktiskt..
men men, mamma piggade upp mig nyss när hon kom hem med smörgåstårta. Sånt är farligt för mig, alltså maträtter som jag tycker är RIKTIGT gott. Då kan jag inte sluta äta, på riktigt.. snacka om fet matkoma just nu, haha känns väl sådär med tanke på att jag åker till bikini-landet om 3 dagar heheee...

nattinattiii..

Tumblr_lx7ekydlx61r7iicyo1_500_large
nu ska jag duscha och sedan somna till en film.. låter som en bra plan i mina öron.
GODNATT!!!

ursch för tisdagar

alltså ök... inga fler såna här dagar tack! inte för att den har varit dålig på något sett.. bara sjukt stressig och intensiv så jag är verkligen överdrivet trött..
det var en riktigt jobbigt idag på jobbet eftersom vi va så få som jobbade och det var så mkt gäster (dock bra gäster hehe) ;). när jag kom hem och var halvt död hann jag bara dricka en kopp kaffe för sen for jag ut på en PW med Louise, vi pratade om allt i livet och när vi kom hem igen bokstavligen kastade jag i mig lite mat för att dirre cykla till sjukhuset och sedan därifrån cykla till ett intensivpass på friskis... alltså det låter kanske inte så hemskt men tänk på att jag går upp 05.30 varje morgon och då har jag INTE fått vila ett piss förns nu.... aaa fattar ni att jag just nu aldrig vill kliva upp ur min sköna säng EVER!!!!
jepp såhär tråkig va jag idag..

Kina, vin & Hanna!

igår blev det kina mat på Fugo med Hanna efter jobbet, eller ja, vid halv 8 :)
fan vad jag älskar att trotsa vardagen, gå ut och käka, dricka ett glas vin, sätta sig på Terrassen och träffa på massor med vänner.
förut gjorde jag alltid sådana saker på vardagarna, nu hinner jag typ inte det. Det har blivit att jag satsat på träning efter jobbet och små kaffe dejter med vänner typ, vilket jag också älskar.
men iaf, VÄRT ggr 1000 att äta med Hanna igår, sjukt mysigt!!!

quotes.


snart 5 dagar kvar,

nu är det snart bara 5 dagar kvar... Kreta snurrar ständigt i mitt huvud & jag längtar så otroligt mycket.. samtidigt som jag är sjukligt nervös...
men nu säger jag godnatt för ikväll, ska upp tidigt och jobba i morgon :) sov så gott.

hahaha världens bästa filmkväll.

gårdagen blev precis lika bra som jag visste att den skulle bli!! vi mös ner oss hemma hos Pia med smält choklad, frukter och kollade på Disney filmer tills klockan blev 02.00. Mulan är helt klart bäst, vi kissade nästan ner oss av skratt vissa stunder. "SITT ROSA!!", "SKAM ÖVER DIG, SKAM ÖVER DIN FAMILJ.. skriv upp det här, SKAM ÖVER DIG, SKAM ÖVER DIN KO.." hahaha eller pandahästen!!!
& idag åt vi frukost framför Tarzan för att sedan promenera ut i Röbo i det fina vädret där vi slog oss ner & solade i typ 1 timme. bästa :)
hahaha jepp, såret på knät är från min klotning med cykeln i fredags haha

vill bara visa världens finaste bild som jag snodde från Pias blogg och berätta att jag nu ska byta om för att möta upp henne på ICA. vi ska köpa massa gott och sedan ha en riktigt mysig filmkväll.
bästa du 


so sexy and we know it....


SINNES BRA :)

fyfan vilken bra dag det var igår!! helt sinnes.
sthlm hela dagen med Pia, där klippte Emelie av mig håret (ja det är sant, men kommer nog för det mesta ha löshår i) , fast dock så trivs jag förvånandsvärt bra i kort hår också, när det är stylat såklart, just nu när jag precis vaknat är likheten jäkligt slående med ett troll faktiskt.
 
 
sedan blev det röj hemma hos Hanna som fyllde 21, på vägen dit hann jag klota med cyklen, en riktig framåt volt vill jag lova... samtidigt som jag pratar med Pia i mobilen och är totalt vilse... något som såklart händer Moa Eklund hahaha. mitt knä är totalt mosat.. hahahaha fyfan vad jag måste sett ut....
med långt hår :)
 

söt tjej AB

höööörs!!!! :))

heja FREDAG!!!!!

