from me to you

jag måste bara skriva ett litet inlägg om en av de finaste personerna jag vet.

hennes namn är Pia Börjesson, det sötaste jag någonsin sett. vi har klickat så otroligt perfekt och hon är nog som min andra halva. helt sjukt hur lika vi är, på de flesta sätt.
hihhh , nej nu ska jag iväg och jobba och sedan blir det tacos till middag.

men piiis, du är bäst som du är, ville bara att du skulle veta det :) puss på dig!





vi har inte tid att vila

galet hur hetsigt det var att jobba igår. man blev helt illamående av all stress, men det var grymt roligt och det blev riktigt bra med dricks så vi var 3 mycket nöjda och trötta tjejer som slutade vid kvart över 4 i morse.
vaknade i morse av värkande fötter, ben, rygg och en tom kurrande mage. men min familj var väl förberedda och hade gjort en jättegod sallad åt mig, haha söta.
 
vi sprang omkring som 3 små möss igår. haha kan tänka mig hur kul det såg ut, vi är ju så jäkla minimees allihopa. sött.



halloween

jääklar vilket drag det var igår på Kalas alltså och det kommer bli ännu fetare ikväll!!
de som är utklädda får 50% billigare i inträde, tänk på de ;)
själv har man ju kirrat utklädnad eftersom personalen också ska spexa till de lite, det blir jag, pia och kajsa ikväll, åhååå kul!
ses vi?

Torsdaaaaag

amen är inte livet för härligt ibland?
sitter här, fortfarande i pyamas, dricker kaffe och lyssnar på Def Leppard - Pour some sugar on me, taggar till här vettu.

ska snart på möte, så måste duscha och fixa mig lite, eller göra en total makeover skulle nog beskriva det lite bättre, äckliga jag, den som såg mig just nu skulle bli riktigt rädd, men jag är helt seg efter gårdagens jobb, trots att jag kom hem hyffsat tidigt, aja måste tagggaaaaaa som sagt, har storslagna planer denna kväll ;)


ohja,


Aloe Vera - the shit

åh igår btw, först var jag på stan med min fina underbara Pia. hon köpte en varsin ring åt oss hahah, bff's !
så söt!!

fast sen va det snabba löpsteg hem eftersom klockan 6 var det jag och mamma som satt i bilen mot en provapå Aloe Vera kväll. I 3 jäkla timmar matades vi med Aloe Vera hit och Aloe Vera dit. men OJ WOW HERREGUD vad mysigt det va. vi fick testa body pump (hittade på något namn nu, har ingen aning om det faktiskt heter så) - ni vet när man står på en vibrerande grej som är värd 70 000 kronor (ja jag frågade) och bränner kalorier, vi fick massage, hudvård och testade en hel dröös olika vitaminer och smink.

blev helt kär i deras mineral puder/foundation, det bästa jag någonsin testat. den är iaf på väg hem till mig. sjukt fräsht och man blev verkligen grymt snygg i ansiktet, men vad hade man förväntat sig, aloe vera ju, daaaah.


love story


tisdag

min morgon började så jäkla kasst, vaknade med en riktigt mördande smärta i halsen, tänkte då fuck it och var ytterst nära på att gosa ner mig i min varma sköna säng igen. 
som tur var hann jag inte somna om eftersom duktiga lilla jag tog mig samman efter att noga övervägt för- och nackdelarna med att skita i skolan just denna morgon.
insåg att det skulle vara väldigt väldigt dumt av mig om jag inte tog mig i kragen eftersom jag kollade faktiskt igenom boken igår och fattade då inte ett skit.

nu känns det bra, jag och lillebror ska kika film, sen blire jöbb och kanske eventuellt träning på friskis om min hals mår bättre *host host*


lyckorus




guess whaaat,
min underbara älskade mamma (hoppas hon läser min blogg) vill bjuda mig på en resa nu i november.
rom, venedig, prag, what so ever. bara hon och jag, en weekend, åh så underbart.
hon bjuder mig, bara mig, bara hon och jag, känn mitt lyckorus.

jag blev så glad att jag köpte mig en boomerang dunis, vinterjacka är nu avbockad från min TO BUY lista.
det är även ny stickad söt mössa + vantar. feels good i must say.

bara du & jag.

jag vet inte vad jag ska tycka. jag vet inte vad jag ska tänka. jag vet inte vad jag ska göra och jag vet inte hur jag känner längre. ena sekunden är en sak viktigast i världen, hela universum (mitt liv) kretsar kring det, men sen en timme senare bryr jag mig inte ett skit längre, ångest panik nästa timme, and so on. my cirkle of life.
vad vill jag?
orkar helt på riktigt inte med det här längre, orkar inte att mitt huvud typ är helt fucktard, vilket det verkligen är, jävla skit och vara trasigt, sönder? jag behöver hitta mig själv kanske. jag vet vad jag vill ... men jag är väl inte lika stark längre, inte lika stark som jag var förut.

saker har satt sina spår kan man säga, som vissa har klöst och rivit upp.

........




torsdag


fan vilken härlig dag, om man hade vridit fram termometern ett antal grader uppåt. när mätaren visar på minus känner jag att det inte är helt okej. det betyder att verkligen måste ta mig i kragen och köpa ny vinterjacka, den jag glider omkring med nu känns rätt old, tråkig och ful.

men nu blir det jobba, känns helt okej, pengar är aldrig fel.

bästa bästa

åh vad min mamma är bäst
ansiktsrengörning, ansiktsmak, eftercrémer, massagefotbad, fotsalvor och filar, ögonfrans färgning, manikyr-set också jul-te på de!



onsdag



hade nog världens mysigaste myskväll igår med pisen. vi kom in i riktiga jul-feelings så vi kikade på en massa julfilmer (sunes jul bland annat haha), åt bullar, ballerinas kladdkakor och fruktsallad.

inget jobb för mig i natt, rätt skönt faktiskt, och nu väntar mamsen där nere framför tvn med ansiktsmasker och te, amen det är ju perfekt såhär i höstdeppen, så lättar nog mitt feta arsle från datan nuuuuuuuuuuu


men ja,


<3


trots detta kassa väder är jag nöjd, det är precis sånt här äckligt höst rusk som jag vill ha just nu.
sitter och slänger i mig en rätt sen lunch, snart ska jag kila mot gamla uppsala. jag och finaste pia ska ha en riktig mys-filmkväll med massa gott. vi ska till willys, har en känsla av att vi kommer rensa bullhyllorna, så ni som läser detta och är saugna på bullar lär försöka komma dit innan oss. åååh , kan inte bli bättre.

fint från pre-halloween






free.



TOKFEEET - TUNG - GROOOV - NY TATUERING JAG HAAAR
eller egentligen mest liten & söt, men hur nöjd som helst är jag, tror jag att jag är i alla fall, ganska svårt att se då min handled har svullnat upp rätt rejält, ser mest ut som en fet falukorv typ, eller det var en konstig överdrift då det inte stämmer för fem öre, men lite svullet är det allt.
hm, kanske inte borde lova för mycket nu eftersom jag lovade en bild på min 1:a tattoo också, som dessvärre aldrig kommit upp, men ska försöka komma ihåg att ta någon bild när svullnaden gått ner.

freakin' awsome


måndag


ny vecka igen då, har ingen ork att rabbla upp helgen, kan säga att den har varit kanon och det kommer garanterat komma upp en hel del bilder här på bloggen, kul va ? ;)

idag ska jag göra min tattoo, känns grymt bra jag har inte ens hunnit bli nervös än!
va btw in till salongen J&co på min väg hem efter skolan, har gått och kännt mig riktigt sunkig, äcklig och ful i håret ett bra tag så tänkte att nu får jag fan rycka upp mig och ta tag i hårhelvetet, så lite impulsivt sådär klampade jag in på salongen och bokade färgning i åt mig morgon 14.45. nej nu ska jag äta och fixa klart allt med no.2, pz

:)


fredagsmyzz

hoho nu har jag och finaste pia förberett oss rätt rejält inför morgondagens bravader,
som jag nämnde i något av mina tidigare inlägg vankas det haloweenfezt i morgon.
jag har en briljant outfit måste jag erkänna, pia också, vi kommer tillsammans vara festens big pain in the ass, vi köpte med oss två pikadoller som har en hel del amunition, här ska skjutas!!!

jobb i kväll @ Flustret.


blair waldorf

visste väl att den här dagen skulle bli bra!!!
ska göra allt för att i morgon ska bli bättre. godnatt på er!