jag är ledig men ändå uppe med tuppen ;) ska in mot sjukhuset snart och sen möta upp Pia vid stationen, vi ska till Stockholm eftersom jag har frisörtid hos fina Emelie på Rapunzel idag! Håret måste fixas innan Kreta haha!!
Jag har bokat tid klockan 2 så då tänkte jag & Pis passa på att strosa omkring bland Stockholms butiker innan, spana in utbudet lite liksom eftersom Uppsala har sina brister i sitt ;)
ikväll vankas det party a la Hanna 21 år!!

omg jag dör!!!!!!


torsdag 10/5

uppsala idag :)
har fixat massa viktiga saker nu på förmiddagen, bland annat sjukhusbesök samt hämtat ut mitt pass. (ja, jag blev skitful och bitter på fotot haha, det är väl rätt standard?)
nu ska jag duscha och sedan möta upp Elin på stan!

axelpasset igår :)

gårdagen var helt klart sjukt bra trots det kassa vädret. det var typ lycka rakt igenom, ni vet sådana dagar då man bara flyger fram på moln och ingenting kan trycka ner dig till marken. igår var en sån dag.
hur kan den bli annat än bra när man haft världens mysfika med Carro? eller när man haft (en av två) världens bästa lillebror som pt på friskis? SHIT vad han pressade mig, vi fick till ett grymt axelpass!!
kan skriva ner mitt axelpass:
(olika hur många reps jag gör på varje övning, men vanligast för mig är typ 10x4 eller 10x5)


1.  axelpress med hantlar, första settet värmde jag upp med 5kg. Slutade med 12 kg, vilket är det bästa jag någonsin tagit!!!!!
2. superset mellan axellyft med hantlar och axellyft med maskin... kan LOVA att denna är sjukt jobbig, man får mjölksyra som heter duga, all superset är SVIN jobbigt, man maxar verkligen musklerna.
axellyft.
3. ännu mer axellyft med hantlar, denna gång sittandes med helt rak rygg, skulderbladen ska pressas aningen bakåt samt rotera lillfingret uppåt.

4. mer superset (!!). upprätt rodd med skivstång och axellyft fram med vikt-boll. ÖÖÖÖK!!! jag tog 15 kg respektive 7 kg, RIKTIGT bra träning.
5. slutligen skivstång bakom nacken och pressa uppåt.
sista övningen, snacka om att jag var slut!! detta tog ca 1 timme, och då hade jag nästa inga pauser eftersom att Rasmus tyckte det var skitkul att pressa mig till gränsen...

läs texten innan...

alltså FÖRLÅT för dessa bilder.. vet att det är många som höjer på ögonbrynet nu och tänker att varför i helvete står tjejen och tar kort på sig själv i spegeln,. halvnaken??..
jo jag hade världens härligaste lediga morgon i morse, åt frukost i sängen och kollade på filmer. när jag sedan klev upp och skulle göra mig i ordning för en PW med Santi stannade jag upp framför spegeln.
där stod jag, halvnaken med en sjukt förändrad kropp. jag såg typ muskler. och jag är så jävla stolt över mig själv. så mycket som jag svettats och kämpat den senaste tiden... jag menar från att förut ha varit jättesmal till (för mig) fet tar ganska mycket på psyket vill jag lova..
men jag är nästan nöjd nu!!!! och fan vad underbart det känns att veta att det är sant. jag är inte jättesmal men jag har blivit så stark och tight.
just därför, jag vill bara visa hur fucking jävla stolt jag är över mig själv. och låt mig få vara det. då blir jag glad. men gladast är jag ändå att jag äter, mer än någonsin tidigare, mycket men BRA mat. trots de störda dipparna jag fick förut har jag fortsatt på samma spår :) mest av allt är det typ Isabelle jag har att tacka. hon är min största, absolut största förebild inom kost och träning.