en fin torsdag



dagarna flyter på, idag har blivit - och kommer bli - en bra dag.
känns på något sätt som att jag kommit till insikt med mig själv, försöker att vara nöjd, ska vara nöjd och nästan stolt över mig själv. ibland är det bara jävligt svårt, ser ständigt nya fel.

igår blev det jobb, idag blir det jobb, på fredag blir det jobb, på lördag blir det haloweenfest.
nej nu ska jag ut med vovven i det härliga höstrusket, måste bara väcka honom först haha, han har visst slocknat i min säng, nussen då.

aldrig ensam






tisdag kväll




jag är helt slut.. helt slut.
ni vet, sådär trött man blir av att vara stressad, nervös, orolig, glad med mera.
så har min dag sett ut, och riktigt stolt över mig själv är jag

jag misstänker att jag underskattat mina kunskaper på matte rätt hårt, vilket är en lättnad, jag slipper spöa upp mig själv. arbetsintervjuerna, understryk erna, var sjukt roliga, en aning spårade (!) men hur kul som helst.
visst var jag lite nervös i början men det släppte, så jag hoppas att jag gjorde ett bra intryck. de skulle höra av sig i veckan, så ja, jag får la väntarååå. som jag älskar att vänta..

någon tatuering hann jag verkligen inte med, åt en finfin middag på cupido med rasmus istället. i morgon har jag förhoppningsvis en ny tid, BOOJAAAH

..........


Fly away


jag döööööör. hur mycket sjukt kan hända på en enda jävla dag egentligen?
min mage går i tusen bitar, i morgon kan bli världens bästa, eller också världens sämsta dag ever.

för det första har jag matteprov dirre på morgonen, hur fan det kommer gå är en fråga som gnager lite lätt irriterande i mitt huvud. vore ju ganska ordentligt sämst av mig om jag failade måste jag ju säga.. haa haa vad jag skulle spöa upp mig själv då.

för det andra ska jag på en arbetsintervju vid klockan 15.30. Om jag är nervös? någon kommer ju inte kunna sova inatt, så är det bara.

för det tredje ska jag, moa eklund, göra min 2:a tatuering i morgon klockan 16.30. eehhhh, nu dör jag ju på riktigt, trodde jag var mer man än såhär men jag håller redan nu på att svimma, jag menar, min förra tattoo kändes ju knappt, det va nästan löjligt hur snabbt och smärtfritt det va...
mamma mia

tufft

förresten 101010, hur coolt?


söndag



igår vart ändå rätt nice, nisse och hans buddies kom förbi och sällskapade mig i säkert några timmar.
sjukt roliga killar det där, nästan så man inte kunde sluta skratta.

idag har varit en riktig plugghästvarning-dag. förvånade mig själv genom att tycka att det var ganska kul, way to go there liksom. ska därför skrapa ihop detta inlägg lite snabbt bara så jag kan återgå med att fylla min hjärna med nyttig information och visdom.
take care


mobilblogg, lördag

haha sitter på jobbet och bloggar. sklle egentligen börjat jobba vid 11 på flurridurr, men det krånglade tydligen rätt rejält med schemat så jag fick helt enkelt överge mina planer för kvällen och hoppa in redan vid 8 på rr.
stack till lite, jag ska inte ljuga för det är ju så fult att ljuga, det stack till skapligt mycket, mega super hårt i mitt sköra hjärta.

planerna för denna kväll var ju så jäkla awsome, födelsedagsmiddag för fina kajsa. hade ju dock inte kunnat vara med på någon utgång framåt kvällningen, men ändå... måste erkänna att det känns rätt kasst att inte vara med.
istället sitter jag här och ruttnar, jonny gick nyss så nu vart det riktigt boring, han är rätt rolig han. hahah märks att jag försöker dra ut på detta inlägg till max bara för att ha något att göra. ni kommer få läsa tills ögonen blöder, det finns inget stopp på mig.
eller så gör det de...haha börjar lessna på detta trista och deprimerande inlägg. hoppas ni har en fin lördagkväll, ät gott, sup hejdlöst, ät godis, umgås med fin vänner, och tänk.inte på mig. lilla stackars moa.....

Fredag

satt uppe till 2 i natt och skissade på tatueringar. snart är jag redo för min nästa, tror det kommer bli grymt.
det va så jäkla roligt faktiskt, tiden bara flög iväg, därför sitter jag nu här, lite halvdöd framför datan, nytränad, dock inte nyduschad ännu. har tagit i min mirakelkur i håret, bästa inpackningen jag haft, svindyr men oj så värd varenda krona.
ska fixa lunch och sedan blir det mys med en vän. jobb väntar inatt, kirrikirr i kassan .. elleR?

...........


Abbey Lee Kershaw


hahahahahaha min lillebror trodde helt på riktigt att det va jag på den här bilden,
ibland älskar jag honom mest i världen!!!!

Torsdag




nyss hemkommen från jobb, min kropp skriker efter mat. synd att jag är för lat för att gå ner och fixa något, jag skulle inte parkerat mig här framför datan känner jag. när benen inte fått vila på 5 timmar är dom inte riktigt så sammarbetsvilliga som jag skulle velat att de var. vart fan är mamma när man behöver henne som mest???

idag har jag btw färgat finaste LW's hår, vi har smidit lite plaans för höstlovet. åh vad jag längtar baby, det kommer bli så bra.


Bra dag ?



ååååh, har precis fått mejl om en arbetsintervju jag är inbjuden till, tisdag den 12:e, nu på tisdag alltså.
spännande! tyvärr är jag ju inte alltid så iskall och cool som jag skulle önska att jag va, tvärtom, jag kommer säkert att spy ner hela deras kontor av nervositet.
eheehhh

aja, känns skönt och blev en riktigt bra start på denna morgon kan jag lova. nu ska jag dricka mitt kaffe, sedan är tanken med en del fettförbränning hos polarna Friskis & Svettis. guuuuu vad jag gillar dom.


har inget att säga

Don't let today's weakness ruin tomorrow's dream. The real deprivation is never being thin..

today is not a good day.
varför varför varför
, försvinn bara


myskväll

kvällen har spenderats med min yin, eller va det yang? haha, sjukt att vi verkligen inte träffas regelbundet som förut, den här kvällen behövdes verkligen känner jag.
bjöd kvinnan på middag (sushi you know, vad annars), fick även en fager inblick i hennes lägenhet hon precis flyttat in i. skapligt avundsjuk måste jag ju ändå säga att jag är, skulle göra allt för att bo där med kvinnan.
speciellt med hennes sprit förråd, WOW, MUMS, GE MIIG




Måndag




ny vecka, nya tag som det brukar låta.

själv tycker jag att min vecka har börjat utmärkt. har tränat, gått lite i skolan, gått lite på stan.
fick med mig en asnice päls hem, ingen jacka, en halsduksliknande grej.

nu håller jag på och fräshar till mig lite, ska nämnligen ut och äta med min kära vän anna, självklart blir det sushi, har blivit lite av "vår grej" nu haha. känner ett riktigt sug efter sushi, mmm fan vad hungrig jag blev!!!!!

smell ya guys later, kanske chockar er med bilder vem vet hahah, bäst att damma av kameran redan nu så jag inte glömmer den då.

baby


lördag


hm, igår blev jag kallad både det ena och det andra. jävla slyna fick jag heta av en full äcklig tjej.
dumma kossa, om jag inte hade varit jag, om jag hade varit lite större och biffigare, och inte så feg, hade du åkt på en riktig höger.
men annars va det kul igår på jobbet, hade pinglorna Pia och Carro med mig. men nu är det bara att ladda om, det blir flustret ikväll,

längtar!


fredag


skynda skynda, stress stress

eller nu överdrev jag, fick sms av pia nyss, haha hennes lillasyster har tagit hennes byxor så hon måste tvätta sina andra svarta , "snälla kan du öppna i garderoben istället för mig?" klart man ställer upp för världens bästa!
så börjar alltså 19.45 istället. hm hinner nog sitta och göra ingenting ett tag till.

gårdagen

gal1 spår igår. drog med mig världens finaste louise ut igår, eller va det hon som drog ut mig?
sjukt opepp tjej innan jag började fixa och styla, pms kossa kunde man kalla mig.
kvällen började på Bullitt - Oasia - BJ - Bullitt igen - och slutade hemma hos jimmy och CH innan jag och louise rörde oss hemåt.

torsdagar måste vara veckans skönaste, roligaste, mest spårade dag att gå ut på, krog personal överallt, fylla, sjuk stämmning, happyfaces, you name it.
min torsdag va underbar.


RSS 2.0