:)

stop for a minute and smile

he he heHEJ

gissa vad? jag jobbade mitt sista jobbpass för denna vecka idag. ni anar inte hur skönt det ska bli att får vara lång-ledig några dagar. slippa känna ångesten när man ställer väckarklockan på 05.30 & slippa känna sig pressad till att somna innan 23.00.. guld värt!
detta måste jag utnyttja till max. har massa myskvällar, luncher, kafferep osv inbokade med vänner, plus att jag måste inhandla allt jag måste ha med till Kreta, fixa håret i Sthml, hämta ut mitt pass och sånt :)
aaa jag behöver nog vara ledig, är dock rätt sugen på att komma förbi jobbet någon dag och äta som en gäst, hihi det skulle vara fett!!
aja, nu skriver jag om sjukt tråkiga saker, har hänt massa kul grejer idag som jag inte ens tagit upp haha. kan iaf berätta att jag tog en ordentlig löprunda på 8 km efter jobbet, FYFAN vad bra jag är, jag hade LÄTT klarat mer. nästa gång jävlar. desutom älskar jag känslan efteråt, typ nu när jag ligger i sängen och är helt utmattad!
helt perfekt eftersom jag precis laddad ner Aladdin, Svanprinsessan och Skönheten & Odjuret på datan. FILMKVÄLL, med mig själv... haha forever alone...

öppna hjärtat & känn dig fri

Att ha kraften att ha stark
att ha vishet att va klok
Det är du som väljer vägen
det är du som ger och tar

MIN MAN!

jag är helt slut efter en tuff heldag på jobbet... det enda ljuset som höll mig vaken och glad var att min fina man kom och åt. "min fina man" hahaha nu går jag ju för långt. men han gör min dag, jag kan ju hoppas på att jag gör hans också hahah, jag menar varför skulle han annars komma och äta hos oss i princip varje dag? och vi har våra moments hahaha, mmmm min man!!!
jaja , ska snart ut i det fina vädret en stund tillsammans med Pia :) känns som att det var hundra år sedan jag träffade henne, det är ju inte okej!

we like big booty bitches

hahahahahahhah alltsååååååå ..... fan jag kan inte skriva något här. det är ju typ astråkigt!! man vet aldrig vilka som läser hahahaha TRIST!!! trist för er!!!!!!!! haha och trist för mig
bjuder på BIG BOOTY BITCHES iaf!!!!!!

13 dagar kvar.

nu TRÄNING :)

underbar bild

hahahaha så jävla ful och underbar bild. beskriver gårdagen rätt bra hemma hos Olivia.. vi va ett sjukt bra gäng som förade med röpang, rosé och spelet våghals. smörgåstårta, daimtårta och diverse andra bakelser gjorde det ultimata födelsedagsfirandet! roligast var att jag typ knappt kände en kotte, eller jo, emma, olivia, hanna, jocke och fredrik då. men inte resten av de sköna sällskapet som bestod av sofia, lisa, linnea, camilla, frida, madde och gabriella! haha typ alla I think.

lördagsfirande.

idag har jag varit otroligt seg. tog en riktigt lång promenad med Pelle på förmiddagen bara :) asmysigt, babblade på i typ 2 timmar!
sedan har jag storhandlat, kännt mig sjuk osv haha. nu är jag fixad och klar för lite födelsedags firande hemma hos olivia, ses i vimlet då uppsala (haa haa)..

hahahah WOOOW!!!!

WOW. har inga ord för hur grymma lmfao verkligen var!!!!! och ett riktigt jävla mission för mig och emma att ta oss till grönan, hahahaha helt lost i stockholm.
Men väl där mötte Albin upp oss och vi fick gå in en bakväg, direkt efter Carola och Orup. David Hellenius hängde även där inne på bakgården (gaaaaahhhhhhhhh, jaaa jag är grymt kändiskåt!!!!). När vi kliver in hamnar vi mellan den enorma publiken och scenen, så där spatserar vi och leker viktiga haha, grymt!!!
konserten var GRYM!!!!!!!!!
de höll igång i 1,5 timme och på vägen hem tog vi en skön promenad på 45 min in till stan. slocknade direkt på tåget och fick skjuss hem av fredrik!!
HAHAHA trist att jag ska sjunga med, förstör alla filmerna.... ignore that

WHOOOOOAAPPPAAAAA lmfao

äntligen hemma från jobbet, tror att jag håller på att bli förkyld, sjukt snorig och rosslig i halsen men INGET STOPPAR MIG NU!!!!
ska fixa mig och sen jäääävlar bär det av mot stockholm!!!
HÖRSDÅÅÅÅÅÅÅ! trevlig helg ;)


GODMORGON

detta stämmer inte... jag, som alltid brukar studsa ur sängen innan väckarklockan ringer är denna fredags morgon dödligt trött. jag menar verkligen dödligt trött.... jag ligger 30 min efter i min planering också eftersom att jag råkade somna om. jag som skulle till sjukhuset nu juuuu innan jobbet. jävla skit också, jaja jag får stressa sate.
IKVÄLL IKVÄLL IKVÄLL IKVÄLL IKVÄLL IKVÄLL IKVÄLL IKVÄLL!!!!!!!

min fina caroline!

världens jobbigaste dag på jobbet, sjukt mycket att göra när varken Elin eller Bella var där. Det var jag, Johanna & Mirjam som skötte allt i serveringen, ööökkkkk :( men men.. dagen blev så mycket bättre när jag efter jobbet äntligen fick träffa min underbara fina caroline. hon har ju varit i Australien i 6 månader (!!) helt sjukt!!!
ännu sjukare va att det typ inte ens kändes som att hon varit borta, vi pratade om allt möjligt, åååååh jag är så glad att ha henne tillbaka i uppsala igen!!!!!
efter dejten med Carro gick jag direkt till friskis och körde ett pulsmedel-pass med Johannes!!!!! BOOOJAAAAAA. helt sjukt hur trött jag är nu.. hur ska jag orka färga håret??


mmmm svett

aaaaa jag sprang 7 km, FÖRSTA rundan för i år liksom! är så trött att jag redan bäddat ner mig i sängen nu! GODNATT!

töntig tjej..

jag har jobbat hela dagen & nu när jag är hemma så gissa vad? jag längtar till jobbet i morgon.. haha undra varför ;) det är helt sjukt ju, hur man kan typ längta efter att få träffa någon sådär, en gäst liksom.. haha astöntigt.
jaja, efter jobbet fixade jag iaf mitt pass hos polisen, så nu är det kirrat & klart liksom. ska nog ut på årets första löparrunda nu, måste bli fit!

vip lista till LMFAO

ÅH HERREGUD, VI STÅR PÅ VIP LISTAN TILL LMFAO NU PÅ FREDAG!!!!!!!
TACK världens bästa Albin!!!!!!!!!!
jag är redan så grymt jäkla taggad!!!!!

tisdag 1/5,

trots att jag är sliten och trött är jag inte bakis för 5 öre. när jag kom hem vid 10 tiden i morse slocknade jag direkt, hann typ bara säga hej, kleta bort sminket och borsta tänderna. sedan vaknade jag runt halv 2 på eftermiddagen och lade mig då direkt i bikini på balkongen och somnade om. fyfan vad skönt det var!!!
Världens härligaste maj-dag som avslutades med grillad flintastek i trädgården. guld värt när man är så trött som jag är idag!!

....,

19 dagar, panik!

Efterpärla på WHITE,

Ja, då var sista passet avklarat på Whiteclub. Klart man är lite ledsen, jag menar, vi var världens bästa gäng, inklusive alla. vakter, diskplockare, bartenders, vi i garderoben, dj:s osv...
Men det var ett sjukt bra avslut, fett med gäster (kö hela kvällen) och sedan efterfesten, jösses! JAG hade fett kul, fri dricka från 3 barer liksom. Folk från Terrassen kom också heeheeee :) & jag bjöd på shots a la Moa (smakade after eight, Stefan lärde mig hihi) Khaled öppnade champagne flaskor & jag och Emma dj:ade med hjälp av Jimmy & Hassan. fett!!
Sen drog jag, Sofia och Emma runt halv 9 snåret i morse till hotell Upplandia och käkade hotellfrukost, efter att ha jobbat hela dagen och natten + festat var den frukosten mer värt än någonting annat typ.




RSS 2.0